• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaptanım kilo olarak yine hayal kırıklıklarım var aslında fazla lavaboya çıkamadım ve gece 2 buçuğa geliyordu uyudum sabah zor uyandım biraz bekledim ama inmedi maalesef :KK43: Yine çok niyetlendim 51 rakamını çekmeye:KK51:dün arkadaşların gelmesi kötü oldu geç gittiler duş al etrafı toparla dinlenemedim :KK51:geç saatte arkadaşla kahve de içtim ama zararlı bir şeyim yok tavuk budu dışında minik olanlardan yedim 3-4 tane :cry:

Geçen hafta 52.4
Bu hafta 52.3
Fark - 100
Yüzde %0,19

Eki Görüntüle 2100911

Cokkk güzel gözüküyor 52 ler bende göreceğim inşallah.
Ben 52 ye gelirken sen 51 lere gecersin eminim (: (: (:

Allah kalbimi biliyor Berna ben izne cikmani istemedim bu hafta artı ile gelseydin bile tek diyeceğim üzülme olur çünkü yol stres uykusuzluk odem yapar ama sen bunlara rağmen bu kadar güzel bi eksiyle gelmen bu diyet işini çözdüğünü ve burayı ne kadar sahiplendiginin mantı benim gözümde eksinden daha çok eksiyle gelmen çok sevindim
Aglattin:cry: Cok teşekkür ederim:KK74:

Sağol tatlı kaptanım benim
İzine ayır beni Eminim daha iyi olacağımdan
Yakamoz kuzum ben uyariyim yine de bak ben eğer listeden cikmasaydim şuan belki 46 kiloydum liste sorumluluk yüklüyor bu yüzden daha dikkatli oluyorsun ben senin yerinde olsam asla ama asla çıkmam izne ben hep izinden korktum ve hic izin kullanmadan mezun oldum

Dün akşam ki menü olmasaydı 67.5 bugün ama yinede çok güzel eksi verooooooo tebrikler canım bravooooooooooo
Valla mi ya. En bilim dün sacmaladm. Hatta şimdi kahvaltı da da ama. Ben de cuma bayram gibi oliuui eğer ki eksi gordumse kendimi ödüllendirme çabasına giriom. Ayy sen böyle tebrik edin ben mutlu oldum kiss. Haftaya da 66.9 olur muyum ki sonra 65 64 63 uff daha çok varrrr:KK14::KK14::silah:

Menü vereyim:KK70:
08:00
1 yağda yumurta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 dilim kaşar

Ara sek neskafe

12:00
2 Izgara köfte, 1 izgara tavuk biftek
1 armut(dışarda salata yiyemiyorum, bi de meyve yemeyi özledim)

18:00
Kabak cacığı (koca bi kase yerim)

Spor: sabah 30 dakika eliptik=120 p(yaptim)
30 dakika eliptik=120 p(yapicam)
(Kardeşimin hergun düzenli yürümesi gerekiyor, zorla onu yürüyüşe çıkarırım)
30 dakika tempolu yürüyüş =75 p
Toplam=315 p(bu hafta detoks yaptım sabit kalmaktan çok korkuyorum, spora abanicam:deli:)
@MiuLego @Whiteblacklife @Floweroflife
Spor kaptanicelerim ikinizi de etiketleyeyim
@nehirnil111 @begum75
Sahane menü şahane spor kim demiş bugün cuma tartı günü bugün yeni haftanın ilk günü hepfit cok beğendim bravooooooooooo canım bravooooooooooo

Evet canım çiğ kabak rendesi, 1 dış sarımsak bol dereotu yoğurt süper oluyor. Eşim ilk yediğinde salatalık zannetti hiç bi farkı yok normal caciktan:kk77:

Yok yok ilk hedef 56 hadi gazan mübarek olsun:halay:

Süpersin kuzu:halay::halay::halay::halay:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Sen bi gör 48 i beğenmezsen geri alırsın kuzum, yaza kadar senle aynı kiloya düşeyim kapışırız :KK71:
Bekliyoreee kapisalim

Back
X