- Emoji Skoru
- 26.728
- Puanlar
- 468
Uüuu çok fena oldukaslı halini gördü mü kasap hiç?
yazık adamcağız görse onu da sevecek belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uüuu çok fena oldukaslı halini gördü mü kasap hiç?
yazık adamcağız görse onu da sevecek belki![]()
Eee tartı bu sabah güldüm u kız sana miu ile mortimiydin sen ezeliyaşasın poh muhabbetiiii![]()
Evet sanırım öyle, bir de bu d hali grip şu adı olanlardan sanırımTamam onu deneyeyim bari millet gidince kaptanım
Çok geçmiş olsun canım hava mikroplu ondan herkes böyle![]()
azcık güldü sağolsun.yok be miuyla morti olmadık hiç.gaza gelsin diye uğraşıyomEee tartı bu sabah güldüm u kız sana miu ile mortimiydin sen ezeli
Allah sırf çene vermişSorma oglen guya hepsini okudum aksama kadar 500 olmus yine ya alti ustu 5 saat gecti ne ara birikti
En zahmetliler hallolmuş hadi güle güle oturun mutlulukla huzurlaEvi tuttuk faturalar abonelikler halledildi ikametgah tasindi boyaci ayarlandi simdi sadece temizligi kaldi sonra esyalar gelecek yerlesecek cok şükür kafayi yemeden atlattik![]()
Resim koymuş girmedim ben bi bakayım zayıflasam bende öncesi sonrası yapcam ins. Tabi öyle baklava falan gisterememdeazcık güldü sağolsun.yok be miuyla morti olmadık hiç.gaza gelsin diye uğraşıyom![]()
hatunlar da bıngıl.şimdikiler de iskelet gibi
Ben baklavayı karnımda sevmiyom midemde seviyorumResim koymuş girmedim ben bi bakayım zayıflasam bende öncesi sonrası yapcam ins. Tabi öyle baklava falan gisterememde
Canim yeni şehrimiz hayırlı uğurlu olsun insEvi tuttuk faturalar abonelikler halledildi ikametgah tasindi boyaci ayarlandi simdi sadece temizligi kaldi sonra esyalar gelecek yerlesecek cok şükür kafayi yemeden atlattik![]()
Eee o ayakkabilarla o spor lar olursa tabi bingil bingil olurlarhatunlar da bıngıl.şimdikiler de iskelet gibi![]()
Ya varya yaninda hele çay olsa rahat 10 tane yerimBen baklavayı karnımda sevmiyom midemde seviyorum![]()
![]()