- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Hahaha

Herkesi bilmemde ben boyle araliksiz yazilmis menuleri pek okuyamiyorum masal gibi geliyor bana... gerci kaptanın okuyup yorumlamasi yeterde ben yinede kim ne yemiş ne yememiş bakiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha
Çok duyduk deseydin bir kahve icenleriYa ben bu herifi napim. Misafir gelicekmiş daha demin söylüyo bana ya. Evi nasıl topladım temizledim beş dakkada, alelacele bide kek yaptım anca. Bi de demiyo mu sadece kahve içip gidecekler![]()
Ay ne güzel kitap kurdu çocukların var nasıl sevindimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundumHem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim
demez olaydım
sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler
Felaket bir araba ve insan kalabalığı
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledikdedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi
Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attıköncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı![]()
![]()
kitap kurtlarım benim
Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00deGitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyimtabi şimdi keyif kahvemi içiyordum buralara bakarken ama maşallah bitmeyen geçmiş yapmışsınız kahve bitti fincan soğudu ama sizin geçmiş bitmedi ya la
![]()
![]()
![]()
Eskiden çok üzüldüm yalan yok ama şimdi gülüp geçiyoruz eşim bile itiraf ediyor ne öküzmüşüm ben yaa diyeestafurullah diyorum sırıtarak
İnan o dönüm noktasından sonra aldığımız nefesle bile alakadar maşallah
O yüzden o kısmı biz sildik kafamızdan ve hiç bir zaman geçmiş yüzünden tartışma durumuz olmaz diyorum ya gülüyoruz o hallerimize sonuçta bende 19 yaşında evlenmişim hiç bir şeyden haberim yok adamda paşa paşa oğlum diye büyütülmüş ailenin tek evladı falan ( gerçi KV hiç öyle aşırı düşkün değildi evladınada ben piyasaya çıkınca değeri arttı)
Rabbim inşallah hepimizin yuvasında huzuru eksik etmesin ...Aminnnnnnnnnnnn
Çok geçmiş olsun canımRabbim inşallah çabucak şifa verir kuzulara
üzme tatlı canını
hem sen sağlam duracaksın ki çocuklara koşturacak enerjin daha çok olsun
İlaçlarla nasılsa herşeyi kuruturlar kanda varsa eğer
![]()
Herkesin bi ban teli var balım demek ki ban teline basılmış bu yüzden bu noktaya gelmissin anlattigin kadar kv kötü biri değil bence en çok oğluna kızar sen onun ailesi küfür edersen ida bizim ailemize küfür etme hakkı olur diye benim ailem yok ama olsaydı bende kabul etmezdim ve rverecegim tebki seninkinden az olmazdıGideyim konuşaym ozmn dimi haklsnz. Yarn gideyim anlataym ne olcksa olsn. Kadını seviyorm ayaklarnı öperm okdr iyi bi insan.
Evet duyacaksa bnden duysn. Enazndan kndmi anlatmş olurm özrümü dilerm. Bundan snra tavr alcksa da enazndan içim ferahlar özrümü diledm diye.
Offf okdr zor ki. Boşuna dememiş peygmbermz susan kurtuldu diye. Ah ne olurdu susaydm da o utansaydı..
Memleketim ne halde allahım sabır versin herkese insallah sağ sağlım everin geri dönerler askerimizi korusun rabbim gurbette olup orda yaşayan sevdiklerimizi merak ediyoruz aklım ordaKizlar reyhanliya toplam 6 roket atildi abim orda gorev yapiyo cok yakinina atildi oda gorevde dua edin nolur canim cok sıkkın dua edip tevekkül etmekten baska bise gelmiyo elden![]()
Menunu hiç begenmedim emziren bi annesin ne kahvti yok öğle yok nerede menü meleğim ciksss sonra bağırsaklarında sorun var diyorsun böyle beslenirsen olur yaniMenü
Sabah 7.30da
1 gun kurusu
Öğlen 14.30
1 kupa süt
Aksam
1 kase mercimek corba
2 kasik firinda mantarli tavuk
Salata
Yogurt
2 lt su daha icerim inşaAllah
Spor henuz yok kv demdeym eve gecince leslie yaparm inşaAllah
@MiuLego @nehirnil111
Canım benim yazını okudum..İnsanın nefesi ciğerine batar mı... nefes aldkça acı çekiyorm...
Canim tum ordumuz icin dua ediyoruz.. Rabbim korusun onlari ...Kizlar reyhanliya toplam 6 roket atildi abim orda gorev yapiyo cok yakinina atildi oda gorevde dua edin nolur canim cok sıkkın dua edip tevekkül etmekten baska bise gelmiyo elden![]()
Amin inşaAllah kuzum Allah'a emanetler inşaAllahMemleketim ne halde allahım sabır versin herkese insallah sağ sağlım everin geri dönerler askerimizi korusun rabbim gurbette olup orda yaşayan sevdiklerimizi merak ediyoruz aklım orda![]()
Beni mi izliyordun yerken
Amin inşaAllah canim benimCanim tum ordumuz icin dua ediyoruz.. Rabbim korusun onlari ...![]()
Allah heriflerin gamsızlığından azcık verse ya bize deÇok duyduk deseydin bir kahve icenleri![]()
Durustlukle anlattigin icin seni anlar en niyahetinde bi bayan bu kadar iyiyse seni kesin anliyacaktir emin ol...Kadn çok iyidr bni anlayacğna eminm içinde kırgnlk olur belki illa ki olur ama yapack bşy yok. Oğullrnı nkdr sornlu oldğnu bnden iyi bliyorlr ne yapaym
Harikaaaa08:00
2 dilim ekmek
1 yağda yumurta
3 dilim sucuk
1,5 dilim kaşar
1 tatlı kaşığı pekmez
Booolll marul
12:00
Sade neskafe
18:00
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Spor Yok, çok halsizim yatıyorum. Ben toparlayıp gelirim Sonra. Seviyorum sizi len keratalar
@MiuLegoWhiteblacklife
Floweroflife
ada81
@Betulina @Konya 42
BayıldımUyanır uyanmaz sıcak su içine limon ve zencefil..
Sabah 10:30=2 haslanmiş yumurta domates salatalık çökelek salatası 2 kaşık 1 dilim tam buğday ekmeği açık çay
Ara ogun 13:00: kahve yanında kurumuş yaban.mersini ve erik küçük bi tane
Oglen 15:00= yulaf lapasi
Akşam 19:30 :1 tabak yeşil fasulye bir tane oruk 1 kase yoğurt ekmek yok..
Spor yapacam sonra yeşil çay gece uyumadan süt kuru yapacam yatmadan önce acikirsam.havuç marul salatalık yerim çünkü burda geç saate kadar kalıyoruz esim.geç geldiği içinnasil menum @MiuLego
Whiteblacklife
![]()
Normalde aksatmam kahvaltimi vaytim ama bu gun hic tadim.yoktuMenunu hiç begenmedim emziren bi annesin ne kahvti yok öğle yok nerede menü meleğim ciksss sonra bağırsaklarında sorun var diyorsun böyle beslenirsen olur yani
Bakıcaz tabi sadece kaptana yükü bindirmeyelim, waytım da hasta çocuklarla uğraşıyor zaten, birbirimizi gözetleyelimHahaha
Herkesi bilmemde ben boyle araliksiz yazilmis menuleri pek okuyamiyorum masal gibi geliyor bana... gerci kaptanın okuyup yorumlamasi yeterde ben yinede kim ne yemiş ne yememiş bakiyorum