Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melegiimm22 Melegiimm22 Canım cumartesi 5 buçuk saat durmadan avm mi gezdin sporun o kadar mı yani yoksa oturmanın yemek yemenin hepsini mi sayıyorsun bir insan 6 saat nasıl yürür yani çok kötü olmalı ayakların :confused::KK70:
Ay sorma :D 11.30da girdik saat 18.30da servisle geri döndük 7 saat yemek yerken 1 saat oturmusmdur diger full ayaktaydim :deli:

Kuzum kızlar demiş zaten, kadını çok seviyorum diyorsun git af dile kadından, affettir kendini. Eşinle olan durumda da sessiz kalmaya çalış, kendi kudurduğu için sen de kudur diye damarına basmış, gelme bu oyunlara haklıyken suçlu durumuna düşme kavgada siniriyle konuşan kaybeder.

:KK15:

Abinden haber aldınız mi? Dua ederiz tabi ki
Iyi elhamdulillah abim onun oldugu yere atilmadi elhamdulillah ama cok yakinina atildi :( cok sukur atilan yerler imha edildi Rabbim bidaha yasatmasn inşaAllah

Evet canım tam bugün yarına denk geliyor o_O

Waytim neler okuyorum:KK11: sen tabi ki iyi bir annesin:anne:bu sene değişik bi virüs varmış, koca koca adamları yatırdı yatak döşek :bicak: bağışıklık kazanana kadar kuzum az daha sabır, bol bol derin nefes al dua et.

Oooo :super: süpersin :KK19:

Eflalim kuzum niye böylesin, hadi bak çok güzel iki çocuğun var. Kendin için olmasa da onlar için toparla kendini:KK15:

Kız ben yazdım sana:KK67: cevap vermedin bana beğenip geçtin :KK62:
:eek: ama gormediiimmmm hemen bakıyorum gecmisteeennnnn :skandal::olamaz:

Evet canım tam bugün yarına denk geliyor o_O

Waytim neler okuyorum:KK11: sen tabi ki iyi bir annesin:anne:bu sene değişik bi virüs varmış, koca koca adamları yatırdı yatak döşek :bicak: bağışıklık kazanana kadar kuzum az daha sabır, bol bol derin nefes al dua et.

Oooo :super: süpersin :KK19:

Eflalim kuzum niye böylesin, hadi bak çok güzel iki çocuğun var. Kendin için olmasa da onlar için toparla kendini:KK15:

Kız ben yazdım sana:KK67: cevap vermedin bana beğenip geçtin :KK62:
Bulamadim kiz o yazima cevap yok ondan once yazmissin onumu diyon :confused:

Canım herkese her şey iyi gelmiyor mesela bende proteinle zayıflayamıyorum spor yapsam belki ama öyle sağlam sporlarım olmadığı için sebze ağırlıklı beslenince daha iyi oluyor bana :bicak:

Harikasın canım daha ne olsun maşallah sana :KK9::KK73:

Canım nedir bu sporun anlamadım 900 dakika bölgesel mi çalıştın tüm haftadan mı bahsediyorsun o_O

Canım pazartesi salı nereden çıktı :confused: Bak kuzum cumadan başlıyoruz diğer cumaya kadar olan sporları yazıyoruz mesela bu geçtiğimiz cuma-cumartesi-pazar günlerini yazar mısın ? bir de ilk sayfada nasıl hesaplayacağın var puanlarını oradan hesaplayabilirsin ben kontrolünü yaparım biraz yoğun dönemdeyim kaçırabilirim:KK60: Bu mesajlarından bir şey anlamadım düzeltirsen sevinirim böyle ekleyemem:KK37:

Çok özledim yine yine yeniden :KK60:Günaydın kaptaniçem :KK36:

15 dakika leslie çok az kuzum bence en az 30 dakika yapalım onu bak daha iyi hissedeceksin:KK37:

Begüşüm ballı çörekim oyy sarılalım :KK60::KK19:
Eki Görüntüle 2098456

Aahahah bu durumda en altta sinirli olan Miu mu :rolleyes: @MiuLego :KK70::KK15::KK15::KK200:
Canim iyice sapıttım netim az kalmıştı günü de şaşırdım dakkikayida rezillik tütüyor yani neyse önce şunu açıklıyim 900 hareket sayısı sayılıyor sandım begüm söyledi duzelttim sonra günü yanlış yazmışım onlar cumartesi ve pazar sporum bugünü de yapınca yazicam artik acemiligime ve heyecanima ver

Back
X