Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pro degilim ama Guru' yumGurur duyuyorum kendimle
![]()
'ye balım senden kıymetli miTiksindinmi yoksam benimde canım acayip ciklot istiyor sus kimseler duymasın![]()
Kan şekerine bi baktir canim bana dusuk gibi geldi çünkü benim.ki de dusuk devamlı dizginlemek bayağı zor oluyor spor yap kesinlikle 1 hafta ara verdiğin için vücut iatemiyorda olabilir yada hastalık yorgunluğun yeni çıkıyor hasta iken cok meyve faln yediysen vücut aynı düzeni iatiyorda olabilir balımBilmiyorum ama fenayim white tuhaf bi döngü icindeyim ...
Yemiyorum ama esim doğum gunum icin pasta almış![]()
Zayıflamada mı etkili pkoda mıBen iciyorum tatlim ve etkisi var içmenin öneririm. .![]()
Canım kpeder iyi ama ben ve çocuklar hastayız. Evimize geldik ben yine ayaktayım çocuklar iyi değil. Bu hafta rapor aldım kv bıraktık geldik. Rabbim şifa versin. Daha yeni bitmişti hastalıkları. Yeniden başladı
Ona daha karar vermedimNe ara baglandin miu vış
bana da kadın doğumcum vermişti pko için.zayıflamaya da yardım eder dedi.en son gittiğimde tekrar başla dedi ama ben içmiyom
Bacım kullanma amacın neydi şeker hastalığı var mı?
Zayıflamada mı etkili pkoda mı
Canım kpeder iyi ama ben ve çocuklar hastayız. Evimize geldik ben yine ayaktayım çocuklar iyi değil. Bu hafta rapor aldım kv bıraktık geldik. Rabbim şifa versin. Daha yeni bitmişti hastalıkları. Yeniden başladı![]()
Müthiş menü
Menü gayet iyiSlm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi 3 hurma
Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir
Akşam 15:00
Bi kaşık ciğer
4 çiğ köfte
Senin guruluğuna gurbanBen pro degilim ama Guru' yumGurur duyuyorum kendimle
![]()
Kırklarelindeyim canım malesef.tek hastane tek doktor vardı gittim ameliyatta idi. Olmadı istanbula gelirim napayımSüt ürünleri evet balim 1 yaşına gelmeden alerji testi yapılamıyor sutyen geçen süt ürünleri özellikle yoğurt ayran süt kansızlığa sebep oluyor ben doktorun tavsiyesine uyarak 1 ay kullanmadim ondan sonra da azar azar ekledim o bir ayda yoluna girdi belki senin bebistete aynı sıkıntı vardır şuan bile kizima yoğurtlu ölçülü veriyorum dene bakalım belki işe yarar ama kesinlikle çocuk cerrahisi ne randevu al İstanbul daysan yakacık çocuk hastanesinde deki doktor çok iyi tavsiye ederin
Portakal falan yemistim bana meyve iyi gelmiyor olabilirKan şekerine bi baktir canim bana dusuk gibi geldi çünkü benim.ki de dusuk devamlı dizginlemek bayağı zor oluyor spor yap kesinlikle 1 hafta ara verdiğin için vücut iatemiyorda olabilir yada hastalık yorgunluğun yeni çıkıyor hasta iken cok meyve faln yediysen vücut aynı düzeni iatiyorda olabilir balım
3 catal yedim canimOyyy kıyamam küçük bi parça yersin![]()
Canım 1 hafta süt ürünlerini kes peynir dışında peynir çünkü kalsiyum şart emziren annelere ayran yoğurt sütten uzak dur dene bakalım.eger sebebi onlarda gitmeden çözülür eğer değilse kesinlikle ihmal etme balim Allah korusun Malatya çatlaklık falan olursa çok cekersinizKırklarelindeyim canım malesef.tek hastane tek doktor vardı gittim ameliyatta idi. Olmadı istanbula gelirim napayım
Olabilir canim 1 hafta bekle eğer ataklar devam ederse git Dr aç karına tahlil yaptır bakalimPortakal falan yemistim bana meyve iyi gelmiyor olabilir
Ne demek sporsuzummmTüh
Ben bugün de sporsuzumNapıyom ben ya kızdım kendime şu an
Menü çok güzel spor yok su azMenü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
5-6 tane zeytin
Bir su bardağı fındık-ceviz
Akşam Yemeği
5 ızgara köfte
4-5 yk bulgur pilavı
Bol salata
Yoğurt
Su: 2 lt olucak inş
Spor:yok ama birkaç gün benim sporumu yani sporsuzluğumu görmezden gelin lütfen çünkü başka bi yerde kalıyorum Çarşambaya kadar spor salonu uzak
İşte bele
@MiuLegoWhiteblacklife
malipina @nehirnil111
Güzel menğ adamm
Ahhahahaha taze mezun karbon batağına mı düşmüş
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kızlar evde olunca laptopa ulaşmak hayal oldubiri çizgi film izleyip bırakıyor diğeri ders çalışmak için alıyor
Bir yandan da ilk günden can sıkıntısından kapışmalarda başladı
En son ben yine çırlayınca baktım barıştılar can ciğer oldular ve ikisi bir olup bana ne bağırıyorsun biz oynuyoruz dediler
Biraz evvel büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gitmeye karar verdi nasıl olduysa kardeşini de kendi yanına almak istediNasıl sevindim anlatamam
![]()
![]()
az kafa dinleyeyim bende o arada
Çamaşırlarım yıkandı onları bir tek asmak kaldı
Öğlen çalıştırmıştım hesapta makineyi 1.5 saat sonra makinenin başına gittim baktım deterjan kuru halde daha gözde duruyorAllah Allah dedim tekrar çalıştırıp bir daha odaya geçtim
1 saat sonra asmak için makinenin başına gittim yine aynı şekilde
![]()
![]()
Dedim len bir de bumu bozuldubir bu eksikti dedim sonra nerden aklıma geldiyse dur şunun çeşmesine bir bakayım dedim
Meğer benim akıllı kocam bugün ustalara hazır olsun diye çeşmesini kapatmış
ben boşuna 3 saatte yakın makinenin yıkamasını beklemek zorunda kaldım
sonunda çalıştırdım da şükür yıkandı çamaşırlarım
![]()
![]()
Kafa kalmadı bende artık kaç gündür yorgunluktan ve koşturmacadan
Akşam yemeğimi de yedim hazır yanlızken de az keyif yapayım dedimresmen sırıtarak bilgisayar başında oturuyorum
Ben senelerce kullandım hatta onun emsallerini de kullandım 1000 mgdı en son kullandıklarım ama şükür artık şeker sınırlar içinde olduğu için son 3 aydır kullanmak zorunda değilim![]()
Yapıldı mı kombi banucum?Bugün de kacamaksiz bir gün oldu ohh yandan yandan yandan![]()
Çok geçmiş olsun saraycam üzülme geçecekCanım kpeder iyi ama ben ve çocuklar hastayız. Evimize geldik ben yine ayaktayım çocuklar iyi değil. Bu hafta rapor aldım kv bıraktık geldik. Rabbim şifa versin. Daha yeni bitmişti hastalıkları. Yeniden başladı![]()
Hellööööööiyi akşamlar kızlarrr![]()