Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içine 5 tanede karanfil bir tanede çubuk tarçın ekle canım
o zaman dur durduğun yerde diyete bahane bulupta pohunla oynama maliyok canım tenim normal.solgunluk da yok.yani sanırım.![]()
Seni mi kıracam hemen ekliyorum yavyummmmmiçine 5 tanede karanfil bir tanede çubuk tarçın ekle canım
ödemlerin gider
hadi balım benim
üzerine ne yidin baklavamıBende yan etki yapti demek +2 olarak dönmüş olabilir![]()
Heyecan bende şişkinlik yaptı kabardim ya biraz sanırım ondanüzerine ne yidin baklavamı
OOOooooo bak o zaman kocaman bi pastayı hakettinBugun benim doğum günüm iyiki dogdummmm bennnnnn iyiki varsin ada seni coook seviyorummmm![]()
arızalı kadın seniHeyecan bende şişkinlik yaptı kabardim ya biraz sanırım ondan![]()
Aldirmayacam esimeee alirsa kesin yerimmmOOOooooo bak o zaman kocaman bi pastayı hakettin![]()
oyyyy kuzum benimBugun benim doğum günüm iyiki dogdummmm bennnnnn iyiki varsin ada seni coook seviyorummmm![]()
Nice senelere tatlimmmm iyiki doğdun sen iyiki varsın Sen bir kutlama yapalımBugun benim doğum günüm iyiki dogdummmm bennnnnn iyiki varsin ada seni coook seviyorummmm![]()
Amimmm canim coook teşekkürler Rabbim hepimize huzur ve mutluluk versin...oyyyy kuzum benim
iyiki doğdun
Allahım sana booooooooooool mutluluklar versin inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahMerhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakma zamanım olmadı inşallah önemli bişey kaçırmamışımdır
Büyük oğlum hastalandı 40 derece ateşi var grip oldu
@MiuLego menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki haşlanmış yumurta
İki çatal menemen
Bir lokma bal
Peynir
5 zeytin
Akşam 15:00
3 kaşık yoğurt
Mısır ekmeği mayasız
4-5 kaşık paça çorbası
Lahana turşusu
Çok saçma şeyler misafirlikteydim ne varsa giyebileceğim onları yedim
Doğum günü de vardı bişey yemedim
ayy inşallah alır.Aldirmayacam esimeee alirsa kesin yerimmm![]()
o zaman dur durduğun yerde diyete bahane bulupta pohunla oynama mali![]()
Tesekkurler canimNice senelere tatlimmmm iyiki doğdun sen iyiki varsın Sen bir kutlama yapalım![]()
aaa doğum günün kutlu olsun kuzuuumBugun benim doğum günüm iyiki dogdummmm bennnnnn iyiki varsin ada seni coook seviyorummmm![]()
Yok benim gözümarızalı kadın seni
malipina gel gel habiptenin koltuğunda mevkinde makamında yeri var gel
maliiiiii ne diyo bak üstü örtülü laf söylüyo
yakında çok değerli kazene kahve ısmarlıycam diyecek
al önlemini
kuşan silahlarını