Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişemiyom kuzu ya evler ateş pahası burda.tl de değil sterlinle hep kiralar.yoksa çok istiyorum çıkmayı burdan.bi ev bulduk 1+1 merkezde 1000 tl.ev sahibi herifin şefi.ama içindeki kiracı yılbaşından sonra çıkıcam evden dedi çıkmıyo bi türlü .şanssızlıkta nirvanayız yeminleAnlatmak istersen her zaman dinlerim aklında bulunsun emi kuzum
Sen evi komple değiştir![]()
çok seviyorum ben deSabah sabah çok güzel gitti bu![]()
Öperim seniminnosun uzgundu dun mortim. Daha iyi olucam insaAllah. Uzulme benim icin sen kuzucum, keyfine bak![]()
Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlardeğişemiyom kuzu ya evler ateş pahası burda.tl de değil sterlinle hep kiralar.yoksa çok istiyorum çıkmayı burdan.bi ev bulduk 1+1 merkezde 1000 tl.ev sahibi herifin şefi.ama içindeki kiracı yılbaşından sonra çıkıcam evden dedi çıkmıyo bi türlü .şanssızlıkta nirvanayız yeminle![]()
sterlin 5,28 lira.şu an 1+1 evler 350 sterlinden başlıyo yani 1850 tl yapıyo. Valla çok istiyorum dönmeyi.burda ne eksiliyoz ne kısalıyoz.ama herif yanaşmıyo ne zaman konu açsam düşünürüz bakarız kolay mı dönmek falan diyip duruyo.Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlar1+1 1000 lira kira
Kız biz oturduğumuz 1+1 i 80000 e aldık 3.5 sene önce, turkiyeye mi dönseniz![]()
eksik olma kuzum sağol ❤Anlatmak istersen her zaman dinlerim aklında bulunsun emi kuzum
Sen evi komple değiştir![]()
miyomun falan mı var kuzum.ihmal etme git doktora.bende de bazen ara kanamalar oluyo sapıtıyo arada.Ben yine adet oluyorum yainşallah bi sıkıntım yoktur ya
kadin hast. Gitmiyim dedikce ya geç ya erken adet oluyorum
![]()
Uzatmadım zaten önün konuşmaya gönlü oldumu ben engel olamam ki güldürür sakalasirBenim ki de sinyal veriyor esram
Hadi gelmesi iyi olmuş uzatmasaydin![]()
Çok pahalıymış yasterlin 5,28 lira.şu an 1+1 evler 350 sterlinden başlıyo yani 1850 tl yapıyo. Valla çok istiyorum dönmeyi.burda ne eksiliyoz ne kısalıyoz.ama herif yanaşmıyo ne zaman konu açsam düşünürüz bakarız kolay mı dönmek falan diyip duruyo.![]()
Miyom yok kuzu, geçen ay çok geç olmuştum bu ayda çok erken oldummiyomun falan mı var kuzum.ihmal etme git doktora.bende de bazen ara kanamalar oluyo sapıtıyo arada.![]()
Kuzum hayırdır nolduHayırlı sabahlar 7.takım
500 mesaj ne huuuuuuu
Hiç iyi değilim iki gündür keyifsiz , moralsiz dipteyimyine yemekten çıkardım hırsımı, geçti mi yok tabi ki, hedefe varma sürecimi uzatıyorum bir yandan da yeter ya bıktım diyetten diyorum
millet iki dilim ekmeği kesip az koşturuyor hoooop 5 kilo gitti bile
bizde böyle debelen dur
adalete bak
Yoruldum işte gerçekten yoruldum.
Morali bozulunca iştahı giden bir insan olsaydım şimdiye iğne ipliğe dönmüştüm![]()
Hani seni bırakmayacaklardı banum, ağız mi degistirdilerGünaydın
Dün düğün vardı oraya gittim
Benimde hiç keyfim yok
Haftaya Çarşamba son iş günü
Yaptığım bir kaç isi aldılar çok canım sıkıldı![]()
Diğer açılacak firmanın süreci belli değil ,istersen iş bak biz açınca yanimiza geçersin dediler çok canım sıkıldı![]()
Kış günü bukadar insanı kapıya koymak revami bilmiyorum..
Aynen bizde barıştık, 3 gün canımızı sıktılarUzatmadım zaten önün konuşmaya gönlü oldumu ben engel olamam ki güldürür sakalasir
Çok pahalıymış ya
Miyom yok kuzu, geçen ay çok geç olmuştum bu ayda çok erken oldum
Kuzum hayırdır noldu
Hani seni bırakmayacaklardı banum, ağız mi degistirdiler![]()
NiHayırlı sabahlar 7.takım
500 mesaj ne huuuuuuu
Hiç iyi değilim iki gündür keyifsiz , moralsiz dipteyimyine yemekten çıkardım hırsımı, geçti mi yok tabi ki, hedefe varma sürecimi uzatıyorum bir yandan da yeter ya bıktım diyetten diyorum
millet iki dilim ekmeği kesip az koşturuyor hoooop 5 kilo gitti bile
bizde böyle debelen dur
adalete bak
Yoruldum işte gerçekten yoruldum.
Morali bozulunca iştahı giden bir insan olsaydım şimdiye iğne ipliğe dönmüştüm![]()
Bu arada sizin mesele kiskanclikti ya varya benimki bir kıskançtır eline kimse şu dökemez maşallah hayirlisi olsun bakalım oAynen bizde barıştık, 3 gün canımızı sıktılar![]()