Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne zamandır evlisin kuzucum

Vaaay çok güzel olur kesin ımmm:kk77:

Cıks sevmedim (

Ama sağlıpın için yemelisin balım biliyorsun

Menğ harikaaaaa:halay:
Spor yok da ne demek su az da ne demek:sinirli:
Ben de sevmedim zaten..yarın daha iyi bir menüyle geleceğim.
Biz 8 senedir beraber yaşıyoruz, evleneli de 1. Düğün olalı 9 ay, ikinci düğün olalı 8 ay,resmî evlilik de 2 ay oldu :) 8 sene beraber yaşayınca bir de evlenince hiçbirşey değişmeyince unutuyorum bazen evli olduğumuzu
:KK70:

Kilo alımı normal daha 2,5aylık zaten sütüm de var Allaha şükür.fitille bile yaparken o minik ellerini sıka sıka yapıyo. Ve baya katı yapıyo.çocuk cerrahisi hiç aklıma gelmemişti bak
Canım ben kizimda yaşadım 2 aylıkken kilo alımı superdi ama kaka yapmıyordu zeytinyağı kayısı hoşafı bol bol rezene her yemeğe dolu dolu kimyon ekledim ama yine tık yok çocuk cerrahisi ne randevu aldım goturdum utroson falan çekildi bağırsak hareketlerine falan bakıldı sıkıntı yok dedi 3 ay dan sonra düzeldi sukur şimdi günde 2 defa yapıyor bide bazı bebeklerde anne sütünden yoğurt süt gibi urunler geçerek kabızlık yapıyormuş ben 1 aya yakın yoğurt falan kullanmadim ise yaradı

Kilo alımı normal daha 2,5aylık zaten sütüm de var Allaha şükür.fitille bile yaparken o minik ellerini sıka sıka yapıyo. Ve baya katı yapıyo.çocuk cerrahisi hiç aklıma gelmemişti bak
Bide canım o fitil falan devamlı kullanmak bebekte aliskanlik yapıyor ve onsuz kaka yapmayı ret edebiliyor devamlı kullanmak cozum değil o yüzden sen git Dr baktir bi eğer sorun yoksa süt ürünlerine ara ver belki sebebi onlardir

Menğ harikaaaaa:halay:
Spor yok da ne demek su az da ne demek:sinirli:
Haklısın kaptanım :( geç kalkınca spora gitmeye üşendim valla :( suyu açıklamak için hiçbir sebebim yok içemiyorum sadece :KK61:

Güzel menü mortim. Sabahki mesaj işe yaramamış demek spor yapmamışın:KK45:
Sporsuz yeniyomuşun bi de beni ıyy rezilliğe bak kuma gömerim kafamı valla:deli:
Ahahah sporsuz da kilo veriyorum seni yenecek kadar olur mu bilmem tabi ama sporsuz olmaz ya vücudumu beğenmiyorum zaten :( üşendim spora :D ama yarından itibaren tam gaz tutmayın beniiiii

Değişiklik olsun dedim:KK45:
Ooo böyle değişikliklere morti olarak her zaman açığım tabi :D

Canim mutlaka götür cerraha cunku fazla zorlamadan popoda makatta catlaklik olabiliyor ... bi kere benim kizimda kabizdi bi gun bezi actim kaka cok katiydi hafif kan gelmisti yani o kadar zorlaması iyi degil..

Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakma zamanım olmadı inşallah önemli bişey kaçırmamışımdır
Büyük oğlum hastalandı 40 derece ateşi var grip oldu
@MiuLego menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki haşlanmış yumurta
İki çatal menemen
Bir lokma bal
Peynir
5 zeytin
Akşam 15:00
3 kaşık yoğurt
Mısır ekmeği mayasız
4-5 kaşık paça çorbası
Lahana turşusu
Çok saçma şeyler misafirlikteydim ne varsa giyebileceğim onları yedim
Doğum günü de vardı bişey yemedim

Merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakma zamanım olmadı inşallah önemli bişey kaçırmamışımdır
@MiuLego menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki haşlanmış yumurta
İki çatal menemen
Bir lokma bal
Peynir
5 zeytin
3 kaşık yoğurt
Mısır ekmeği mayasız
4-5 kaşık paça çorbası
Lahana turşusu
Çok saçma şeyler misafirlikteydim ne varsa giyebileceğim onları yedim
Doğum günü de vardı bişey yemedim
Cook gecmis olsun canim..

@MiuLego menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki haşlanmış yumurta
İki çatal menemen
Bir lokma bal
Peynir
5 zeytin
3 kaşık yoğurt
Mısır ekmeği mayasız