Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
Geçmiş olsun canım

Severim tarcini yapim kuzumm
Sabah kahvaltida etmedm canim bise istemiyo 1 bardak sütle duruyorum
Evde is var birsuru 4 gun sonra memlekete osmaniyeye gidicem donuste annemler ablamlar donecez evin temiz olmasi lazm halim yok :KK43:
Esimde yok evde cocugu verm yapim desem :KK14: niye bitmiyo bu isler :KK14:
Canim ne kadar is yaparsan yap is bitmiyor bugun pertim yarin yine aklimda olan isler var onu halledecem ;)) bosver bebeğin var yabanci insanlar degil annen baban gelecek..
Gerci benim annem asiri titiz bana ablama ne zamab gelse burnunu büker hihhh pissiniz der cildirmalik ... annem gelmeden kadin alirim evi temizlerim halilari haliciya veririm olagan üstü hal ilan edilir yinede begenmez:mad::mad::mad:

Aslında yarın kontrol vardı ama bu gece kızım çok ama çok oksurdu oksurukte uyuyamadi bende aldim ikisini doğru hastaneye oğlum iyi çıktı perşembe gel tekrar kontrol.edelim dedi doktor kiziminda geniz akıntısı varmış bundan dolayı oksuruyormus küçük çocuklarda geniz akıntısı bronşit yapardedi ilaç verdi perşembe tekrar kontrol yazdi kaç gecedir uyumuyorum ada sayısını unuttum kafami bedenini bir araya getiremiyorum canım sıkkın sabah 10 yemek yiyorum bir daha fırsat ne zaman bulursam o zaman gecen
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsınız

Geçecek vaytım inşallah:KK200:
Ahh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya ben

Aynen balım aynen oğlumun kanında enfeksiyon vardı kizima geçti sandım öyle bi panik iste:KK61::KK61:
Vaytım kuzum geçmiş olsun kuzucuguna, bol bol bitki çayı içir kızına, nane ıhlamur zencefil, bir de süt içirme öksürdüğü müddetçe,süt mukus yapar, çikolata muz da yemesin
Bende bir kitap var, Hindistan’dan almıştım alternatif Hint tıbbı, bakayım orada başka hangi yiyecekler yasaktı bu dönemde

Ahh miu inşallah çok yoruldum kendimden anneligimden şüphe eder oldum.beceremiyor muyum ben ya niye hasta olup duruyorlar üstlerine titriyorum gece 10 kere kalkıp ustleri açılmış diye kontrol ediyorum herşeyi organik almaya çalışıyorum sırtları terlemis mi diye durmadan kontrol ediyorum ellerini durmadan yıkıyorum ya ben nerede hata yapıyorum iyi bi anne değil.miyim ya ben
Canım annelikle alakası yok bunun, etrafta virüs var, koca insanlar hastalanıyoruz çocuklar tabi ki etkilenir..

Gecmis olsun kuzulara sanada kolay gelsin Rabbim guc kuvvet versin zor bi surec valla... bende esime iki gun izin aldirdim carsabma ise gidecek birlikte ilgileniyiruz tek başına cok yoruyor beni..

Sen delisin :KK70:

Okudun mu? Çok güzel kitapmış öyle diyorlar çok merak ettim ben de

Yok fitim zorunlu değil ama isteğe bağlı:KK15:

Günaydın esmer güzelim
Öpeyim de geçsin mi:KK74:

Nerdesin donnnnnaaaaaa
Hani sporların donnnnaaaaa:KK34:

İncecik olunca gittin he biz şişkoları bırakıp:KK11::63:

Çok güzel kitappppp yutuvereceksin:rolleyes:

@saydin78 sarı papatyam senşn o durgun hallerini severim oyyy kıyamam sarılalım:anne:

Geciktirme git hemen:duduk:

:işsiz:
Ayyy mecbur gidicem artık :110:

Tamam canom cumaya iner ki o ödemler:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kız karışık ayyyyy:confused:

Ayyy inşallah kuzum

:KK31:Günaydın :KK31:
Ohhh 11.00’e kadar uyudum, dinlendim, pazartesi yine kırıp dökmeye hazırım!!
Nasılsınız kızlar, geçmişteyim azıcık
hepfit hepfit uyumadın mı sen tüm gece??? Dinlen bari bugün güzelce:anne:
@malipina buzdolabı öyle pis şey işte, hemen bir arıza çıkarıveriyorlar, yerini sevmemiştir belki :rolleyes:
Uyumadım kuzu mal gibiyim:bicak:

Canim ne kadar is yaparsan yap is bitmiyor bugun pertim yarin yine aklimda olan isler var onu halledecem :KK66:) bosver bebeğin var yabanci insanlar degil annen baban gelecek..
Gerci benim annem asiri titiz bana ablama ne zamab gelse burnunu büker hihhh pissiniz der cildirmalik ... annem gelmeden kadin alirim evi temizlerim halilari haliciya veririm olagan üstü hal ilan edilir yinede begenmez:mad::mad::mad:
Benim annemde cok titiz illa gelince temzilik yapar ayda yilda bi geliyon otur diyorum durmuyo eli
bu sefer gelmeden yapimde kadin otursun keyfine baksn az

Canim boyle düşünme cocuk bunlar illa hasta olacaklar olmazsa kotu bagisikliklari güçlenmez kiii... ayrıca bak benim kizim krese basladi hic düzelmedi oradan kapiyorlar hastaliklari..

Sen super bi annesin vaytm daha napca

Back
X