• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle olsun Deynep bakalım:63::KK48:kilonu de hele bende tebrik etmeliyim :KK45:

Benimde öyle :rolleyes:

Sana en güzel yerinden ayıralım kaptanım budu iyi pişmiştir :KK70: @Portakal Sulu Ordek

:oha::KK57:O nasıl bir fark öyle canım ya harikasın maşallah :KK9::rolleyes::KK73:
çok fenasın :63: vallahi de dile düştüm her cuma vurmaya alıştı bu ekip beni :skandal:

spor yaptım wc yok bol bol çişe çıkim die bi fincan türk kavesi içiyom:KK45:
:rolleyes::rolleyes: bekliom
Canım ben normalde 52 kilo üstünü gormek istemiyorum tartıda ama kışın çok zor geçiyor evde iki çocuk devamlı hasta bende kış çıkıncaya kadar bu kilolara kalmak istiyorum yazın ben çok kolay kilo veriyorum çocuklarla durmadan dışarda koşuyoruz oynuyoruz kolay oluyor ama kışın evin içinde çok zor özellikle uykusuz kalmak beni mahvediyor toplayamiyorum bunyeyi bi araya
Çocuklarla zor ya, misafirle bile zormuş. Ben kocamı öpüp basima koyayım ben ne pisirirsem(diyet) yiyor :-)

Ben de yazayım bari:110:
Geçen hafta 56.3
Bu hafta 55.1
Fark 1.2
Yüzde 2.13

@MiuLego
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naptın fitim beeeeeeeeeeeeeeeeee
sevinçten horon tepiyorum işyerinde şuan yaaaaaaaaaaa

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

harikasın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:21:

ayyyyyyyyyyyy çok şükür cuma cuma ne güzel haber ada
Kilo verdin mi len
bounce8.gif

Dünden beri içim dışım su oldu ,bol bol WC :KK53:
Sabah kıyafetle tartılmıştım ,anladım ki bayağı giyinmişim ,bayağı hafifledim tartıda:KK45:
Tartmı çektim ausu bekliyorum o gelmeden koymam :sus:
Ben şimdi çıkıyorum ,işlerimi halledeyim ,aus gelince etiketleyin beni:KK55:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:hoşgelmş 53 ler yeniden vayt kilosu buralar işte:KK9:

izne çıkıyorsun ve dizimin dibinden ayrılmıyorsun hergün menü veriyorsun yoksa izne ayırmam zaten istemiyorum:KK14:
yok miu buradayım merak etme
izin uzun sürmez zaten
diyeti yola koyayım artı gelmeden o zaman yine listeye gelicem merak etme

Dünden beri içim dışım su oldu ,bol bol WC :KK53:
Sabah kıyafetle tartılmıştım ,anladım ki bayağı giyinmişim ,bayağı hafifledim tartıda:KK45:
Tartmı çektim ausu bekliyorum o gelmeden koymam :sus:
Ben şimdi çıkıyorum ,işlerimi halledeyim ,aus gelince etiketleyin beni:KK55:
tostumu yedim bekliyorum gibi oldu :D

Back
X