Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego mortim dün akşam annemgişe gttğimde babanem yengem amcamın kızı kardeşim ayyy nasıl zayıflamışsın bir deri bir kemik kalmışsın desiler başka zayıflama dediler yüzün çökmüş :D hemen yüzden veririm bende durun hele anacım dedim daha 10 kilo vereceğim inş

Eki Görüntüle 2097909 heheee budaha başlangıç bak kuzucuğum sana ne göndericem bak bunların hepsi bahçemden birdalı bile dışardan değil bnm mahsül:)tere roka maydanoz yeşil soğan sarımsak ıspanakta var marulda yeşil turp
Ay harikaaaa hem de kendi bahçenden :kk77:

Turp şişirebilşr dikkat et salı çarş perş yeme emş kuzum

@MiuLego mortim dün akşam annemgişe gttğimde babanem yengem amcamın kızı kardeşim ayyy nasıl zayıflamışsın bir deri bir kemik kalmışsın desiler başka zayıflama dediler yüzün çökmüş :KK70: hemen yüzden veririm bende durun hele anacım dedim daha 10 kilo vereceğim inş
Hahahahhahaha daha bu fragman diyeydin:halay:

Ben demedim kız mali dedi
Ay harikaaaa hem de kendi bahçenden :kk77:

Turp şişirebilşr dikkat et salı çarş perş yeme emş kuzum
ben sadece roka yeşil soğan tere yiyorum turp yemedim canım eşim yiyo ona topladım arada yiyorum ama dediğinden sonra dikkat ederim bir iki dilim oda yarısı yani kendi bahçemiz cankö evet :halay::KK50:

Ben demedim kız mali dedi
ben sadece roka yeşil soğan tere yiyorum turp yemedim canım eşim yiyo ona topladım arada yiyorum ama dediğinden sonra dikkat ederim bir iki dilim oda yarısı yani kendi bahçemiz cankö evet :halay::KK50:
Hee aynen turp çünkü sağlam ödem yapar

Back
X