• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla o kiz o kiloyla o kadar verdiyse ben 2 misli veririm
Bisey kullaniyomu acaba
Miu izin verirse etiketliycem
Cidden ilk defa boyle bir yuzde gordum
1 ler sırlarını paylasiyora yazar arkadaşlar ekstra sorunuz olursa sorarsiniz

ADINIZ: hippotalamus
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:71.6
HEDEF KİLONUZ:64
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:12.takım :))
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğe atamam.. genel olarak yemek yemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim :kızgın: 2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9 kiloyu kendim verdim.. 12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olup sabitlemek,istediğim kıyafete girebilmek istiyorum :KK200:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandan çocuklarımı büyütmeye çalışıyorum :anne: küçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düz duvara tırmanan cinsten :emir_bebek: büyük oğlum 9 yaşında okullu :)) öle işte kızlar.. zati beni tanıyan tanıyo :KK200:

Beni de aranıza alır mısınız :KK23:
Hoşgeldin hipo :rapci:

ADINIZ: Sily
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:64.6
HEDEF KİLONUZ:53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Akşam yemelerim ..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit ve sağlıklı olmak (ne olursa kilodan oluyo)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 erkek çocuklu bir anneyim.. devlet memuruyum.. küçük oğlum 17 aylık, büyük oğlum 4.5 yaşında adı;leojunior:KK200:@MiuLego (( size bi sir vereyim aslinda ben miunun kv siyim :sus:))

KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğe atamam.. genel olarak yemek yemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim :kızgın: 2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9 kiloyu kendim verdim.. 12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olup sabitlemek,istediğim kıyafete girebilmek istiyorum :KK200:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandan çocuklarımı büyütmeye çalışıyorum :anne: küçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düz duvara tırmanan cinsten :emir_bebek: büyük oğlum 9 yaşında okullu :)) öle işte kızlar.. zati beni tanıyan tanıyo :KK200:

Hoşgeldin hippommmm

ADINIZ: Sily
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:64.6
HEDEF KİLONUZ:53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Akşam yemelerim ..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit ve sağlıklı olmak (ne olursa kilodan oluyo)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 erkek çocuklu bir anneyim.. devlet memuruyum.. küçük oğlum 17 aylık, büyük oğlum 4.5 yaşında adı;leojunior:KK200:@MiuLego (( size bi sir vereyim aslinda ben miunun kv siyim :sus:))
Aha o zaman seni daha çok dovmem lazım kv sin ha Allah ne verdiyse bundan sonra:deli::deli::deli:En Büyük KK

Nıbırııııııı:eğlence:

:oha:Mortim niden yatmıyon da spor yapıyon ya:KK34:
Mortimm gece 3 4 yatarım ben eşim geç geliyor o saate kadar evi toparla bulaşık cMasir ne varsa yaparım hepsi hareket uzanmak yok en son ne zaman uzandım. Biliyormusun uyurken ve hamile iken sonrasını hatirlamiyorum:oha::oha::oha::KK53::KK53::confused::confused::confused:

Menü
Sabah
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ananas çayı

Ara
Bir yeşil elmanın yarısı
Yeşil çay bir kupa
Öğle
İki üç kaşık kuru fasulye
Bir kase közlenmiş patlıcanlı yoğurt
Bir dlm Kıbrıs tatlısı :KK12: çok ayıp :KK12:

Akşam
Tavuk döner lavaşlı ama üçte ikisini yedim :eğlence:
Ayran

@MiuLego mortim @saydin78 bu hafta beni vuramayacak olan mortim @nehirnil111
tatlı :skandal: lavaş:skandal:
cuma oldu Portakalım basladi yine mortilik. Neler yedin sen boyle :olamaz:
ama ye ye, yine ben yeneyim :KK45::KK45:

Hoşgeldin
Zaten inanılmaz bir başarı öykün varmış, Emin’im tekrar verirsin
:KK200:

Back
X