Amin sağol kuzum Allah hepimizin gönlündekini verir inşallahRabbim gönlünüze göre versin canim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağol kuzum Allah hepimizin gönlündekini verir inşallahRabbim gönlünüze göre versin canim..
Hastalanma kuzum, bol bol bitki çayı yap kendine , limonlu zencefilli hem sıvı hem c vitamini olurEderrim kuzum![]()
Bakalım Leslie yapabilirim umarım, akşama toplantı bar bizim evdeLeslie yap bugün muhakkak, valla benim canımda karbon istiyor ama yemedim
Iyi yapmissin
Sen nasıl oldun? Moralin bozuktu![]()
BisküviBugünkü menum şöyleydi :
Sabah 9.30●=uyanır uyanmaz zencefilli limonlu ballı şu yarım saat sonra kahvaltı kepek ekmeği ile sandavic açık çay 1 yumurta..
Oglen 13:00=ıspanak yemeğe bir kase yoğurt
Akşam 19:00 balık roka salatası
Ara öğünler imde süt tarçın yulafli biskuvi yedim..kahve içiyorum yeşil elma badem ceviz vs günlük 3 litre suyumu iciyorum birazdan yeşil çay. .sonra yatmadan yogurt kuru spor yapamadım evde biraz tadilat var ama ilerleyen saatlerde leslie yapabilirim belkide![]()
Yarın belli olur, ilerlerse öyle yaparım kuzumHastalanma kuzum, bol bol bitki çayı yap kendine , limonlu zencefilli hem sıvı hem c vitamini olur
![]()
Yulafli tatlim bir yuvarlak yedim yani burdadiyet biskivit olarak.geçiyor zararsız kalorisi baktım evde yapılan kurabiye den degelBisküvibi bisküvi canavarı daha çıktı
![]()
Geçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol zencefil iç iyi geliyor vallaho ben hastalanamamk için ve kilo verdi itiyor diye sabahları aç karnını iciyorumYarın belli olur, ilerlerse öyle yaparım kuzum![]()
Katki maddesi var miYulafli tatlim bir yuvarlak yedim yani burdadiyet biskivit olarak.geçiyor zararsız kalorisi baktım evde yapılan kurabiye den degel![]()
Dün iki bardak içmenek için birini bugüne ayırdım. Bir daha meyvenin kendisini yerimBence menü gayet iyi ama sıkılmış meyve suyu tavsiye etmiuorum
Sağol kuzum içicem yarın iyi gelir bana da. Afiyet olsunGeçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol zencefil iç iyi geliyor vallaho ben hastalanamamk için ve kilo verdi itiyor diye sabahları aç karnını iciyorum![]()
Anlaştık zaten haftaya tam bir rakip olurum izne de çıkıyorum 1 hafta korkuyorum benden cuma akşam başlarım seni çildirtmayabaşımı bağladılar senle haftaya yarışak kuzum![]()
Ahahahah pahalı şehirAboo orda iki dakkada don atlet kalırız![]()
Heh bak bu iyiye işaret metabolizman hızlanıyorSus kız zaten ekmekten midir nedir habire bi yeme isteği var doymuyorum sürekli acıkıyorum zor frenliyorum kendimi![]()