Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy kahvaltı masasından şimdi kalktım

Sabah bi duble türk kahvesi patlattım beni ayılttı uuu:KK33:

Haftai kahvaltı yapamıyorum malum işşşşş:confused:
Özlemişim ay omletli mis gibi bol peynirli maydonozlu kahvaltıyı:rolleyes:

Taaa akşam artık birdahali öğün araya da spor koyduk mu bu iş tamamdır:KK31:
Bu kahve olayina ben dde mi başlasam. Her kes içince ben dé ozeniom. Cezvem bitliste komşuda kaldı. Kahve alıp cezve alıp ben dedeicsem. Süt é zararı var mı acabaa . Bi dr hangi kahve güzel

Bekleyinnnnn Anacimmm

" COMING SOON "
NEFS & NEVRESTE SALLATMACA :-) :-) :-)
Heyecanla bekliyoruuyuuuzzzzz
Allahtan nevonun elinde gördük o bayrağı bir kerecik de olsa :D
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar iyi pazarlar :KK68:

Dünki misafirlerin yorgunluğunu daha yeni atıyorum sayılır :KK66:
Tam 13 kişiyi ağırladım ve az da olsa bende herşeyden yedim tatlıda dahil :KK66: bugün itibaren de çok sıkı tutuyorum artık beslenmemi :KK66:
Uzun bir süre kimseyi yemeğe almam artık :KK48:
Gece misafirlerim 22:30 gibi gittiler ve tabiki baygın düştüm ondan sonra :KK66:
Bu sabah az uyurum diyordum ama kızın Yüzmesi aklıma geldi ve mecbur yine 07:30da uyanmak zorunda kaldım :KK66:

Kuzunun havuz faslı bittikten sonra eve gelir gelmez ara öğünümü de yapıp az dinlendim :KK66: hatta biraz sonrada Öğlen yemeğimi hazırlayacağım :KK66: evdekiler tabi geç kahvaltı ettikleri için şimdilik aç değiliz diyorlar :KK66:

Demin eşim kopardı beni :KK48:
Ben sularımı şişeleyip gözümün önüne koymuştum ( biri zaten Sibelin tavsiye ettiği ödem atıcı cayım )
Eşimde bayılır benim şişelerime ortak olmaya ama adam saf su yerine gitti kazayla benim ödem atıcı çaydan bir kaç yudum birden aldı :KK70: tabi anında suratı değişti :KK70: Bu ne beee iğrenç dedi :KK70: başladım gülmeye dedim üşenip kendine su almazsan böyle olur :KK70: :KK70: :KK70:
Zencefil tadı hiç hoşuna gitmedi doğal olarak :KK48: bir daha tövbe etti benim şişelerime elini sürmeyecekmiş :KK70:
Hahahahaha adam anlamıştır zayıflamak öyle kolay mı ula:D
Merhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı. :KK43:
Ah kajum miniğim benim
Acele etme fevri davranma
Bak hep diyorlar her evlilikte oluyormuş iniş çıkış hallolur
Dularım seninle benim de Rabbim yardımcın olsun
Üzülme kıyamam hep gülğmse:dua:

Tatlım bakara suresi oku bol bol rahatlarsın..
En azından babalık duygusunu kaybetmemiş bir eşe sahipsin bir de böyle düşün.
Biz büyükler ufacık şeyler için kocaman sıkıntılar oluşturabiliyoruz..
Biz büyürken bakış açımızı,gönül zenginliğimizi, fedakarlığımızı, sabrımızı,sevgimizi de büyütmeyi unutuyoruz.. Onun yerine şımarıklığımız, egomuz bayrağı eline alıp savaş çıkarıyor..

Ne güzel bir anneyim.. Çok şanslıyımm..
Bi evladım var.. Çok şanslıyım..
Bir yuvam var.. Çok şanslıyım..

Eline boş bi kağıt al.. Bu yazdığım üç maddeyi yaz ve devamını sen getir.
Eminim o sayfa yetmicek ve sen kendini çok daha iyi hissediceksin.
Bknz evli çocuklu tecrübeli hatun yazısı

Bi de miununkine bak :bicak:

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve inşallah evladınız için huzurlu bir ortamı yakalarsınız :KK66: Aminnn
Sinir anında insan sonra söyleyeceğini ilk önce söyler maalesef :KK43:
Bizler tabiki dua ederiz düzelmesi için ama sende ihmal etme :KK66: tartışmaya fırsat verme çünkü hep derim ben karakter ne kadar baki de olsa davranışlarımız alışkanlıklarımızdan dolayı değişebilir :KK66:

Bende kızım 7 yaşındayken o pozisyona gelmiştim hatta artık tamamen karar vermiştik anlaşarak boşacaktık ( tek anlaştığımız nokta oydu o dönem :KK53: ) Ertesi gün resmi tatil diye oturup bir sonraki gün birlikte gidip dava açarız diye konuştuk ve sonrasında eşim yok kızımız üzülmesin diye haftasonları birlikte birşeyler yaparız, yok işte tatillerde kızımızın mutluğu için şöyle yaparız falan diye sıralarken benim şalter yine attı ve af edersiniz len gerizekalı benimde istedim buydu zaten ille boşanınca mı yapacaksın dedim :KK70:

Evet çok zor bir süreç sabır gerektiriyor ama ben o dönemden sonra anladım ki bir kadın isterse idare edemeyeceği yola getiremeyeceği erkek yok :KK66: inan eşim sadece yatmaya eve gelirdi :KK67: ben kahveye gitme dedikçe kahveden gelmezdi :KK67: hatta bir ara kumar bile oynadığını duymuştum her nekadar inkar da ettiyse o_O
Defalarca hayatımdan vazgeçme noktasına gelmiştim bir dönem ama kızımı düşündükçe vazgeçiyordum ( itiraf ediyorum 2 kere de denedim beceremedim Allahtan o_O ölüm korkusu ağır bastıda şükür RAbbimin karşısına öyle bir şekilde gitmek nasıp olmadı :KK68:

Belki sana biraz inandırıcı gelmeyecek ama inan çok sabrettim :KK66: eşim ne yaparsa yapsın asla kötü karşılık vermedim sadece evladım için :KK66: madem boşanmaktan kızımız için vazgeçtik bari çocuk tartışmasız bir ortamda yaşasın dedim :KK66:
Geç mi geldi güler yüzle hoş geldin açmışın dedim :KK66: işte atıyorum emrivaki mi yaptı sıkıntı yok hallederim dedim :KK66: Kvden nefret ettiğim halde ( ki ona bile duygularım şu anda değişti ) laf mı işittim asla eşime şikayet etmedim :KK66: aksine belli bir zaman sonra eşim bu sessizliklerimi fark etti ve bana daha yumuşak davranmaya başladı :KK66:
Annesinin yaptığını mı anlatmak geldi içimden hep ya eminim iyi niyetle demiştir ama nedense benim biraz ağrıma gitti gibilerinden pembe gözlük takmışçasına anlattım ve bir baktım hep ailesini haklı gören bana ailesi için her daim laf söyleyen adam gitti yerine ailesine karşı beni savunan hatta asla laf söyletmeyen bir adam geldi :KK68:
Hamileliğimde bir kere bile benle doktora gelmeyen adam ikinciye hamile kalınca benden önce doktorun odasına girer oldu :KK48: Benden onay almadan misafir davet etmez oldu, hatta ve hatta artık inan benden onay almadan hiç bir şey yapmaz oldu :KK68::KK68::KK68:
Eşimin sülalesi bile diyor helal kız sana ne yaptın da bu adamı böyle 360 derece değiştirdin diye :KK48:

Lafı uzatmıyayım ; Neticede tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiyorlar boşuna canım :KK60: evet zor ve uzun bir süreç olacak belki ama ben inanıyorum evladın için bunu kesinlikle yapabilirsin :KK68::KK68::KK68::KK68:

İnan aynı taktiği bir arkadaşıma daha vermiştim inanmadı baştan hatta dedim inanmasanda rol yap sabret ve 1 hafta sonra bile eşi ona karşı yumuşamaya başlamıştı :KK48:
Kadın akıllı davranırsa erkekleri oynatmak çok kolay cidden :KK66: Eşim bazen hep diyor yeminle az değilsin beni parmağında oynatıyorsun diye :KK70: bende diyorum oynamaya meylin varmış aşkım ben ne yapıyorum ki diye :KK70: :KK70: :KK70:
Kadınlığınıda devreye sokunca al sana Pammmıııık gibi koca :KK48:

Umarım benim bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın canım :KK66: inan hiç bir yuvanın dağılmasını istemem heleki ortada bir Prenses varsa :KK68::KK68::KK68:

İnşallah yakında güzel haberlerinide müjdelemeyi nasip eder RAbbimm .....Aminnnnn

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay çok yaşa emi ne güldüm ama yaa :KK70:
Evlilik ne zor ya.... ne çok zorluk yaşamışsın sen de.. inşallah huzurunuz daimi olur banu:dua:

Etiketledim tabikide :sinirli:
Valla ben 1000 i henüz çok yeni yapabiliyorum. Taze 1000 ciyim yanii:spor:
Vay tamam 1000 tane bugğn hadi ben de :deli:
Çok Haklsın miuim ya. Tamam ben günlük 50 atliyim. İnsanın her yerı zipliuuu
.süt dolu olunca fenaaa :KK66:
Aynen verom şimdilik başlangıç için yeter
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Bu kahve olayina ben dde mi başlasam. Her kes içince ben dé ozeniom. Cezvem bitliste komşuda kaldı. Kahve alıp cezve alıp ben dedeicsem. Süt é zararı var mı acabaa . Bi dr hangi kahve güzel
Whiteblacklife Whiteblacklife vaytum bilir süte zarar verir mi o konulardan anlamıyorum
Parçadan bahsediyodum:işsiz:
Bana gönderen yok:110::KK42:

:KK31:Günaydın :KK31:
Ohhh 11.00’e kadar uyudum, dinlendim, pazartesi yine kırıp dökmeye hazırım!!
Nasılsınız kızlar, geçmişteyim azıcık
hepfit hepfit uyumadın mı sen tüm gece??? Dinlen bari bugün güzelce:anne:
malipina malipina buzdolabı öyle pis şey işte, hemen bir arıza çıkarıveriyorlar, yerini sevmemiştir belki :rolleyes:
GÜnaydınnnn

Kız videoları izledim sağlam kırıyorsunuz heee
Valla fena yorucudur ayyyy

Kolay gelsin fılavırım

Sıkıntı menüsü White' im. Telafi degil. Gece rahatsizlandim, biraz birşeyler yedim canım

Camım üzüldüm sıkıntılı olmana, bir an önce dağılır umarım sıkıntıların

Ben yine adet oluyorum ya:kızgın: inşallah bi sıkıntım yoktur ya:KK17: kadin hast. Gitmiyim dedikce ya geç ya erken adet oluyorum:mad:
Hepfüt İhmal etme sakın :KK11:
Hafta içi git(hatta adetin 3. Gününe denk getir randevuyu hormon değerlerine baksınlar..sana demiştim ilk diyette bende de 10 gün gecikmişti ama sonra düzene oturdu, acaba az yağ mı alıyorsun diyetinde?

Ohaaaa ingiltere mi lan ora, sterlinle satıyorlar :KK57: 1+1 1000 lira kira :KK57::KK57:
Kız biz oturduğumuz 1+1 i 80000 e aldık 3.5 sene önce, turkiyeye mi dönseniz :KK57:
Kuzu yine iyiymiş 350 paund kira, biz de ev bakıyoruz kaç aydır, 2+1 merkezde 1000-1200 Euro arasında
:skandal:

Back
X