Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla siz de iyiki varsınız. Demin bayat balık gibi bakıyodum şimdi canlandım valla:deli:
:KK15::KK15::KK15:
Oyyy kajum çok güzel menü şahane menü harika menü bayıldım bayıldım bayıldım
:KK76::KK76::KK76::KK76:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Beni görünce gözün gönlün acildi :KK45: gulumseyinnnn cekiyorummmmm:KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes:
:KK53::KK53::KK53::KK16::KK16::KK16:
Hareket sayısını yazmiyormuyuz canim bacak karin kol 100 de squat var yanlismi yaptim
Cano bölgesel in dakikasını tutup dakika üzerinden puan hesaplaniyor:KK52:

hayırlı olsun faydasını görürüsün inşallah canım.

geçmiş olsun kuzum. ben de dün dip boya yaptırdım geldim eve. bu sabah boğazda biraz akıntı vardı. hemen etkileniyoruz.

haşlanmış kerevizin tadı nasıl oluyor. hayal edemedim :KK64: sanırım sadece yemek olarak ya da çiğ yoğurtlu salata olarak yiyebilirim :KK24:
Sağol kuzum sana da geçmiş olsun çok. Bu ara mevsimdışı sebzeler yedim, ev yoğurdum bitti diye market yoğurdu yedim sanırım bünye zayıf düştü doğal beslenemedim diye

Sabah10:30(limonlu su)
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 dilim hellim
Tere yeşil soğan
1 yumurta rafadan
Pekmez

Ara16;30
1 gün kurusu içerisine yarım ceviz konulmuş
5 badem
1 portakal
1 adet kepekli grisiini
1 kupa tarçınlı limonlu çay

Akşam18:00
1 içli köfte
Yarım tabak patlıcan söğürme
Marul salatası
Bol yeşillik
Ayran

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

Su:2.50 lt
Spor:90 dk leslie
30 dk cardio
600 adet ip atlama(sabah akşam yapıldı)
Mortimmmm @MiuLego begum75 begum75
Burdaki sporun ne zaman peki

Sağol kuzum sana da geçmiş olsun çok. Bu ara mevsimdışı sebzeler yedim, ev yoğurdum bitti diye market yoğurdu yedim sanırım bünye zayıf düştü doğal beslenemedim diye
mevsim dışı sebze olayını ben de yapıyorum. kış sebzeleri çok kısıtlı ama yaaa :KK43: mesela ben kabağı çok seviyorum. ama kışın sera var. otur kalk da karnabahar, lahana, kereviz, pırasa yenmiyor. gerçi taze fasulyeden derindondurucuya attıklarımız ve kuruttuklarımız var. kurutulmuş patlıcan, biber ve kabak da var. ama tabi onların kullanım alanı farklı. taze gibi olmuyor.

Back
X