- Emoji Skoru
- 528.575
- Puanlar
- 1.223
Başa derken ben seni ilk tanıdım başı kastettim canım yani ilk bildirimi okumak 99 paryinde nasip oldu bana![]()
Senin görümcek yazinida burda ben ifşa etmiştim nihahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başa derken ben seni ilk tanıdım başı kastettim canım yani ilk bildirimi okumak 99 paryinde nasip oldu bana![]()
sana herşey yakışııırYillarin bonusuyum bonuz diyen bınıs diyen cok olduda boynus ilk oluyor
Hala şoktayım![]()
boynuz diyeydi bariYillarin bonusuyum bonuz diyen bınıs diyen cok olduda boynus ilk oluyor
Hala şoktayım![]()
saat 4 oldu paylaş artık kilonumortim yok ben ağlıycam tutmayın beni

Kaç kere geldi,senin kilonu söylemeni bekledi,öğleden sonra geleceğim deyince sen ,O da öğleden sonra geleceğim o zaman dedi,net sorunu varmış galibamortim yok ben ağlıycam tutmayın beni
vur kırbacı erit beni tak kelepçeyi erit beni![]()

Lapa da iyi canım bir günde 1500 gitti bendenO zaman pattis deneyim bu haftaaaregl 4.gunum ödem var biter haftaya daha fazla veririm
![]()
mortiim gelsin söz paylaşcamsaat 4 oldu paylaş artık kilonu![]()
Kaç kere geldi,senin kilonu söylemeni bekledi,öğleden sonra geleceğim deyince sen ,O da öğleden sonra geleceğim o zaman dedi,net sorunu varmış galiba![]()
Evet pazar gorusecegiz gorumcekle bana şans dileyinSenin görümcek yazinida burda ben ifşa etmiştim nihahahapis adi insan tekerlek beyinli gorumcek
Kasabın karısı hiç uslanmayacak mısın sennoldu ki![]()
eltisinden mi giriyomuş nete ablasından mı öyle bişey demişti.bekledi seni gittimortiim gelsin söz paylaşcam
mortim yok
ve cep numarası da yok
unuttu mu yaaa
Büşra yapmaz da öyle şeyler ama![]()
Hayır tabisi demedim ben onu bıyıklarıyla sentezli bir çalışmamın adı olacaksen bonusa amca mı dedin
eriticem seni malimmmmmmmmmm
vallaha maşallah nazar boncukluk kilo verdin ama değişim zaten fotoğraflarından direk belli oluyor![]()
hem benim canım bonusumum nerden bu amcaya benzesin siz dediniz Sakin ol kuzum heç dermişim ben öyle şeylerBoynus ne boynus neyy![]()