Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daktirim tekim yetişmek için motor takiyorum 2 bebek ev yemek dışarı işlerimaşallah karınca gibisin.
Ay sormaMelegiimm22 Canım cumartesi 5 buçuk saat durmadan avm mi gezdin sporun o kadar mı yani yoksa oturmanın yemek yemenin hepsini mi sayıyorsun bir insan 6 saat nasıl yürür yani çok kötü olmalı ayakların
![]()
Iyi elhamdulillah abim onun oldugu yere atilmadi elhamdulillah ama cok yakinina atildiKuzum kızlar demiş zaten, kadını çok seviyorum diyorsun git af dile kadından, affettir kendini. Eşinle olan durumda da sessiz kalmaya çalış, kendi kudurduğu için sen de kudur diye damarına basmış, gelme bu oyunlara haklıyken suçlu durumuna düşme kavgada siniriyle konuşan kaybeder.
Abinden haber aldınız mi? Dua ederiz tabi ki
Evet canım tam bugün yarına denk geliyor
Waytim neler okuyorumsen tabi ki iyi bir annesin
bu sene değişik bi virüs varmış, koca koca adamları yatırdı yatak döşek
bağışıklık kazanana kadar kuzum az daha sabır, bol bol derin nefes al dua et.
Oooosüpersin
Eflalim kuzum niye böylesin, hadi bak çok güzel iki çocuğun var. Kendin için olmasa da onlar için toparla kendini
Kız ben yazdım sanacevap vermedin bana beğenip geçtin
![]()
Aminn inşaAllah kuzmmmmAyy iyi yazmışsın geçmişi okuya okuya gelince böyle oluyor. Inşallah bi daha olmaz kuzum
Ayyy ben de okuyorum tek tek, lokmalarınızı sayıyorum kim ne yemiş:)
Aboo nasil gormemism kiz te cumartesi yazmışsın
Bulamadim kiz o yazima cevap yok ondan once yazmissin onumu diyonEvet canım tam bugün yarına denk geliyor
Waytim neler okuyorumsen tabi ki iyi bir annesin
bu sene değişik bi virüs varmış, koca koca adamları yatırdı yatak döşek
bağışıklık kazanana kadar kuzum az daha sabır, bol bol derin nefes al dua et.
Oooosüpersin
Eflalim kuzum niye böylesin, hadi bak çok güzel iki çocuğun var. Kendin için olmasa da onlar için toparla kendini
Kız ben yazdım sanacevap vermedin bana beğenip geçtin
![]()
Selam flow bende sendenimSelam herkese
Ay gözüm açık ama beynim hala uyuyor
![]()
Ammada şişman misim ben ya kilo mu versem neeeeya hahahahaha b u neeeeeeeeeeeeeee oyyyyyyyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 2098462
sol üstnehirnil111
sol alt @begum75
sağ üstWhiteblacklife
sağ alt ben![]()
Anladım canım bayağı gezmişsin ne güzelAy sorma11.30da girdik saat 18.30da servisle geri döndük 7 saat yemek yerken 1 saat oturmusmdur diger full ayaktaydim
![]()
Ahahha kendine pay çıkarma hemen bahaneye bak bahaneyelistede o yemesin
ben yerim bana verin![]()
Canim iyice sapıttım netim az kalmıştı günü de şaşırdım dakkikayida rezillik tütüyor yani neyse önce şunu açıklıyim 900 hareket sayısı sayılıyor sandım begüm söyledi duzelttim sonra günü yanlış yazmışım onlar cumartesi ve pazar sporum bugünü de yapınca yazicam artik acemiligime ve heyecanima verCanım herkese her şey iyi gelmiyor mesela bende proteinle zayıflayamıyorum spor yapsam belki ama öyle sağlam sporlarım olmadığı için sebze ağırlıklı beslenince daha iyi oluyor bana
Harikasın canım daha ne olsun maşallah sana
Canım nedir bu sporun anlamadım 900 dakika bölgesel mi çalıştın tüm haftadan mı bahsediyorsun
Canım pazartesi salı nereden çıktıBak kuzum cumadan başlıyoruz diğer cumaya kadar olan sporları yazıyoruz mesela bu geçtiğimiz cuma-cumartesi-pazar günlerini yazar mısın ? bir de ilk sayfada nasıl hesaplayacağın var puanlarını oradan hesaplayabilirsin ben kontrolünü yaparım biraz yoğun dönemdeyim kaçırabilirim
Bu mesajlarından bir şey anlamadım düzeltirsen sevinirim böyle ekleyemem
Çok özledim yine yine yenidenGünaydın kaptaniçem
15 dakika leslie çok az kuzum bence en az 30 dakika yapalım onu bak daha iyi hissedeceksin
Begüşüm ballı çörekim oyy sarılalım
Eki Görüntüle 2098456
Aahahah bu durumda en altta sinirli olan Miu mu@MiuLego
![]()
Listedekileri düşündüğü için demişAhahha kendine pay çıkarma hemen bahaneye bak bahaneye![]()
gel arkadaşım yarısını sen al yarısını benListedekileri düşündüğü için demişmalipina ,insana da yaranılmıyor arkadaş
Mali ben de geleyim sana yardıma![]()
4.5 ayin acisini çıkardım kizim dogdu dogali doyasiya gezememistmAnladım canım bayağı gezmişsin ne güzel![]()