• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler canım harikasın :KK9: misafir varken böyle sağlam kilo vermek büyük başarı :KK9:

Hu hu ne ettin daktirim süper eksi süper yüzde bravooooooooooo bravooooooooooo balım ya

Sormayin kızlar misafirim ablam olunca @ecemavi illada eşlik et veya ben varken ne diyeti demedi.
Bir sürü şeyin tadına tuzuna bile bakmadim.
Tek kaçamağım kabak tatlısı o da az şekerli oldu.

Günaydın ciceeemmm:KK15:

Ben de 48 e dusecem:KK45: bi laf et fururum allahima:işsiz:

Biliyom da fakirin ekmeği umut iste:confused:

Yok kuzum 52 'ye düşüp mezun olayım, yazın yavaş yavaş 48 e düşeriz beraber:KK60:
allahım ben 75in hayaliyle yaşıyorum kadınlar 48den bahsediyo:silah::ruh:

Ever canım 100 gr giden ama olsun
Olsun kuzum yüzde 1 e tamamlanınca getirdiği moral daha büyük etki ediyor insana:KK19:
Sormayin kızlar misafirim ablam olunca @ecemavi illada eşlik et veya ben varken ne diyeti demedi.
Bir sürü şeyin tadına tuzuna bile bakmadim.
Tek kaçamağım kabak tatlısı o da az şekerli oldu.
Ayyy abla desteği candır can:KK36: selam söyle bizden eceye:KK15:

Ben de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.

Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego
Berna bravooooooooooo canım o kadar stres yol yer değiştirme yine de sasmadin bu yoldan gerçekten bravooooooooooo

Canım benim ki odemdi yedigimde çıkmıyor benim de 54 üstüne orada takıyor kalıyor ben istiyorum ki 52 takılı kalsın yok kalmıyor işte 54 kabul etti bünye orada oturuyor
Sen büyük yollar katettin vaytım bu azimle bilgiyle inşallah hedeflediğin noktaya varacaksın. Ben inanıyorum en baştan bu takıma geldiğin günlerden beri hep diyorum.

çok fenasın :63: vallahi de dile düştüm her cuma vurmaya alıştı bu ekip beni :skandal:
Senin elinde bu durum biliyorsun ve eminim haftaya şaşırtacaksın eksiyle geleceksin :KK8:
Tünaydın Bonuscan nasılsın:KK60:
Oyyy çok tatliyiz yineeee

Kilo bildirimi @MiuLego
Geçen hafta : 67.1
Bu hafta : 66.4
Giden : 700 gr
Yüzde : 1
Çok güzel canım azme bak ya maşallah :KK9:
vayt kilonun bünyeye oturması durumu var birde.Bak ben mezun oldum 52 buçukla.Sonra deli gibi yediğim hiç kısmadığım haftalar oldu. 54 üstü çıkmadım.Bak bu hafta yine öyle geçen perşembeden beri kısmadım yemekten ama bu cuma 53.8 geldim yine.Bir süre sabitlenirse bünye alışıyor o kiloya sanıırm.Benimki öyle oldu.54 benim de sınırım. İnşallah seninde vücudun alışır artık.
Benimde 55 :KK33::rolleyes:
Ben de tartilali bi saat oluyo ama anca yazabiliyorum yine yollardayim.

Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1.67
@MiuLego

Tebrikler canım yine çok güzel :KK9::KK73:

Kizlar ne cok yaziyosunuz yaaa yetisemiyorum :deli:
Allah muhabbetinizi artırsın o muhabbetlete beni de dahil etsin :cool:
@MiuLego bebeim başlangıç kilom 64.6 kayda değer diiil pek:KK22:
aa tatlı bi kız gelmiş takıma hoşgelmiş :KK15:

Berna bravooooooooooo canım o kadar stres yol yer değiştirme yine de sasmadin bu yoldan gerçekten bravooooooooooo
:KK74:
Her işte bi hayır varmış vaytim.eger cuma erken aciklansaydi tayin izne ayrilacaktim ve muhtemelen bu kadar kasmayacaktim kendimi.

Back
X