- Emoji Skoru
- 44.516
- Puanlar
- 548
Gostereyim yafru@hepfit göremiyorum eski enerjik halini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gostereyim yafru@hepfit göremiyorum eski enerjik halini![]()
1 ler sırlarını paylasiyora yazar arkadaşlar ekstra sorunuz olursa sorarsinizValla o kiz o kiloyla o kadar verdiyse ben 2 misli veririm
Bisey kullaniyomu acaba
Miu izin verirse etiketliycem
Cidden ilk defa boyle bir yuzde gordum
He balımVaytım![]()

Hoşgeldin hipoADINIZ: hippotalamus
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:71.6
HEDEF KİLONUZ:64
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:12.takım :))
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğe atamam.. genel olarak yemek yemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9 kiloyu kendim verdim.. 12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olup sabitlemek,istediğim kıyafete girebilmek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandan çocuklarımı büyütmeye çalışıyorumküçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düz duvara tırmanan cinsten
büyük oğlum 9 yaşında okullu :)) öle işte kızlar.. zati beni tanıyan tanıyo
Beni de aranıza alır mısınız![]()

NıbırıııııııHe balım![]()

Bende de spor bitti 1 saat yürüyüş 20 dakikası zumba 100 squat![]()
Mortim niden yatmıyon da spor yapıyon ya
))Hoşgeldin hippommmmADINIZ: hippotalamus
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğe atamam.. genel olarak yemek yemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9 kiloyu kendim verdim.. 12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olup sabitlemek,istediğim kıyafete girebilmek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandan çocuklarımı büyütmeye çalışıyorumküçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düz duvara tırmanan cinsten
Eş kişisi yolda salata yapiyoreeeNıbırııııııı
![]()
Anasmmmmm kolay geleEş kişisi yolda salata yapiyoreee
Aha o zaman seni daha çok dovmem lazım kv sin ha Allah ne verdiyse bundan sonraADINIZ: Sily
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:64.6
HEDEF KİLONUZ:53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Akşam yemelerim ..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit ve sağlıklı olmak (ne olursa kilodan oluyo)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 erkek çocuklu bir anneyim.. devlet memuruyum.. küçük oğlum 17 aylık, büyük oğlum 4.5 yaşında adı;leojunior@MiuLego (( size bi sir vereyim aslinda ben miunun kv siyim
))

Onla sıkıntı yok miu ama gelince annesi yüzünden dalacagimAnasmmmmm kolay gele![]()
Mortimm gece 3 4 yatarım ben eşim geç geliyor o saate kadar evi toparla bulaşık cMasir ne varsa yaparım hepsi hareket uzanmak yok en son ne zaman uzandım. Biliyormusun uyurken ve hamile iken sonrasını hatirlamiyorumNıbırııııııı
![]()

tatlıMenü
Sabah
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ananas çayı
Ara
Bir yeşil elmanın yarısı
Yeşil çay bir kupa
Öğle
İki üç kaşık kuru fasulye
Bir kase közlenmiş patlıcanlı yoğurt
Bir dlm Kıbrıs tatlısıçok ayıp
Akşam
Tavuk döner lavaşlı ama üçte ikisini yedim
Ayran
@MiuLego mortim @saydin78 bu hafta beni vuramayacak olan mortim @nehirnil111
lavaş

Hoşgeldin bacım hoşgeldinKızlae hepinize toplu hoşbuldum![]()
HoşgeldinADINIZ: hippotalamus