- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sağlıcakla matematikSonunda yola çıktım. Benim icin istanbul ayagi bitti..yarindan itibaren ev bulma telasi baslayacak..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıcakla matematikSonunda yola çıktım. Benim icin istanbul ayagi bitti..yarindan itibaren ev bulma telasi baslayacak..
Kuşu kondurmadan yakalayıp corbaya koyuyorlarmis![]()
hoş geldin cococuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMiuuuummmm nerdeessiiiinnnn bak cococugun geldi![]()
Sağol canimgeçmiş olsun![]()
Valla sorma, en azından antibiyotik bitsin dedim, ok dediGeçmiş olsun kuzum.pkoyu adet düzensizliğini çeken bilir, tuvalette ağladığım günleri bi ben bilirim..Allah yaşatmasın bi daha.hemen iyileşirsin inşallah.ben de dün akşam başladım şeker ilacına tekrardan.hapçı mı olduk senle![]()
Ayyy denerim kuzum ağrım çok zatenAynen beno de ama icmeliyiz sogan suyu kadın rahmi için çok yararlı. .akıntı iltihap hepsini götürüyor zayıflatıyor da ama ilaçlarını iç yine de eğer ki fayda görmezsen sogan suyu icersin.![]()
Kedis nasıl oldu?Merhaba herkese
Güzel bir gün olsun herkes için
![]()
akşama kadar bir şey yenmemiş resmen
kuzum bunu ben de çok seviyorum baya iyi oluyor@MiuLego Kaptanım ben normalde yulaflı süt içerdim sabahları ama o sütü kaynatmak nasıl zor geliyor inanamazsın niyeyseeşim yanlışlıkla bana meyveli gevrek getirmiş şu çilekli olandan Allahım sütle bayıldım tokta tutuyor sürekli içesim geliyor çok zararlı mıdır ya sabahları yulaf yerine bir süre öyle mi idare etsem
ama yulaflarımda bozulacak ya
Eki Görüntüle 2099196
geldiği gibi gider eflalim üzülmeMuz yoğurt yapayım bugün dedim ve pes ettim. Öyle halsizim öyle uyuyasım var ki . İyi ki sabah yapmışım leslie yoksa kalırdı.
Bütün gün battaniye altında uyuyasım var.
Sanattan beri geçmişi bile bitiremedim öyle yavaşım.
Bir insan iki üç günde artı 2 olur mu . Söz konusu bensem evet. Aldığım hızda da veriyim o zaman![]()
geçmiş olsun çok fitimKuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmışkültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi
![]()
bence de eflal doğru olan o..Geçmiş bitti.
@MiuLego günahıyla sevabıyla menümü veririm artık , belki buraya yazınca kendime gelirim![]()
Sağol kuzum
geçmiş olsun çok fitim
bence de eflal doğru olan o..
ne zaman ki menü vermeler bırakıldı.. hoop artılar geldi.. bu böyledir.
![]()
@7.takım
bayıldım bunlara nereden buldun hele kelebeğe
Kediş iyi bu sabah, ilaçlar yüzünden uyuyor bol bol ama ishal kusma bitti, iştahı da yerindeSağol canim
Valla sorma, en azından antibiyotik bitsin dedim, ok dedi
Ayyy denerim kuzum ağrım çok zaten
Kedis nasıl oldu?
kuzucum hep sebze yedimafiyet olsun kaptanım
çorba nasıldı? tecrübelerini bizimle paylaşsanaben hayatımda kuşkonmaz bile görmedim canlısını yani
yanlız yediklerin hep sebze olmuş acıktırır bunlar seni![]()
AhahhahaAynen normal olsa benim bünyeye şaşarım![]()
kuzum bunu ben de çok seviyorum baya iyi oluyor
amaaaaaaaaaaaaaa
peket gıda..
içindekilere bir bak
neler var kimbilir :)
vazgeçeceksin bence
CanimmaaaOooo sormican sandım heeeeben de çukurdaydım ama hissettim galiba hahahaha yetişemedim ki hızlarına
iyi misin verocum kendine geldin mi enerji yüklendin mi heeee![]()
amiiiiinnnnnnnnnMerhaba herkese
Güzel bir gün olsun herkes için
![]()
hadi hayırlı uğurlu olsun bernacımSonunda yola çıktım. Benim icin istanbul ayagi bitti..yarindan itibaren ev bulma telasi baslayacak..
kuzucum kahvaltı niden yokBen menü vereyim
Kahvaltı yok
Öğle
Tavuk döner (dönerin kendisi)
Ayran
Akşam son dakika babam geldik biz dedi
Fırında tavuk
Salata yerim, bi gıdaklama duyarsanız korkmayin
Spor kaldı bugünofff ya haftaiçi hadi biz geldik denir mi? Resmen stres oldum
bi de yatılı misafir
@MiuLegoFloweroflife
Whiteblacklife
Ortimada81
MortimBetulina @Konya 42
oruçtan o canım benim
içim uyuyor resmen![]()
Wee daaa hahaaha mutluyum. Kızzz bugün annem é gidioz. Diyetimi bozmamaliyimnnnCanimmaaaOooo sormican sandım heeeeiyiyim benim regl den dolayı galiba artı ydim
Bugün 68.3 çıktım inşallah cuma daha da eksi olur