Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım harikasınmisafir varken böyle sağlam kilo vermek büyük başarı
![]()
Hu hu ne ettin daktirim süper eksi süper yüzde bravooooooooooo bravooooooooooo balım ya
burdayım miunun bildirimini bekliyom@Ytmz nerdesin huuuuu
-100 ün faydası oldu dümdüz oldu en azındanOhh yüzde bir olmuş![]()
allahım ben 75in hayaliyle yaşıyorum kadınlar 48den bahsediyoGünaydın ciceeemmm
Ben de 48 e dusecembi laf et fururum allahima
Biliyom da fakirin ekmeği umut iste
Yok kuzum 52 'ye düşüp mezun olayım, yazın yavaş yavaş 48 e düşeriz beraber![]()

Olsun kuzum yüzde 1 e tamamlanınca getirdiği moral daha büyük etki ediyor insanaEver canım 100 gr giden ama olsun
Ayyy abla desteği candır canSormayin kızlar misafirim ablam olunca @ecemavi illada eşlik et veya ben varken ne diyeti demedi.
Bir sürü şeyin tadına tuzuna bile bakmadim.
Tek kaçamağım kabak tatlısı o da az şekerli oldu.
Berna bravooooooooooo canım o kadar stres yol yer değiştirme yine de sasmadin bu yoldan gerçekten bravoooooooooooBen de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego
Sen büyük yollar katettin vaytım bu azimle bilgiyle inşallah hedeflediğin noktaya varacaksın. Ben inanıyorum en baştan bu takıma geldiğin günlerden beri hep diyorum.Canım benim ki odemdi yedigimde çıkmıyor benim de 54 üstüne orada takıyor kalıyor ben istiyorum ki 52 takılı kalsın yok kalmıyor işte 54 kabul etti bünye orada oturuyor
Sende ki boy bende olsa bende öyle derdim işte yerden bitme olunca olmuyor sendeki boy bende olsa en az 59 isterdim o ayrı daallahım ben 75in hayaliyle yaşıyorum kadınlar 48den bahsediyo![]()
Senin elinde bu durum biliyorsun ve eminim haftaya şaşırtacaksın eksiyle geleceksinçok fenasınvallahi de dile düştüm her cuma vurmaya alıştı bu ekip beni
![]()
Tünaydın Bonuscan nasılsınEki Görüntüle 2101041
Herseye ragmen gunaydinnnnn
![]()
Oyyy çok tatliyiz yineeee
Çok güzel canım azme bak ya maşallah
Benimde 55vayt kilonun bünyeye oturması durumu var birde.Bak ben mezun oldum 52 buçukla.Sonra deli gibi yediğim hiç kısmadığım haftalar oldu. 54 üstü çıkmadım.Bak bu hafta yine öyle geçen perşembeden beri kısmadım yemekten ama bu cuma 53.8 geldim yine.Bir süre sabitlenirse bünye alışıyor o kiloya sanıırm.Benimki öyle oldu.54 benim de sınırım. İnşallah seninde vücudun alışır artık.
Ben de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego
buralardayim kuzucummortim @saydin78 nerdesin
aa tatlı bi kız gelmiş takıma hoşgelmişKizlar ne cok yaziyosunuz yaaa yetisemiyorum
Allah muhabbetinizi artırsın o muhabbetlete beni de dahil etsin
@MiuLego bebeim başlangıç kilom 64.6 kayda değer diiil pek![]()
yerim seniburalardayim kuzucum
niyetliyim, aksam uzerini bekliyorum bildirim için![]()
Berna bravooooooooooo canım o kadar stres yol yer değiştirme yine de sasmadin bu yoldan gerçekten bravooooooooooo
Wayt yağ yakmaya doymuyorduuuSende ki boy bende olsa bende öyle derdim işte yerden bitme olunca olmuyor sendeki boy bende olsa en az 59 isterdim o ayrı da
Kilom
Gecen hafta 69.100
Bu hafta 68.700
Giden - 400
Yuzde 0.58