Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eh ben de gerçek menümü yazayım, sabah yazdığım hayalimdeki menüydü bu da gerçek
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 avuç yeşillik
1/5 k.k beyaz peynir
3 çilek
3 liçi meyvesi

Öğlen 14.00
1 incir kurusu
2 ceviz
1 muz
1 kupa sütlü kahve

İkindi(17.45)
1 kase kabakf çorbası
1 köfte

Akşam
1 kase çorba daha
Bol bitki çayı
Spor yarım saat yürüyüş
Az duvar kırma
@Whiteblacklife @MiuLego @hepfit @Sarayca
Menü çok güzel akşam sadece çorbaa olmasaymış keşke. Ayy liçiye bayılırımm:kk77: afiyet olsun flavırım

Menü çok güzel akşam sadece çorbaa olmasaymış keşke. Ayy liçiye bayılırımm:kk77: afiyet olsun flavırım
Sağol kuzum, ben de çok seviyorum, bizim Çinli manav getirmiş 1 kasa, kaptım hemen 3 tanecik, daha da olsa daha da yerdim ama abartmayayım dedim
:KK45:
Çorba yazdım ama bakalım canım hiçbirşey istemiyor, zorlayıp yemeye çalışma öğünü o
:KK43:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bugün yine yoğun ama beslenme açısından miiiikemmmelll bir gün oldu benim için :KK71:
İnşallah cumaya kadar aynen devam eder de bende şöyle çok güzel bir bildirim yapıp takımıma destek olurum ;)

Bu arada canı sıkkın olanlara genel olarak duamdır;
Rabbim hepinizin her ne sıkıntısı var ise en kısa zamanda yüreğine ferahlık versin ve gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlısı ile gerçekleştirsin ....Aminnnn
Bazen herşey cidden üst üste geliyor gibi oluyor ( bende en büyük örneğim o konuda :D ) B
ama sonra oturup düşününce insan şükrediyor haline ;)
Kombimi bozuldu salladım gitti en azından kapımı sokacak bir evim var ( sokakta yaşayanlar değil kombiyi kuru yer bulamıyor çoğu zaman )
Boynum mu fıtıktan dolayı ağrıyor salladım gitti sonuçta en azından yatalak değilim, dermanı olan bir şey üstelik insan zamanla alışıyor o ağrıyla yaşamaya ;)
Atıyorum kocayla mı papaz oldum sallarım gider sonuçta akşam oldu mu evine gelen küste olsa bir hayat arkadaşı var ve elbet oda sabırlı davranırsak hayatsını anlayacaktır :KK68:
Atıyorum Annemlerle mi atıştım fırça mı yedim sallarım olur biter ;) en azından bana kızan da olsa Anne Babam var ( Keşke Annem Babam sağ olsaydı da her gün dövseydi diyen insanları hiç bir zaman unutamıyorum :( )
Çocuğum mu üzüyor sallarım gider en azından Rabbim yokluğunu göstermedi ( Çevremde olsa da evi alt üst etse diye dualar eden okadar çok yüreği güzel Anne olmayı özlemle bekleyen insanlar var :KK68: Rabbim özlemini çeken herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah Annelik duygusunu tatmayı :KK68: Aminnnn )
Bacağım mı ağıryor sallarım gider en azından adım atabileceğim ağrılı da olsa Bacaklarım var ;) doğuştan uzvu olmayan yada sonradan kayıp eden insanlar var tekerlekli sandalyeye mahkum ;) )

Say say bitmez aslında o yüzden daha fazla uzatıp canınızı sıkmak istemem ama hep derim hayata nasıl bakarsan ona göre bir ruh haline bürünüyor insan maalesef :KK53:
Biraz daha hayata pozitiv bakmayı öğrenirsek emin olun başımıza ne gelirse gelsin bir an üzülsek bile mantıklı düşününce ya bunda da vardır bir hayır diyebiliyoruz :21: Evlatlarım ve sevdiğim sağlıklı ve yanımdalar ya varsın maddi yönden af edersiniz bok gibi param olmasın, varsın ayın sonunu zor getireyim, varsın arada hepsi sırayla trip yapsın ama önemli olan sadece

Var Olsunlar :KK68:

Gerisi zaten Rabbimin izniyle elbet bir çıkar yol bulunur :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ne olur ukalalık olarak algılamayın ben tamamen sizleri sevdiğim için bunları yazdım ;) Hayata güzel gözlerle bakınca başka zaman belki kavga sebebi olabilecek şeyler bile zamanla insana çok daha masumca gelebiliyor ;)

İnşallah herşey hepizinin gönlünce olur da hep daha iyi yerlere gelirsiniz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Saolasn cnm bnm güzel dualarn için.
Bakalm inş işleneblr. Biraz zor ama ...

Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez :KK68:
Sende dua et ;) bizlerde ederiz sonuçta belli olmaz kimin duasının kabul olacağı ;)

.

kızlar çok canım sıkkın , öyle böyle degil
tamam en önemlisi saglık ama olmuyor işte iş olmadanda
çocukalrın etüt parasına bile yetmeyecek aldıgım işsizlik parası
etütten alayım dedim ama oda olmuyor , ögretmenleir ikinci dönem çok önemli ve çok sıkışık dersleri dedi

herşeyde bir hayır vardır
bir kapı kapanır digeri açılır ama inanın bunlar beni bi nebze telkin ediyor
yaşım 34-35 yaş sınırından iş bulmak çok zor
buradan birşey dneilmiyor
3.5 yıllık tazminatım gitti
gitmeisne ragmen adam yerine konulup kimse birşey demiyorrr

bu süreçlerden hep geçtim ve bıktım artık
herkış ama her kış bu sorun oluyor ya benim ya eşimin

çok keyifsizimm inanılmaz
gelip siinzde canınızı sıkmak istemiyorum
elim klavyeye bile gitmiyo
günlerdir masama bile oturmuyorum
gözyaşı gözümün ucunda..
dünyanın sonu degil elbette ama can sıkıyor..

Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla daha bereketli bir hayat nasip etsin ve inşallah eliniz tez zamanda bollaşır da sende ailende daha rahat ve mutlu bir hayat sürer :KK60:

Sabah12:00(limonlu su)
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
Dom salt
Yeşillik maydanoz
Pekmez
1 haşlanmış yumurta

Ara15:00-16:30
Pirinç lapası yanına yoğurt
1.5 adet kepekli grissini
2 medine hurması
2 çilek
1 kupa biberiyeli çay

Akşam18:00
Pirinç lapası yanına yoğurt
Salata

Su:3 lt
Spor:45 dk leslie3 mil
30 dk cardio
30 dk jillian lvl2
500 ip atlama
60 dk leslie5 mil
@MiuLego begum75 begum75

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bugün yine yoğun ama beslenme açısından miiiikemmmelll bir gün oldu benim için :KK71:
İnşallah cumaya kadar aynen devam eder de bende şöyle çok güzel bir bildirim yapıp takımıma destek olurum :KK66:

Bu arada canı sıkkın olanlara genel olarak duamdır;
Rabbim hepinizin her ne sıkıntısı var ise en kısa zamanda yüreğine ferahlık versin ve gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlısı ile gerçekleştirsin ....Aminnnn
Bazen herşey cidden üst üste geliyor gibi oluyor ( bende en büyük örneğim o konuda :KK70: ) B
ama sonra oturup düşününce insan şükrediyor haline :KK66:
Kombimi bozuldu salladım gitti en azından kapımı sokacak bir evim var ( sokakta yaşayanlar değil kombiyi kuru yer bulamıyor çoğu zaman )
Boynum mu fıtıktan dolayı ağrıyor salladım gitti sonuçta en azından yatalak değilim, dermanı olan bir şey üstelik insan zamanla alışıyor o ağrıyla yaşamaya :KK66:
Atıyorum kocayla mı papaz oldum sallarım gider sonuçta akşam oldu mu evine gelen küste olsa bir hayat arkadaşı var ve elbet oda sabırlı davranırsak hayatsını anlayacaktır :KK68:
Atıyorum Annemlerle mi atıştım fırça mı yedim sallarım olur biter :KK66: en azından bana kızan da olsa Anne Babam var ( Keşke Annem Babam sağ olsaydı da her gün dövseydi diyen insanları hiç bir zaman unutamıyorum :KK43: )
Çocuğum mu üzüyor sallarım gider en azından Rabbim yokluğunu göstermedi ( Çevremde olsa da evi alt üst etse diye dualar eden okadar çok yüreği güzel Anne olmayı özlemle bekleyen insanlar var :KK68: Rabbim özlemini çeken herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah Annelik duygusunu tatmayı :KK68: Aminnnn )
Bacağım mı ağıryor sallarım gider en azından adım atabileceğim ağrılı da olsa Bacaklarım var :KK66: doğuştan uzvu olmayan yada sonradan kayıp eden insanlar var tekerlekli sandalyeye mahkum :KK66: )

Say say bitmez aslında o yüzden daha fazla uzatıp canınızı sıkmak istemem ama hep derim hayata nasıl bakarsan ona göre bir ruh haline bürünüyor insan maalesef :KK53:
Biraz daha hayata pozitiv bakmayı öğrenirsek emin olun başımıza ne gelirse gelsin bir an üzülsek bile mantıklı düşününce ya bunda da vardır bir hayır diyebiliyoruz :21: Evlatlarım ve sevdiğim sağlıklı ve yanımdalar ya varsın maddi yönden af edersiniz bok gibi param olmasın, varsın ayın sonunu zor getireyim, varsın arada hepsi sırayla trip yapsın ama önemli olan sadece

Var Olsunlar :KK68:

Gerisi zaten Rabbimin izniyle elbet bir çıkar yol bulunur :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ne olur ukalalık olarak algılamayın ben tamamen sizleri sevdiğim için bunları yazdım :KK66: Hayata güzel gözlerle bakınca başka zaman belki kavga sebebi olabilecek şeyler bile zamanla insana çok daha masumca gelebiliyor :KK66:

İnşallah herşey hepizinin gönlünce olur da hep daha iyi yerlere gelirsiniz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Hiç geçmişe bakmadım .... alıntılarda yarım kaldı :KK23:

Yeni gelen oldu ise hoş geldiiiiii

Sefa getirdiiiiiiiii

Seviliyorsunuz :KK200:

Çıktım :KK15:

Bu da miu ya :KK15: @MiuLego
Oyyyyy hamişim gelmiş mavi italik yazısına gurban olduğummmmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Ne biçim özledik beeeee:KK74:

Back
X