Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıspanak krep yersin nilişkom işte :)
Günaydın kuzumGünaydınlar herkeseeee![]()
Günaydın canlar.ev bakmaya gidiyoruz eskisehire bugun isimiz cok cabucak bulabiliriz inşallah. .
Kv de kalıyorum aksam menusu mercimek corba kurufasulye pilav olacakmis. Git gel yol var.Sabah uyandigim gibi tartilmak zorunda kaliyorum gemen kahvalti edip cikiyoruz.Bakalim ne etcem.
Tayin cikarsa izne ayrilmak istiyodum sebebi buydu..
Al benden de o kadar utu yaparken belim kopuyor resmen agridanGuzeller geçmişe bakamadım, ben yatiyorum pilim bitti. Ev işi beni spordan daha çok yoruyor onu anladim![]()
Haftaya 7 gun spora doyacagim yasasin tatillllYağ ekliyordur ama zeytinyağı falan olmalı yani imkanı yok verirdin abartı yemediğin sürece bence vücudun kiloyu tutuyor canım eminim daha iyi olacaktır dur bakalım
Bu hafta bende pek bir şey yapamadım gibi haftaya daha da sıkı sarılalım
Ahahaha bu soğukta harika olmuş![]()
Bende haftaya yapacağım inşallah bu hafta hiç hevesim yok yaHaftaya 7 gun spora doyacagim yasasin tatillll
ahaa aynı ben
kuzucum palukları yemişsiniz,afiyet bal olsunSağol kuzum akşama bizde de paluk var nasipse![]()
@eflalim
kızlar çok canım sıkkın , öyle böyle degil
tamam en önemlisi saglık ama olmuyor işte iş olmadanda
çocukalrın etüt parasına bile yetmeyecek aldıgım işsizlik parası
etütten alayım dedim ama oda olmuyor , ögretmenleir ikinci dönem çok önemli ve çok sıkışık dersleri dedi
herşeyde bir hayır vardır
bir kapı kapanır digeri açılır ama inanın bunlar beni bi nebze telkin ediyor
yaşım 34-35 yaş sınırından iş bulmak çok zor
buradan birşey dneilmiyor
3.5 yıllık tazminatım gitti
gitmeisne ragmen adam yerine konulup kimse birşey demiyorrr
bu süreçlerden hep geçtim ve bıktım artık
herkış ama her kış bu sorun oluyor ya benim ya eşimin
çok keyifsizimm inanılmaz
gelip siinzde canınızı sıkmak istemiyorum
elim klavyeye bile gitmiyo
günlerdir masama bile oturmuyorum
gözyaşı gözümün ucunda..
dünyanın sonu degil elbette ama can sıkıyor..
Hemen artı 2 geldi haksızlık bu![]()
Eki Görüntüle 2099497 Mortiiii@MiuLego cuma günki ytmz adlı mortinin kilo bildiriminden sonraki halin bu olcekkk iyi bak hee ben baktıkça seni görüyoreeee
![]()
Eki Görüntüle 2099514 Sonrada arkandan böle gülecem ki@MiuLego heheee regl olsamda kendime güvenim taammm tüm şişliğimle gelip güleceğim sanaaa beni yenemedi o diciğimmm
hihuahuahuahauha yine hayallere dalmış kuzucupğum morim cuma öyle bir darbe yiyecek ki haberi yokEki Görüntüle 2099526 (Cuma)Aaahhh @MiuLego ağzın açık kaldı kuzucuğum kapa sen haydi o ağzınııı beni yenemeyeceğini anlamışsındır canikooo
Harikasın ballı çörek bu hafta sporların şahane ben yerimde sayayımzıpor gaptanımnehirnil111 yaz bana ordan 285 puan
jillian level 1 100 puan, 15 dakika bölgesel 45 puan, 35 dakika eliptik 140 puan, toplam 285 puan
ayyyy Berna akşam yemeği felaketGünaydın canlar.ev bakmaya gidiyoruz eskisehire bugun isimiz cok cabucak bulabiliriz inşallah. .
Kv de kalıyorum aksam menusu mercimek corba kurufasulye pilav olacakmis. Git gel yol var.Sabah uyandigim gibi tartilmak zorunda kaliyorum gemen kahvalti edip cikiyoruz.Bakalim ne etcem.
Tayin cikarsa izne ayrilmak istiyodum sebebi buydu..
detoks bu doymayacaksın zaten
zaten birimiz coşunda öbürümüz duruluyoruz haftaya aynı anda çoşak mıHarikasın ballı çörek bu hafta sporların şahane ben yerimde sayayım![]()
Bende haftaya yapacağım inşallah bu hafta hiç hevesim yok ya![]()