• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de karatay yapıyorum günde iki öğün :KK66: spor sırtım ağrıdığı için yapamıyorum bu aralar ama birkaç gün içinde başlayacağım. Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Sen spor yapıyor musun?

Evet vücut alışıyor malesef :KK43: ekmek işe Yaramazsa detoks falan da yapabilirsin. Bi de bu takımda malum 4 günlük diyet vardı onu yapan herkes kilo veriyordu onu da yapabilirsin :KK66:
Ben de bi 15-16 kilo versem şöyle 75 leri görsem ne güzel olur ya senin menülerini inceliyecem :KK70:
Spor hergün 85 95 dk ypıyorum değişiyo o. Bu hafta mola vermedim hiç. Bu ara mola yapcam. Sırt ağrım çok, üç aydır geçmiyo pazartesi doktora gitcem inşallah

ağza fermuarlar çekildi miiiiiiiiii:rolleyes:

eksik menüler geldi miiiiiiiii:rolleyes:

ben bu gece sabahlarım yapılcak çok iş var

kalan bildirimleri topla
tüm listeyi paylaş
hedefleri paylaş
spor gruplarını hazırla

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:tam çıldırmalık:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Yaw haklısın kardeş çok foto attım, görmemişin bir totosu olmuş gitmiş milletin gözüne sokmuş gibi olmuş
:KK70::KK70:
Atmicam kuzu bundan sonra
:KK31:
At at gözümüz göynümüz şenleniyo:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Back
X