Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canlar.ev bakmaya gidiyoruz eskisehire bugun isimiz cok cabucak bulabiliriz inşallah. .

Kv de kalıyorum aksam menusu mercimek corba kurufasulye pilav olacakmis. Git gel yol var.Sabah uyandigim gibi tartilmak zorunda kaliyorum gemen kahvalti edip cikiyoruz.Bakalim ne etcem.
Tayin cikarsa izne ayrilmak istiyodum sebebi buydu..

Günaydınlar herkeseeee :KK66:
Günaydın kuzum:KK200:
Günaydın canlar.ev bakmaya gidiyoruz eskisehire bugun isimiz cok cabucak bulabiliriz inşallah. .

Kv de kalıyorum aksam menusu mercimek corba kurufasulye pilav olacakmis. Git gel yol var.Sabah uyandigim gibi tartilmak zorunda kaliyorum gemen kahvalti edip cikiyoruz.Bakalim ne etcem.

İnşallah hayırlı bir yer olur canım:KK15:Çorba fasulye gayet güzel perşembe değil bakliyatı sonraki güne eritirsin:KK45:

Yağ ekliyordur ama zeytinyağı falan olmalı yani imkanı yok verirdin abartı yemediğin sürece bence vücudun kiloyu tutuyor canım eminim daha iyi olacaktır dur bakalım :KK15:

Bu hafta bende pek bir şey yapamadım gibi haftaya daha da sıkı sarılalım :KK60:

Ahahaha bu soğukta harika olmuş :KK53:
Haftaya 7 gun spora doyacagim yasasin tatillll

kadin-hareketli-resim-0197.gif

Akşam eve giden begum75 begum75
ahaa aynı ben :KK70:
hele eve girdiğimde ilk iş direk mutfağa geçip bulaşıkları halledip:temizlik: yemeği pişirmeye başlamak :hamarat:

Sağol kuzum akşama bizde de paluk var nasipse :bicak::KK45::KK200:
kuzucum palukları yemişsiniz,afiyet bal olsun:kk77:
@eflalim :KK200::KK60:
nehirnil111 nehirnil111 nilişkom :KK200:

kızlar çok canım sıkkın , öyle böyle degil
tamam en önemlisi saglık ama olmuyor işte iş olmadanda
çocukalrın etüt parasına bile yetmeyecek aldıgım işsizlik parası
etütten alayım dedim ama oda olmuyor , ögretmenleir ikinci dönem çok önemli ve çok sıkışık dersleri dedi

herşeyde bir hayır vardır
bir kapı kapanır digeri açılır ama inanın bunlar beni bi nebze telkin ediyor
yaşım 34-35 yaş sınırından iş bulmak çok zor
buradan birşey dneilmiyor
3.5 yıllık tazminatım gitti
gitmeisne ragmen adam yerine konulup kimse birşey demiyorrr

bu süreçlerden hep geçtim ve bıktım artık
herkış ama her kış bu sorun oluyor ya benim ya eşimin

çok keyifsizimm inanılmaz
gelip siinzde canınızı sıkmak istemiyorum
elim klavyeye bile gitmiyo
günlerdir masama bile oturmuyorum
gözyaşı gözümün ucunda..
dünyanın sonu degil elbette ama can sıkıyor..

masumm:KK200::KK60:
seni çok iyi anlıyorum,ne söylesek boş, her darlığın bi bolluğu olurmuş,rabbim sana şimdikinden çok daha iyi bir iş nasip etsin
biliyorum sen içinde olduğundan bazı şeyleri farklı yaşıyosun ama inan bana rabim sağlıktan yana dert vermesin, kafada sürekli kurup düşünüp psikolojini bozma lütfen,evet yaşanılanlar çok zor ama sağlığından değerli değil, yaşım büyük iş bulamam diye de düşünme senin gibi tecrübeli elemanlar her zaman daha kıymetlidir ve bunu anlayacayak bunu arayan işyerleri var, inşallah en kısa zamanda böyle bir yerde başlamak nasip olsun

bizi sensiz bırakma,gel yaz dök içini,haberdar et
seni seviyoruz:KK200::KK19::KK15::KK36::KK60:

Hemen artı 2 geldi haksızlık bu:KK42:

eflal detoks tarzı diyetlerden sonra gördüğün rakamlar çok normal,artık biliyoruzki giden yağ değil su, o sebeple tartıda görülen rakamın pek önemi yok
bana kalırsa bu tip şeyleri artık yapma, spora yoğunlaşmaya çalış

ayyyy Berna akşam yemeği felaket

ayyy sen salata yoğurda vur kendiniii

belki cuma günü öğlen tartılabilirsin belli mi olur yahu

hadi evinizi de inşallah bulursunuz hemen:KK15:

Back
X