- Emoji Skoru
- 57.639
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet spor yapamadim onun etkisi olabilir.
Ne gerek var, bu soğukta banyo yapıp usutursun, sen hasta olma diye diyorumAtlicam kiiii![]()

Insallah canim benim vucudum boyle ben şaşırmıyorum oyle her hafta her hafta cook kilo verenlerden degilim zaten oyle artida gelmem..Haftaya daha güzel gider o zaman
Ne gerek var, bu soğukta banyo yapıp usutursun, sen hasta olma diye diyorum![]()
Sen nie Detokstasın kuzum sen de mi takıldınBenim de canım ananas ve hurma çekiyor![]()
Fırın tavaBulgur pilavi , fırında tava , salata , ayran....)) o yedi ben baktim
Aksama fırında tava yerim yaninda bir kase yogurt yerim gunu kapatırım
Ama tam diyetlik kuzu sende yap yaninda yogurt missFırın tava![]()
Lesliyi belki sabah yaparım halim olursa hava burda da çok soğuk. Hiç çekilmiyo spor soğuktaTamam kuzum ödem yapabilir bencede bende yürüyüş yapacaktım ama hava baya i soğuk leslie yapacam artık

Pattis yoğurdu tercih ediyorum. Baydı resmen. Allahın gücüne gitmesin yaa ofAma tam diyetlik kuzu sende yap yaninda yogurt miss

Yarin tarti bol eksi gelirde emeklerinin karsiligini alirsin insallah canimPattis yoğurdu tercih ediyorum. Baydı resmen. Allahın gücüne gitmesin yaa of![]()
Hee inşalah ponpon sallicaz hepimizYarin tarti bol eksi gelirde emeklerinin karsiligini alirsin insallah canim
Yok canım bir gün yaptım 1.5 gittiDevammı eflal pirinç lapasina![]()
Bugün detoks yok temizlik yapıyorum başım döndü vazgeçtim canım. Birde ben detoks da yapsam genelde kahvaltı yapıyorumDetokscular
@eflalim
@malipina
Yarın ki kahvaltıya surda ne kaldi![]()
Ben de ben deeee ama iki hafta sonraHee inşalah ponpon sallicaz hepimiz![]()

Amanda aman benide çok düşünürmüş olmaz kuzum merak etme sen ben ayarlarim ki usumemdeHaftaya daha güzel gider o zaman
Ne gerek var, bu soğukta banyo yapıp usutursun, sen hasta olma diye diyorum![]()
Aynen soguktada gitmiyor pek ama yarın mutlaka yap sen detoks artı tartı öncesi spor çok güzel olacak maliLesliyi belki sabah yaparım halim olursa hava burda da çok soğuk. Hiç çekilmiyo spor soğukta![]()
Hey maşallah eflalim valla sen bu işi biliyon kuzumYok canım bir gün yaptım 1.5 gitti
Bugün detoks yok temizlik yapıyorum başım döndü vazgeçtim canım. Birde ben detoks da yapsam genelde kahvaltı yapıyorum![]()
Sen kaç kilosun canım bu aradaBen de ben deeee ama iki hafta sonra![]()
ver coşkuyulevel 1 yetmediiiiiiiiiiiiii level2
vay vay vay level 1 de pert ben
bi de begüşüme bak
helal be![]()

kuzum görüşemedik bugün hiç
Vücudunu sen biliyorsun Kuzu, her hafta çok gitmiyor zaten yaInsallah canim benim vucudum boyle ben şaşırmıyorum oyle her hafta her hafta cook kilo verenlerden degilim zaten oyle artida gelmem..
Kaptan didi yap didi, sorgulamıyorumSen nie Detokstasın kuzum sen de mi takıldın
Anladım canım ağır gelmiş demekkiYok canım bir gün yaptım 1.5 gitti
Bugün detoks yok temizlik yapıyorum başım döndü vazgeçtim canım. Birde ben detoks da yapsam genelde kahvaltı yapıyorum![]()

Yapma yaaaAmanda aman benide çok düşünürmüş olmaz kuzum merak etme sen ben ayarlarim ki usumemde![]()
ben seni yenecem ne gerek var ipe falan
KorkuyoooooruuuuuuuummmSen kaç kilosun canım bu arada![]()