Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma konserdeki tek sisko bendim çok utandım yarın bölge toplantısı var ve ben tek sisko olacağım herkes şıkır şıkır cuma tatile yine sisko gitcem. Oy nerelere Gidem ben

Canım ya haksızlık etme kendine. Kilo dediğin nedir ki. Bi başlamaya bakar. Hadi bu sefer bırakmadan devam edelim.
Tamam bu cuma bildirim yapıp başlıyoruz, bu hafta daha bakmadım ben ama diyet diyet olmaktan çıktı benim, bu cuma toparlayalım temiz bir sayfa açalım
:halay:

Bende diyet modunda değildim ama kilo almamışım ilginç bir şekilde:-)

Tamam canım bu hafta temiz bir sayfa açalım.benim acelem yok az gitsin öz gitsin modundayım artık.

Canım ya haksızlık etme kendine. Kilo dediğin nedir ki. Bi başlamaya bakar. Hadi bu sefer bırakmadan devam edelim.

Tamam canım bu hafta temiz bir sayfa açalım.benim acelem yok az gitsin öz gitsin modundayım artık.
:KK5:
Yuppiieee ortim aynı kafadayız o zaman, az gitsin öz gitsin dediğin gibi
:KK5:
Ben de Cumaya kadar toparlanırım sanırım
:dua:

Cuma günü tam olarak basliyoz ozaman sataşma serbest kilo veren istediği gibi uğraşır spor yapan istediğini söyler en acımasızindan af yok

Toparlanirsin sen. Hem menün guzeldi daha nasil olsun :KK66:
Çok yemedim ama mesela çok meyve yedim, protein alamadım,benim normal menümden çok farklı gidiyorum bu aralar ama canım meyve çekiyor, Cuma’ya kadar abartmayarak ne canım çekiyorsa yiyeceğim, cuma eski menülere dönüş..
Senin de kilo almamana sevindim, diyet modunda olmasan da bilinç altında demek ki hala devam ediyorsun ki abartmamış sabit kalmışsın
:KK200:

Cuma günü tam olarak basliyoz ozaman sataşma serbest kilo veren istediği gibi uğraşır spor yapan istediğini söyler en acımasızindan af yok

Hadi bakalım seninle ayrı yarışımız olsun Antepia27 Antepia27 da alalım bi kapışalım :halay:

Devamda arada bulunan a neden büyük A,:eek:ne demek istiyorsun :skandal:

Ben neden farketmedim acaba:KK53:

Çok yemedim ama mesela çok meyve yedim, protein alamadım,benim normal menümden çok farklı gidiyorum bu aralar ama canım meyve çekiyor, Cuma’ya kadar abartmayarak ne canım çekiyorsa yiyeceğim, cuma eski menülere dönüş..
Senin de kilo almamana sevindim, diyet modunda olmasan da bilinç altında demek ki hala devam ediyorsun ki abartmamış sabit kalmışsın
:KK200:

Arada menü değiştirmek iyi olur. :KK54:
Ben 2 gun hastaydım ondan almadim sanirim.

Hadi bakalım seninle ayrı yarışımız olsun Antepia27 Antepia27 da alalım bi kapışalım :halay:

Ben neden farketmedim acaba:KK53:

Arada menü değiştirmek iyi olur. :KK54:
Ben 2 gun hastaydım ondan almadim sanirim.

Kapisalim bakalım malipina malipina hadi sen de katıl nefes almadan kilo nasıl veriliyor gör en acimasizindan

Back
X