Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok istiyorum Begüşümzaten birimiz coşunda öbürümüz duruluyoruz haftaya aynı anda çoşak mı![]()
hahahaha kıyamam ya Allahım yicem seniBi durmadın be yağmur.Allah daha çok yağdırsın da, bi müsaade et pattis almaya gitcem yauvv![]()
Haklısın kaptanım diri sıkı vücut istiyorum ben
heves var
aynada sımsıkı vücut tartıda istediğimiz rakam görmek için var heves![]()
Bi durmadın be yağmur.Allah daha çok yağdırsın da, bi müsaade et pattis almaya gitcem yauvv![]()
yi benihahahaha kıyamam ya Allahım yicem seni![]()
bizim burdaki dağlara da hafiften serpiştiriyo .çok soğuk totom donuyoHaklısın kaptanım diri sıkı vücut istiyorum ben
Burada da kar attı yarım saat hafiften şimdi sakin![]()
kuzum ben bugün yarın menü vermicem.zaten ne yiyomki pattis yoğurtmenüleri aldım geldimmmmmmmmmmm![]()
İnşallah çok istiyorum BegüşümKuzenime puzzle yapacağım evine geçen istemişti o puzzle gelmeden yapsaydım iyiydi yoksa kafam ona gidiyor onu yapmak istiyorum
![]()
Spor yapcam Die. Belim ı incitmisim uleeee sen dikkat et emikim spor yapcak şimdi
geçmiş olsun kuzu gel masaj yapim ayıp ediyonSpor yapcam Die. Belim ı incitmisim uleeee sen dikkat et emi
Kolay gelsinişyerine şimdi geldim 1 saat gecikme ile
acil yapılması gerekenler var kuzular
halledeyim hemen dünkü menüleri toplayıp geleceğim
![]()