• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Bak yuzunu kara cikarmadim
Beni destekleyen herkese cani gonulden tesekkur ederim
Ha mideyi aldirdimda soylemiyom
Ha bu arada cok korkuyom
Aeben gelip bu kez agzimi yirtacak

ben aebene telden 300 gr vermiş hande yazacağım :rapci: aramızda etiket yapan ispikçiler yoksa tabiii :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Verdiğin 3.5 kiloyu görünce benim aklıma da @aeben geldi:KK53:Belki farketmez 3.5 KİLO verdiğini:KK45:

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak kim varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :confused::confused::confused:

@MiuLego
@Ausencia
Birinci olacazmi
Hi ha ha :KK53:

bakam bi takımlara :cool:

Ben sabitim :olamaz: Canım sağolsun :p değil mi :21:
Napim yani dün turşu yedim depresyondaydım. :KK22:
Bugün akşam annemler gelecek ne yani @nehirnil111 ve @saydin78 yendi diye karalar mı bağlayıp karşılayayım annemi :cool:hıh:ıslık:
heee gecmis olsun mortican :KK8:
Saydin78 - 15, portakal sulu ördek - 4 :KK70:

Peki benim tartıda 91.0 görmem :KK73: bi an umudumu kesmiştim kilo veremeyeceğim diye ama resmen 3.4 kilo gitmiş :cool:

wooooooooooooooooooooooooooooow da :KK9::KK9::KK9::KK9:

harika da :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

cidden 94.4 mü gördün sen ? ciddi depresyona girmişsin belli oldu

pardon kendiminkilerle karıştırdım:KK53:
benim sütyen don 200 gr gelicek kadar büyük işte :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aaa doğru @konyalı42 duymasın benim lakap 400cü geldi hanım, 400cü geldiiiiii :KK70::KK70::KK70:
olsun öyle öyle 17 kilo vermiştim. 400 ü küçümsemeyeydimmmmm şimdi daha nice 17ler vermiştim :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

aynı anda başlamıştık hatırlar mısın ? :cool::cool::cool::cool:

ben en son 51.8 gördüydüm :cool::cool::cool: ceset oldum kabul :confused: 55-56 da kaldım sonra

geçen hafta : 69,400
bu hafta : 69,100
giden : - 300
yüzde :0 ,43

canım kaptanım spor yok hiç yapamadım bu hafta başlıyacam inşallah haftaya daha iyi olacak ....bu hafta portakal yedim grip için bana meyve pek yaramıyor o yüzden pek oynamadı tartı... tabiii şuan wc de yok bekledim oysaki... artık kahvaltı yapmam lazım işlerim var yetiştirmem lazım...
@kelebekolacam kilo bildirimi

geçen cuma: 74.4
bugün: 74.0
fark:0.4
yüzde: %0.54

şu ikiliyi ayırmadan tebrik edeyim :))
miuya da bi dil altı uzatayım :rolleyes:

her ikisinden de haftaya %1 ler bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Geçen hafta ki kilo : 65.9
Bu hafta ki kilo : 65.4
Fark: 500
%: 0.76

Benim metaya gayet iyi:halay:

eflal :KK9::KK9::KK9::KK9:

menülere de baktım ... ekmek ve hem öğle hem akşam olan gün artı gelmiş hemen ...
onun dışında tavuk yoğurt yaramış sana akşamları

hadi bakalım bu hafta sonu cozutmadan he mi gülm :KK68::KK68:

wooooooooooooooooooooooooooooow da :KK9::KK9::KK9::KK9:

harika da :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

cidden 94.4 mü gördün sen ? ciddi depresyona girmişsin belli oldu
Gerçekten 94.4 gördüm valla :oha: kesin insülin direncim tavan yapmıştır pazartesi kan tahlili vereceğim bakalım göreceğiz

ben aebene telden 300 gr vermiş hande yazacağım :rapci: aramızda etiket yapan ispikçiler yoksa tabiii :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak kim varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :confused::confused::confused:

bakam bi takımlara :cool:
Ay aus cok ispikci var yaaa

Öhöööömmm
Geçen hafta:65.0
Bu hafta:63.6
Fark:1.400
@MiuLego mortiiii @Konya 42
Dinlenmek bana yaradııııı:halay::halay::halay:teyyy teyyy

Büşra canım yine mi çook iyisin ? yine mi harikasın ? yine mi istikrar :nazar: en bi sevdiğim maşallah .

şaka maka 60 larda bitiyor :halay::halay::halay::halay:

Hemen kaptanım :KK52:
Geçen hafta 71.4
Bugün 69.3
Yüzde nasıl hesaplanıyor bilemedim:KK64:

vaaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaay konyalımmmmmm :halay::halay::halay::halay:

harikasın yahu .... maşallah sana da :KK200:

tabii ki de canın sağolsun ... dünkü çeyrek ekmek sağolsun :sinirli: eşin sağolsun :KK53:

turşular sağolsun :rolleyes:

du bakalım senin daimi mortiler ne yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :cool::cool::cool:

o @saydin78 hanımlar şov mu yapmışşşşşşşşşşşşşşşş :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

aman da amaaaaaaaaaaaaaaaaan saydının bu galibiyeti ile SAYDIN 5 - ÖRDEKİM 11 Mİ OLMUŞ :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

TEBRİKLER SARI PAPATYAMMMMMMMM , CAPS LOSK MAĞDURUYUM SİLMEYE ÜŞENDİM :confused:

Ooooooooooooooo buradan da ördeke bir sol kroşe :KK70::KK70::KK70::KK70:

tebrikler minnak güzellik .... yaklaştık yine 51.9 a :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Evet geçmişte gördüm ikisini de ama sende sağol aus gözüme gözüme soktuğun için :işsiz::63:

Tebrik ederim ikisini de :KK15:

Back
X