• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya daha güzel gider o zaman:KK19:

Ne gerek var, bu soğukta banyo yapıp usutursun, sen hasta olma diye diyorum :süslü:
Insallah canim benim vucudum boyle ben şaşırmıyorum oyle her hafta her hafta cook kilo verenlerden degilim zaten oyle artida gelmem..

level 1 yetmediiiiiiiiiiiiii level2

vay vay vay level 1 de pert ben

bi de begüşüme bak
helal be:halay:
ver coşkuyu :halay:
eşim dün akşam dizi izliyodu ertuğruldu adı galiba bende sıkıldım 2 yi yaptım ama ı ıh gitmedi,eliptik yapsam daha iyiydi, bugün dizim var onu izlerken eliptik yapıcam inşallah tabi önce level1:spor:

Insallah canim benim vucudum boyle ben şaşırmıyorum oyle her hafta her hafta cook kilo verenlerden degilim zaten oyle artida gelmem..
Vücudunu sen biliyorsun Kuzu, her hafta çok gitmiyor zaten ya:mad:

Sen nie Detokstasın kuzum sen de mi takıldın
Kaptan didi yap didi, sorgulamıyorum :KK17:

Yok canım bir gün yaptım 1.5 gitti

Bugün detoks yok temizlik yapıyorum başım döndü vazgeçtim canım. Birde ben detoks da yapsam genelde kahvaltı yapıyorum :KK66:
Anladım canım ağır gelmiş demekki:ruh:

Amanda aman benide çok düşünürmüş olmaz kuzum merak etme sen ben ayarlarim ki usumemde :KK70::KK70:
Yapma yaaa:skandal: ben seni yenecem ne gerek var ipe falan:skandal:

Sen kaç kilosun canım bu aradao_O
Korkuyoooooruuuuuuuummm :eek: tartılamadım yarin bildirim yapcam tartilip , bugünde menü bildirimi yapcam :kk77:
Miu nun oklavalarindan korkuyomm haberi yok çünkü bu kadar kilo aldığımdan @MiuLego :KK14:

Back
X