- Emoji Skoru
- 67.254
- Puanlar
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiKuzu ben mezun olunca sen girersin listeye, puskuuttlerden uzak durmazsan daha cok kilo alacaksın çünkü![]()
Spor her zamanki gibi devammi hatta daha fazlasi![]()

Al senin olsun sevmedim ben en az 500 istiyordum ben bugün belli olmaz tamamlarimvay bee spora bak keşşşke benim olsa
geçmiş olsun vayt kıyamam![]()
delisinAl senin olsun sevmedim ben en az 500 istiyordum ben bugün belli olmaz tamamlarim

Deluyim da deluyim yeni anladindelisin![]()

hem de artıyken tatlı gömülmüşşşşşşşşşşMenü
Sabah
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ananas çayı
Ara
Bir yeşil elmanın yarısı
Yeşil çay bir kupa
Öğle
İki üç kaşık kuru fasulye
Bir kase közlenmiş patlıcanlı yoğurt
Bir dlm Kıbrıs tatlısıçok ayıp
Akşam
Tavuk döner lavaşlı ama üçte ikisini yedim
Ayran
@MiuLego mortim @saydin78 bu hafta beni vuramayacak olan mortim @nehirnil111

tamam canısıkuzular merhaba kilomu bildireyim
Gecen Hafta : 61.2
Bu Hafta : 61.7
Fark : +500 gr.
Yuzde : -0.82
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek
kusura bakmayin lutfen 3 gundur cikilamayan wc ve regl. Sonuc maalesef arti![]()
Tatlı son dilimdi kaptan yaaa dedim bunu da ye başka Yok valla Yok döverim kendimi zatenhem de artıyken tatlı gömülmüşşşşşşşşşş
demek nille begüm az vurmuş
gerisi güzel
spor yok mu ördeğim?
ivit bizi uğraştırma kendin döv kendiniTatlı son dilimdi kaptan yaaa dedim bunu da ye başka Yok valla Yok döverim kendimi zaten![]()
Canim ya annemlere geldim yine tatlılar havada uçuşuyor bende akşam krize girmemek için tahin helvası yedim sütle 4 gibi sporumuda yaptim 40 dk yürüyüş 3 mil leslie sıkıntı olurmuhem de artıyken tatlı gömülmüşşşşşşşşşş
demek nille begüm az vurmuş
gerisi güzel
spor yok mu ördeğim?
Seni görünce çok sevindim esra :)) bende merak ediyordum seni.. iyiyim şükür nasıl olim.. diyete ara verdim azcık.. annemler misafir bana :))Hippooooooooo kız naber bende burdayım nassinnnnnnn
Eee miu söyledi izinde biraz diye burdami yazacaksın diğer grupta mi kilo aldın mı ben 85 oldum koyverdim sütte olmayınca modum düştü simdi burda veriyorum ins.Seni görünce çok sevindim esra :)) bende merak ediyordum seni.. iyiyim şükür nasıl olim.. diyete ara verdim azcık.. annemler misafir bana :))