çok şükür Allah daha iyi etsin inşallah kuzumDr dan geldim cok sukur kizimin cigerleri temiz cikti ama demiri düşük cikti demir ilaci alacak 1 ay...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür Allah daha iyi etsin inşallah kuzumDr dan geldim cok sukur kizimin cigerleri temiz cikti ama demiri düşük cikti demir ilaci alacak 1 ay...
bu hafta bizim haftamız olmalı miu bizim olmalı![]()
harikasın kuzum olsun hareket ettin mi ettin3 mil leslieeeeeeeeee yaptim ama ağır ağır

Bunun için mi ağladın
hayırlı cumalar akrebimmm
çok fenasınÖyle olsun Deynep bakalımkilonu de hele bende tebrik etmeliyim
Benimde öyle
Sana en güzel yerinden ayıralım kaptanım budu iyi pişmiştir@Portakal Sulu Ordek
O nasıl bir fark öyle canım ya harikasın maşallah
![]()

ayyyyyyyyyyyy çok şükür cuma cuma ne güzel haber adaDr dan geldim cok sukur kizimin cigerleri temiz cikti ama demiri düşük cikti demir ilaci alacak 1 ay...
spor yaptım wc yok bol bol çişe çıkim die bi fincan türk kavesi içiyom![]()
Çocuklarla zor ya, misafirle bile zormuş. Ben kocamı öpüp basima koyayım ben ne pisirirsem(diyet) yiyorCanım ben normalde 52 kilo üstünü gormek istemiyorum tartıda ama kışın çok zor geçiyor evde iki çocuk devamlı hasta bende kış çıkıncaya kadar bu kilolara kalmak istiyorum yazın ben çok kolay kilo veriyorum çocuklarla durmadan dışarda koşuyoruz oynuyoruz kolay oluyor ama kışın evin içinde çok zor özellikle uykusuz kalmak beni mahvediyor toplayamiyorum bunyeyi bi araya
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Haftaya -500 den fazla verme o vakit ...yaaa abla öyle deme
ben mezun olunca aldım hepsini
izinden bile eksiyle dönmüştüm ya![]()
Kilo verdin mi lenayyyyyyyyyyyy çok şükür cuma cuma ne güzel haber ada
Kız var hala kilo yaaaamaşallah kuzum nerden veriyon kemik mi aldırıyon artık![]()
![]()
![]()
yok miu buradayım merak etmehoşgelmş 53 ler yeniden vayt kilosu buralar işte
izne çıkıyorsun ve dizimin dibinden ayrılmıyorsun hergün menü veriyorsun yoksa izne ayırmam zaten istemiyorum![]()
tostumu yedim bekliyorum gibi olduDünden beri içim dışım su oldu ,bol bol WC
Sabah kıyafetle tartılmıştım ,anladım ki bayağı giyinmişim ,bayağı hafifledim tartıda
Tartmı çektim ausu bekliyorum o gelmeden koymam
Ben şimdi çıkıyorum ,işlerimi halledeyim ,aus gelince etiketleyin beni![]()
vayt gördüm kilonuKız var hala kilo yaaaa
Aynen yazarken aklıma o gelditostumu yedim bekliyorum gibi oldu![]()