Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tursu kavurmasi nasil canim nerelisin sen
Trabzonluyum canim.fasulye tursusunu suda bekletip fazla tuzunu aliyoruz suyunu sıkıyoruz sonra bol sogan sarimsak istege gore salca ile kavuruyoruz.baska tursularla da yapiliyo ama agirlikli fasulye tursusu

Trabzonluyum canim.fasulye tursusunu suda bekletip fazla tuzunu aliyoruz suyunu sıkıyoruz sonra bol sogan sarimsak istege gore salca ile kavuruyoruz.baska tursularla da yapiliyo ama agirlikli fasulye tursusu
Bayburtlularda yapara bilirim canim aynen ayni mi diyr sordum
Yumrta kiriliyo demi ustunr bide oyle bisede girdum ben

Bayburtlularda yapara bilirim canim aynen ayni mi diyr sordum
Yumrta kiriliyo demi ustunr bide oyle bisede girdum ben
Yok biz yumurta kirmiyoruz.ben sevmem zaten :)
Whiteblacklife Whiteblacklife bak yumurtali tursu kavurmasi varmis sen kesin seversin oyle yapinca :)

Gece uykusu tutmayanlarda bugğn: miuuuuuuuu:KK73:

Yorgunluktan uyuyamıyorum. Çocuklardan ölçüm almaktan ciğerim soldu

Ama bunlardan en az 5 makale patlatocam:KK71:

Miu sahalardaaaaa:KK31:

Bende meyveye bayilirim eskiden cok yerdim simdi o kadar ozluyorum ki zor tutuyoum kendimi:KK70::KK70:
Yaa ben de bayılırım eskiden o kadar çok meyve yerdim ki hani boşluktan ne yiyip diye dolaba bakardım sonra alırdım bi meyve yerdim sürekli :)

Evet kuzum şekerden oluyo sanırım. Meyve yemeyince 8 saat fix tokum. Meyve yiyince 5 saate düşüyo tokluk
Aynı ben de öyleyim. Karataya başladığımdan beri zaten öğünler arası çok açlık yaşamıyorum ama ola ki şekerli bi şey yersem açlık hissetme sürem azalıyor. Gerçekten şekersiz yaşam insanı daha zinde ve tok tutuyor bu bi gerçek

Paketlemeye yardıma geleyim mi matematik61 matematik61 ?

Kız ben sana hangi şehre çıktı tayin nereye gidiyosunuz diye sormuştum cevap yazdın mı sen? Kaçırdım mı:KK34:

Merak ettim
Eskisehire gidiyoruz.valla araya karismis olabilir gecmise hic bakamiyom bildirom de kacirmisimdir.yatiyom artik kalanibyarina inşallah.
Herkese iyi geceler:KK200:

Back
X