Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Monte kristo kontu yeni kitabımmmmm
Yaşasınnn
Hediyelere bayılırım
![]()
Benim ki de sinyal veriyor esramBebiş uyudu oğlan uyanık ama sporum u yaptim menüm iyi şükür içim rahat bide kocam geldiküsmüştük ya falan filan
Sen var yaaa
Çok çok özelsin @Nevreste
Kızlaaar nevonun mezunlar başarı hikayeleri başlığındaki yazısını okuyabilirsiniz.. canım benim harika bir yazı yazmış yine naif tatlı diliyle![]()
Takılır takılırO bisküvit boğazımda kaldı sanirim öksürmekten ciğerim çıkacak agzimdan![]()
Her yeri çamur yaptım kaçayımkakilmistir benimmmm mm adimmmmmmm heryer siler supururummmmmmm
kimse basmasın kuruyana kadar
bir daha galoş giyinin her yer çamur olmus
![]()
Evet kaptanim . Kendileri ben oluyorum
kuzucum canım sıkkındı pek birsey yemek istemedim. Gecer elbet...neden keyfin yok saydınım? menün çok az olmuş. hiçbirşey yememişsin ki![]()
Beyaz eşya şans işi balım yaGünaydııın.hiç güzel uyanmadım nie bilmiyorum.sabah sabah cinler tepemde yine.arkadaştan aldığım buzdolabı bozuluyo içi terliyo hep.herşey ılık.canavar gibi çalışıyodu bi hafta öncesine kadar.ne şanssızım ben ya eşyadan yana![]()
bosver kuzumHayırdır Kuzu?
minnosun uzgundu dun mortim. Daha iyi olucam insaAllah. Uzulme benim icin sen kuzucum, keyfine bak
evde herşey kafasına göre takılıyo işte.evi sevmediğim için herşeye yansıyo sanırım enerjim.lavabolar akıtıyo.ev ısınmıyo.dolap bozuk,çanak bozuk herif sağolsun kırdı,soba bozuktu dayağı yiyince düzeldi.öyle herşey kör topalBeyaz eşya şans işi balım yaumarım tamir olabilecek biseydir
Sıkıntı menüsü White' im. Telafi degil. Gece rahatsizlandim, biraz birşeyler yedim canımSaydinim dünü telafi.menusu olmuş ama en azindan bir tam Ogün yeseydin keşke çok.az canım bu menü sevemedim
Anlatmak istersen her zaman dinlerim aklında bulunsun emi kuzumbosver kuzum
Sen evi komple değiştirevde herşey kafasına göre takılıyo işte.evi sevmediğim için herşeye yansıyo sanırım enerjim.lavabolar akıtıyo.ev ısınmıyo.dolap bozuk,çanak bozuk herif sağolsun kırdı,soba bozuktu dayağı yiyince düzeldi.öyle herşey kör topal![]()