Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün men. ...

sabah .3 kayısı
1 avuç çiğ .fındık siyah üzüm
çay.

öğlen .1.avuç çiğ fındık
1 minik boy muz .

akşam.1 kepçe tavuk suyu çorba
3 yk .yoğurt
1 haş.incik but
havuçlu yeşil salata
1 yeşilçay
1.5 lt. su yatana kadar 2 olur

bugün dışardaydım eşimle yoğunduk bugün böyle oldu en azından koruduğuma seviniyorum çünkü eşimle dışarı çıkıyorsak mutlaka yolumuz lokantaya düşüyor çünkü o dayanamıyor kabapçıya girdik
o yedi ben yemedim sadece çay içtim
çocuklarada lahmacun yaptırdık eve getirdik yediler. ben yemedim çok şükür Rabbim e nefsimi koruyor .
şimdi çay kahve bu şekilde devam ederim inşallah.

bugün men. ...

sabah .3 kayısı
1 avuç çiğ .fındık siyah üzüm
çay.

öğlen .1.avuç çiğ fındık
1 minik boy muz .

akşam.1 kepçe tavuk suyu çorba
3 yk .yoğurt
1 haş.incik but
havuçlu yeşil salata
1 yeşilçay
1.5 lt. su yatana kadar 2 olur

bugün dışardaydım eşimle yoğunduk bugün böyle oldu en azından koruduğuma seviniyorum çünkü eşimle dışarı çıkıyorsak mutlaka yolumuz lokantaya düşüyor çünkü o dayanamıyor kabapçıya girdik
o yedi ben yemedim sadece çay içtim
çocuklarada lahmacun yaptırdık eve getirdik yediler. ben yemedim çok şükür Rabbim e nefsimi koruyor .
şimdi çay kahve bu şekilde devam ederim inşallah.
Afiyet olsun kuzum.biz her daim destek olucaz sana çok güzel motive olursun, sağolsun kızlar çok yardımcı oluyolar destek veriyolar:KK60:

Sabah(limonlu su)08:30
1.5 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
2 çatal çilek reçeli
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara16:30
1 gün kurusu

Akşam18:00
4 kaşık pirinç pilavı:olamaz:
1 kase yoğurt
Salata
Yeşillik

Yatmadan önce dukan birası
Limonlu biberli yoğurt

Su:3.50 lt:halay::halay:
Spor:şimdi hemen yapınca yazacağım
@MiuLego begum75 begum75

Hahahahaha sisterhood'un yeni hedefi 7. takım mıydı?
Çok fenasınız sisterhood, bu kızlar nasıl yesin bunları, kilo yapar kalori patlaması yaşarlar :KK70:

Bu ikramları bana yollayın, onlar kilo almasın ben alayım, hepsi tığ gibi olsun fit olsunlar amin.

Çok fenasınız sisterhood, bu kızlar nasıl yesin bunları, kilo yapar kalori patlaması yaşarlar :KK70:

Bu ikramları bana yollayın, onlar kilo almasın ben alayım, hepsi tığ gibi olsun fit olsunlar amin.
Hii azrail geldi:skandal::skandal::skandal:
munee hoşgeldin gazoz var içermin:KK53::KK53:

Aha geldi kk patronu seninde editorlugunde gözüm var haberin ola devrederksen şöyle adresimi biliyorsun :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Hii azrail geldi:skandal::skandal::skandal:
munee hoşgeldin gazoz var içermin:KK53::KK53:
Gazozun içine uyku ilacı mı katacaksın :KK53: Ben masumca gazozumu içerken eterle mi bayıltacaksın :KK42:

Hoşbuldum Canlar selamsız sabahsız daldım ama kusuruma bakmayın, geldiğim gibi gidiyorum sen beni gazozla bayıltacaksın çünkü, öyle hissediyorum o surat ifadelerinden :KK70:

Öpüldünüz kaçtım :KK15:

Gazozun içine uyku ilacı mı katacaksın :KK53: Ben masumca gazozumu içerken eterle mi bayıltacaksın :KK42:

Hoşbuldum Canlar selamsız sabahsız daldım ama kusuruma bakmayın, geldiğim gibi gidiyorum sen beni gazozla bayıltacaksın çünkü, öyle hissediyorum o surat ifadelerinden :KK70:

Öpüldünüz kaçtım :KK15:
Gel yavrum gel gelsene beni opsene:oops::KK22::KK22:

Back
X