Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:kakilmistir benimmmm mm adimmmmmmm heryer siler supururummmmmmm :temizlik::temizlik::temizlik: kimse basmasın kuruyana kadar :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik: bir daha galoş giyinin her yer çamur olmus:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Günaydııın.hiç güzel uyanmadım nie bilmiyorum.sabah sabah cinler tepemde yine.arkadaştan aldığım buzdolabı bozuluyo içi terliyo hep.herşey ılık.canavar gibi çalışıyodu bi hafta öncesine kadar.ne şanssızım ben ya eşyadan yana:işsiz:
Beyaz eşya şans işi balım ya:silah: umarım tamir olabilecek biseydir

Beyaz eşya şans işi balım ya:silah: umarım tamir olabilecek biseydir
evde herşey kafasına göre takılıyo işte.evi sevmediğim için herşeye yansıyo sanırım enerjim.lavabolar akıtıyo.ev ısınmıyo.dolap bozuk,çanak bozuk herif sağolsun kırdı,soba bozuktu dayağı yiyince düzeldi.öyle herşey kör topal:KK45:

Anlatmak istersen her zaman dinlerim aklında bulunsun emi kuzum:KK15:

evde herşey kafasına göre takılıyo işte.evi sevmediğim için herşeye yansıyo sanırım enerjim.lavabolar akıtıyo.ev ısınmıyo.dolap bozuk,çanak bozuk herif sağolsun kırdı,soba bozuktu dayağı yiyince düzeldi.öyle herşey kör topal:KK45:
Sen evi komple değiştir :KK45:

Back
X