• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm

Kahvaltı
Menemen(3 yumurta, domates, soğan)
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
2-3 tane ceviz
Ayran

Akşam Yemeği
6 yk kıymalı karnabahar yemeği
Taze soğan

Su : 2 lt uyuyana kadar 2,5-3 içerim
Spor:
75 dk yürüyüş bandında yürüyüş
15 dk eliptik
15 dk oturarak çevrilen bisiklet gibi bi alet var ya o
@MiuLego @Whiteblacklife @malipina @nehirnil111
Canım menü şahane spor da sahane ama sana tavsiyem perşembe günleri karnabahar turp lahana bulgur bakliyat tüketme balım odem yapabilir :KK76::KK76::halay::halay:

Berna naber canom ?
Ne oldu senin işler , hiç takip edemedim .

Halleti ausum evi tuttu kontrat abonelikleri halletmiş boyacı bile tutmuş geriye temizlik kalmış sadece
Vaytim cevap vermis zaten.
dun bikac ev baktik.zaten kis ortasi kiralik ev sayisi baya az bi de kriterler var.en ust katlari direk eledik ev kalmadi:deli:
Bibde hava buz gibi valla bi gun daha gezmeyi totom yemedi acikcasi :D dunku evlerden en uygununu tuttuk isleri de hallettik vakit kisitli zaten.kostur kostur ayarladik oyle :)

Menü verem wayt kızmasın daha fazla
Sabah
5-6 kaşık meyve püresi

Öğlen

1 kase mercimek çorbası
2 yudum fırında et

Akşam
1 parça fırında et
Ispanak buharda
3-4 kaşık meyve püresi

Gece
1 bardak süt ya da ayran
@Whiteblacklife @MiuLego @hepfit @Sarayca
Yarına artı geliyorum gümbür gümbür :KK43:
Hastasın ki normal ilaçlar hareketsizlik odem yapar menun güzel balım sen iyilesmene bak tatlimmmmm

Vaytim cevap vermis zaten.
dun bikac ev baktik.zaten kis ortasi kiralik ev sayisi baya az bi de kriterler var.en ust katlari direk eledik ev kalmadi:deli:
Bibde hava buz gibi valla bi gun daha gezmeyi totom yemedi acikcasi :KK70: dunku evlerden en uygununu tuttuk isleri de hallettik vakit kisitli zaten.kostur kostur ayarladik oyle :)

Iyi yapmışsın bernamm , baktıkça gezdikçe kararsızlık artıyor .

Güle güle ağız tadınızla oturun inşallah
:KK200:

Hastasın ki normal ilaçlar hareketsizlik odem yapar menun güzel balım sen iyilesmene bak tatlimmmmm
Sağol wayt, dünkü 20 saatlik kış uykusunda bol bol ödem yaptım, kilo yaptım, neyse sağlık gelsin de geri hallederim ben yine

Canım menü şahane spor da sahane ama sana tavsiyem perşembe günleri karnabahar turp lahana bulgur bakliyat tüketme balım odem yapabilir :KK76::KK76::halay::halay:
Ben de düşündüm de annem tam gününde karnabahar pişirmiş benim de yeni yemek yapmaya halim yoktu yedim gitti :D neyse bi daha dikkat ederim perşembe günleri ;)

Menüm

Kahvaltı
Menemen(3 yumurta, domates, soğan)
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
2-3 tane ceviz
Ayran

Akşam Yemeği
6 yk kıymalı karnabahar yemeği
Taze soğan

Su : 2 lt uyuyana kadar 2,5-3 içerim
Spor:
75 dk yürüyüş bandında yürüyüş
15 dk eliptik
15 dk oturarak çevrilen bisiklet gibi bi alet var ya o
@MiuLego @Whiteblacklife @malipina @nehirnil111
Sporun dibine vurmuşsun maşallah :cool:
Menü de çok güzel akşamın az geldi biraz afiyet:KK31:

Sonunda geldim yola cikacagiz diye dolaptaki herseyi bitiriyorum hep bos dolap birakip giderim ama bu sefer abartmisim bitsinndiye 6 donatesten salata yaptim icim disim salata oldu bide biberli yogurt ikisini de bitiremedim ve dolapta hala 6 buyuk domates var 2 tane biber 5 tane sogan sonra bitmis olacak hepsi

Back
X