Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlatmak istersen her zaman dinlerim aklında bulunsun emi kuzum:KK15:

Sen evi komple değiştir :KK45:
değişemiyom kuzu ya evler ateş pahası burda.tl de değil sterlinle hep kiralar.yoksa çok istiyorum çıkmayı burdan.bi ev bulduk 1+1 merkezde 1000 tl.ev sahibi herifin şefi.ama içindeki kiracı yılbaşından sonra çıkıcam evden dedi çıkmıyo bi türlü .şanssızlıkta nirvanayız yeminle:KK45:

değişemiyom kuzu ya evler ateş pahası burda.tl de değil sterlinle hep kiralar.yoksa çok istiyorum çıkmayı burdan.bi ev bulduk 1+1 merkezde 1000 tl.ev sahibi herifin şefi.ama içindeki kiracı yılbaşından sonra çıkıcam evden dedi çıkmıyo bi türlü .şanssızlıkta nirvanayız yeminle:KK45:
Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlar :KK57: 1+1 1000 lira kira :KK57::KK57:
Kız biz oturduğumuz 1+1 i 80000 e aldık 3.5 sene önce, turkiyeye mi dönseniz :KK57:

Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlar :KK57: 1+1 1000 lira kira :KK57::KK57:
Kız biz oturduğumuz 1+1 i 80000 e aldık 3.5 sene önce, turkiyeye mi dönseniz :KK57:
sterlin 5,28 lira.şu an 1+1 evler 350 sterlinden başlıyo yani 1850 tl yapıyo. Valla çok istiyorum dönmeyi.burda ne eksiliyoz ne kısalıyoz.ama herif yanaşmıyo ne zaman konu açsam düşünürüz bakarız kolay mı dönmek falan diyip duruyo.:duduk::duduk:

Hayırlı sabahlar 7.takım :KK200:

500 mesaj ne huuuuuuu :bicak:

Hiç iyi değilim iki gündür keyifsiz , moralsiz dipteyim :KK42: yine yemekten çıkardım hırsımı, geçti mi yok tabi ki, hedefe varma sürecimi uzatıyorum bir yandan da yeter ya bıktım diyetten diyorum :KK42:millet iki dilim ekmeği kesip az koşturuyor hoooop 5 kilo gitti bile :KK34: bizde böyle debelen dur :63: adalete bak :bicak:
Yoruldum işte gerçekten yoruldum.
Morali bozulunca iştahı giden bir insan olsaydım şimdiye iğne ipliğe dönmüştüm :KK42:

Günaydın

Dün düğün vardı oraya gittim
Benimde hiç keyfim yok

Haftaya Çarşamba son iş günü
Yaptığım bir kaç isi aldılar çok canım sıkıldı :(

Diğer açılacak firmanın süreci belli değil ,istersen iş bak biz açınca yanimiza geçersin dediler çok canım sıkıldı :(

Kış günü bukadar insanı kapıya koymak revami bilmiyorum..

sterlin 5,28 lira.şu an 1+1 evler 350 sterlinden başlıyo yani 1850 tl yapıyo. Valla çok istiyorum dönmeyi.burda ne eksiliyoz ne kısalıyoz.ama herif yanaşmıyo ne zaman konu açsam düşünürüz bakarız kolay mı dönmek falan diyip duruyo.:duduk::duduk:
Çok pahalıymış ya:eek:
miyomun falan mı var kuzum.ihmal etme git doktora.bende de bazen ara kanamalar oluyo sapıtıyo arada.:KK12:
Miyom yok kuzu, geçen ay çok geç olmuştum bu ayda çok erken oldum:KK35:

Hiç iyi değilim iki gündür keyifsiz , moralsiz dipteyim :KK42: yine yemekten çıkardım hırsımı, geçti mi yok tabi ki, hedefe varma sürecimi uzatıyorum bir yandan da yeter ya bıktım diyetten diyorum :KK42:millet iki dilim ekmeği kesip az koşturuyor hoooop 5 kilo gitti bile :KK34: bizde böyle debelen dur :63: adalete bak :bicak:
Morali bozulunca iştahı giden bir insan olsaydım şimdiye iğne ipliğe dönmüştüm :KK42:
Kuzum hayırdır noldu:bicak:
Günaydın

Dün düğün vardı oraya gittim
Benimde hiç keyfim yok

Haftaya Çarşamba son iş günü
Yaptığım bir kaç isi aldılar çok canım sıkıldı :KK43:

Diğer açılacak firmanın süreci belli değil ,istersen iş bak biz açınca yanimiza geçersin dediler çok canım sıkıldı :KK43:

Kış günü bukadar insanı kapıya koymak revami bilmiyorum..
Hani seni bırakmayacaklardı banum, ağız mi degistirdiler:110:

Çok pahalıymış ya:eek:

Miyom yok kuzu, geçen ay çok geç olmuştum bu ayda çok erken oldum:KK35:

Kuzum hayırdır noldu:bicak:

Hani seni bırakmayacaklardı banum, ağız mi degistirdiler:110:

Süreç belli değil diyorlar
Gözden ırak gönülden ırak oluyor cnm
Araya soğukluk girince belki başka birinin bir tanıdığı bile getirirler bu işler belli olmuyor , düşündükçe canım sıkılıyor afakanlar basıyor

Bari bir kaç ay sonra olsaydı , ozaman baya hafiflemiş olacaktı borclarim

Ni
Aynen bizde barıştık, 3 gün canımızı sıktılar :KK67:
Bu arada sizin mesele kiskanclikti ya varya benimki bir kıskançtır eline kimse şu dökemez maşallah hayirlisi olsun bakalım o

Back
X