Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içindem geldi
Sorma konserdeki tek sisko bendim çok utandım yarın bölge toplantısı var ve ben tek sisko olacağım herkes şıkır şıkır cuma tatile yine sisko gitcem. Oy nerelere Gidem benEski mortim yarışımız hüsranla bitti sanırım![]()
Tamam bu cuma bildirim yapıp başlıyoruz, bu hafta daha bakmadım ben ama diyet diyet olmaktan çıktı benim, bu cuma toparlayalım temiz bir sayfa açalımTamam bu cuma kilo bildirmedim ama pazartesi sabittim bu hafta 1. Haftamız o zaman
Sorma konserdeki tek sisko bendim çok utandım yarın bölge toplantısı var ve ben tek sisko olacağım herkes şıkır şıkır cuma tatile yine sisko gitcem. Oy nerelere Gidem ben
Tamam bu cuma bildirim yapıp başlıyoruz, bu hafta daha bakmadım ben ama diyet diyet olmaktan çıktı benim, bu cuma toparlayalım temiz bir sayfa açalım
![]()
Canım ya haksızlık etme kendine. Kilo dediğin nedir ki. Bi başlamaya bakar. Hadi bu sefer bırakmadan devam edelim.
Bende diyet modunda değildim ama kilo almamışım ilginç bir şekilde
Tamam canım bu hafta temiz bir sayfa açalım.benim acelem yok az gitsin öz gitsin modundayım artık.
Toparlanirsin sen. Hem menün guzeldi daha nasil olsun
Yuppiieee ortim aynı kafadayız o zaman, az gitsin öz gitsin dediğin gibi
Ben de Cumaya kadar toparlanırım sanırım
![]()
Canım ya haksızlık etme kendine. Kilo dediğin nedir ki. Bi başlamaya bakar. Hadi bu sefer bırakmadan devam edelim.
Bende diyet modunda değildim ama kilo almamışım ilginç bir şekilde
Tamam canım bu hafta temiz bir sayfa açalım.benim acelem yok az gitsin öz gitsin modundayım artık.
Devamda arada bulunan a neden büyük A,DevAm
Seni ve kajupi’yi çok rahatsız etmek istemedim bu hafta
Çok yemedim ama mesela çok meyve yedim, protein alamadım,benim normal menümden çok farklı gidiyorum bu aralar ama canım meyve çekiyor, Cuma’ya kadar abartmayarak ne canım çekiyorsa yiyeceğim, cuma eski menülere dönüş..Toparlanirsin sen. Hem menün guzeldi daha nasil olsun![]()
Ben yazMadım telefon yazdı, bize ne anlatmak istiyor acaba?Devamda arada bulunan a neden büyük A,ne demek istiyorsun
![]()
Cuma günü tam olarak basliyoz ozaman sataşma serbest kilo veren istediği gibi uğraşır spor yapan istediğini söyler en acımasızindan af yok
Devamda arada bulunan a neden büyük A,ne demek istiyorsun
![]()
Çok yemedim ama mesela çok meyve yedim, protein alamadım,benim normal menümden çok farklı gidiyorum bu aralar ama canım meyve çekiyor, Cuma’ya kadar abartmayarak ne canım çekiyorsa yiyeceğim, cuma eski menülere dönüş..
Senin de kilo almamana sevindim, diyet modunda olmasan da bilinç altında demek ki hala devam ediyorsun ki abartmamış sabit kalmışsın
![]()
Dimi deynepDemek artıdasın ,ödem var ,iyi iyi sevindim
Pardon ya ne diyorum ben ,iner iner merak etme ,insin de cuma öğleden sonra insin
Sabah +1 çıktım
Doğru diyor adam ,Allah vermiş nimetleri ,ne için vermiş ,kulum yesin diye vermiş![]()
Oooo seve seveeeeeeeBi kahve alayim kaptanim