ohooo sen eski mevzuları kaçırdın habibtem ya ruhem ene kalbekBugünde büyük abdest mi yapacaksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo sen eski mevzuları kaçırdın habibtem ya ruhem ene kalbekBugünde büyük abdest mi yapacaksin![]()
ayyyy fatma yaBilemedim canım kmsin![]()
sağol canımcımİyi işler kaptan kolay gelsin
Ooooo kalbe ya cagnim ahitkadaKe bilmeyrum ama pis kokular geliyor burnumaohooo sen eski mevzuları kaçırdın habibtem ya ruhem ene kalbek![]()
![]()
7.takıma işeme sanatları diye bir kurs açalım
takımı poh sidik bastı sayemde gene ,habibtee bi el at silek şuralarıhopla zıpla mali karnını ov
sarkılar türküler söyle
gel gel gel gellll diye
poh bizim için çok önemli
heleki senin poh çok değerli![]()
Bi günaydın diyeyim dedim. Ben şokkDünkü gelecek olanlar sitem için arıyolar beni ya allahııım.neymiş aramamışız dönmemişiz kendilerine.dedim gelce
zamanla alışırsın bana akrep kaptanım![]()
leşo böyle diyorsun habibte çok ayıp sanaOoooo kalbe ya cagnim ahitkadaKe bilmeyrum ama pis kokular geliyor burnuma![]()
ne zaman yapıcan malitakımı poh sidik bastı sayemde gene ,habibtee bi el at silek şuraları![]()
günayyyydınlar efenim hoşgeldiniz sefalar getirdinizBi günaydın diyeyim dedim. Ben şokkuyku felan kalmadı gözüm açıldı
E günaydıınnn![]()
ayyyy fatma ya
iyice düşün bi bakem
sağol canımcım![]()
her hafta fix mevzularım bunlar benim.bekleyeni çokBi günaydın diyeyim dedim. Ben şokkuyku felan kalmadı gözüm açıldı
E günaydıınnn![]()
içim dışım sebze oldu ule.pro istiyom ben yaane zaman yapıcan mali
bu hafta hep pırasa yesene
cır cır etsın seni
yağyune ben arapça bilmiyom ha ona göreAyıp bana![]()
içim dışım sebze oldu ule.pro istiyom ben yaa![]()