Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severim ama içmem esracım. En fazla yılda uç kere, belki. İçtince midem bulanıyor, sırf şeker. Nerde 35 yıl önceki kolaYok ya bana göre değil özellikle kola lı kisimlar
Sanirim sen seviyorsun![]()

çay candır gerisi heyecanAy kv her aksam bu saatlerde meyve cekirdek findik ceviz cay getiriyo ortaya
kalbini sıkıştırıyor ya insanınSeverim ama içmem esracım. En fazla yılda uç kere, belki. İçtince midem bulanıyor, sırf şeker. Nerde 35 yıl önceki kola![]()

Kız nazar değiyor bizim takıma, tabi ki amin derimHa ha ha
Amin demeden gecemedin demi
Ne oldu korktunmuuuuu
Bende sevgili kendimle ilgilenim baaaariben de azcık ablamla ilgileneyim emi
öperim
gece yarısı basacağım buraları![]()

Süper menüBugun menu
Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
10 findik
Aksam15.30
Sebzeli kiyma
Salata
2 lt su icildi ...
30 dakika bisiklet cevirdim. @begum75

3 gubdur agriyor bugun dosya kolisini kaldirirken kramp girdi daha cok agridi aklima takildi resmen.Yumurtlayınca da yapar canım benzer ağrıdan
Kiyamam benim bebekken 3 kez cikmis doktor hemen hallediyir takar hemen yerine aglama senMeraba kızlar bu saate kadar bişey yiyemedim kızımın kolu cıktı saatlerdir ağlıyorum yeni eee gidiyoruz
Inşallah canımKolay gelsin canim insallah iyi bir yonetim olur hersey gönlünce olur![]()
Heee şimdi anladim, yok ya ne korkcam kilo benden korksunHadi hadi
Artilar cogalsin dedim ya dokuldunuz demiiiii![]()

Esraaaa bu baykuşlar çooookkk tatliiiiEki Görüntüle 2101311 aaaaaâaaaaaAaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaAaaaaaaAAAaaaaaAaaaaaaaaa
Birinciyiz yinemi masallah
Ayyy kuzu geçmiş olsun, nasıl şimdi? Yeni okudumMeraba kızlar bu saate kadar bişey yiyemedim kızımın kolu cıktı saatlerdir ağlıyorum yeni eee gidiyoruz
Yok yumurtlamadan değil o zaman. Kist falan olmasın allah korusun. Devam ederse ihmal etme doktora görün kuzum3 gubdur agriyor bugun dosya kolisini kaldirirken kramp girdi daha cok agridi aklima takildi resmen.
Biskolataya bile razi gonlumParti zamanııııı
Striptzci erkek gelcek mi![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 554. ETAP
( 19-26 ocak)
TAKIM DERECELERI
1........%1.927....... 7. Takim
2.......%1.520........ 12. Takim
3........%1.301..... 9.Takim
BIREYSEL DERECELER
1.....%7.32..... kozalakperisi (12. Takim)
2......%5.08...... bilinmeyenkullanici (4.takim)
3......%4.76...... konya 42 (7. Takim)
SONUÇLAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAYDİ HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tüm takımımı 5. kez üstüste birincilik için (helal olsun be gurur duyma sebebisiniz siz her birinizi çooook seviyorum be)
@konya 42
ımıde bireysel derecesi içinnn
kocamannnnnnnnnnnnn tebrik ederim beeeeeeeeeeeeeeeeee
haydi halayaaaaaaaaaa
![]()
Konyak benim mortimbenle morti olan kesin bireyselde dereceye giriyor![]()
Ama bu sefer bireyzelde 1. Olmamisiz ama haksizlik bu bu hafta daha siki olmalibenle morti olan kesin bireyselde dereceye giriyor![]()
Ben de merak ettim %7 nasil olmus%7 miiiii??!!
Oha çüş bir haftada bir çocuk kadar kilo vermiş kimse oha oha