• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir de merak etmiştim bu Hindistan’da 1 milyar insan istisnasız her gün mercimek yiyiyor neredeyse ,nasıl oluyor bu iş, gaz yapmıyor mu diye, oradayken gaz vs sıkıntım hiç olmuyordu, ilk onu sordum
:KK53::KK53::rolleyes:
Baba da çok sıkıntı yaratıyor bi de püf noktalarını merak ediyorum hep lezzet kısmını

Günaydın kızlar bu sabah ilk defa geçmiş okumama gerek kalmadı çünkü kimse gelmemiş daha ama ben güne başladım ve hızlı bir giriş oldu .

@Sarayca Nerelerdesin ne durumdasin korkmuyorsun değil mi bu hafta çok üstüne gelebilirim kendini hazırla öyle kaçamak girişler yapma dilimden kurtulamazsin.

70 mortilerim sizi unutmuş değilim gözüm üstünüzde öyle salmak yok @Esra_4378 @Melegiimm22 kacamazsiniz elimden

Ve gelelim @malipina 90 larda da burda da takipteyim bu hafta bakalım spor ve kilo da beni gecebilecek misin her yönden saldiracagim size

:dua: umarım annemler dietteyim lafımi ciddiye almislardir ve abartılı şeyler yapmamislardir. Umarım nisan ayındaki bulusmada ben de 25 kilo vermiş olurum hepsinin ağzı açık kalır

Allahım bana basarabileceklerim için güç ver akıl ver sabır ver :dua:

Günaydın kızlar bu sabah ilk defa geçmiş okumama gerek kalmadı çünkü kimse gelmemiş daha ama ben güne başladım ve hızlı bir giriş oldu .

@Sarayca Nerelerdesin ne durumdasin korkmuyorsun değil mi bu hafta çok üstüne gelebilirim kendini hazırla öyle kaçamak girişler yapma dilimden kurtulamazsin.

70 mortilerim sizi unutmuş değilim gözüm üstünüzde öyle salmak yok @Esra_4378 @Melegiimm22 kacamazsiniz elimden

Ve gelelim @malipina 90 larda da burda da takipteyim bu hafta bakalım spor ve kilo da beni gecebilecek misin her yönden saldiracagim size

:dua: umarım annemler dietteyim lafımi ciddiye almislardir ve abartılı şeyler yapmamislardir. Umarım nisan ayındaki bulusmada ben de 25 kilo vermiş olurum hepsinin ağzı açık kalır

Allahım bana basarabileceklerim için güç ver akıl ver sabır ver :dua:
Hodri meydan diyosuunn oooo hırsa geeel:cool:

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Bugün benim için tam bi kaustu anlatamam .. omrumden ömür gitti tabiri varya tam bana göre bi tabir işte.. nasıl oldu anlayamadık kızım bir anda çığlık çığlığa hic susmadan ağlıyor.. evimize yakın bi özel hastane var oranın acil servisine gittik doktor bebeklerde kırık çıkık olmaz dedi röntgende temiz dedi ve bana ağlama annesi sözleriyle teskinlerde bulundu.. hayır anlamıyorum sen bu işi bilmiyosun efendi efendi deki benim alanım ortopedi değil yinede siz bi ortapedi doktoruna götürün de yani ölürmüsün be adam. Içim hic rahat değildi çaresizlik varya tamda o noktadaydım.. elimden hiç birşey gelmiyor deli dana gibi arabada bir o yana bir bu yana gidiyoruz. Aklım durdu resmen . Allah'an annem yanimdaydida kardeşimi aramak aklina geldi .o özel bi hastanede hemşire ve eğitim araştıma hastanesinde bi ablası varmış hemşire ve bu gecede nöbeti varmış ortopedi doktoruda gece 12 ye kadar oluyormuş genelde..
Hastaneye gittik doktor bakıcı çıkığı dedi ve 10 dkka kızımın kolunu ileri geri sağa sola uğraştı.. nasıl ağlıyor beni uzaklaştırdılar sonra röntgen falan ama cocugumda hala bi değişiklik yok ve sol elini kaldıramıyor. Neyse ordan çıktık profoser bi ortapedi doktoru tanıyormuş kardeşim oraya gittik adam iki dakikada halletti diğeri yapmış ama tam yerine denk gelmemiş sonra röntgenlere falan vakti ve şükür kızım elini oynata bildi .. kızlar varya ne biçimdim anlatamam .
Allahım bir daha böyle şeyler yasatmasin hic bir anneyede yasatmasin ..
O orda ağlarken hic birşey yapamamak çok zor du:KK42::KK43:
Oyyy çok kötüymüş ama hallolacak biseymis allahtan. Hadi kuzum geçmiş olsun bi süre dikkat et o koluna

Menü
Sabah
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Ananas çayı

Ara
Bir yeşil elmanın yarısı
Yeşil çay bir kupa
Öğle
İki üç kaşık kuru fasulye
Bir kase közlenmiş patlıcanlı yoğurt
Bir dlm Kıbrıs tatlısı :KK12: çok ayıp :KK12:

Akşam
Tavuk döner lavaşlı ama üçte ikisini yedim :eğlence:
Ayran

@MiuLego mortim @saydin78 bu hafta beni vuramayacak olan mortim @nehirnil111
Böyle gidersen vuracağım kesin ördek :KK45:o kıbrıs tatlısıyla kaldın bir kere :duduk:lavaşlı döner neyin nesi tek yesen hepsini yesen yani :deli:
Spor
@nehirnil111
@MiuLego
@Whiteblacklife
40 dk tempolu yürüyüş
3mil leslie
30 dk zumba
Bugunun

20 dj yürüyüş
35 dk koşu bandı
25 dj kardio
@begum75 @nehirnil111
Canlarım ki min takımında olduğumu bilmiyorum değişmiştir belki

Menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin
Bir su bardağı fındık-ceviz-badem-yerfıstığı karışık
Çay

Akşam Yemeği
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
1 domates

Su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
@MiuLego @Whiteblacklife @malipina @nehirnil111

@malipina menüme seni etiketledim ama artık morti değil miyiz yanlış mı yaptım :KK70:
Canlar sporlarınızı not alın bugün yarın spor grupları belli olur yazarsınız ekleriz :KK15:
Kizzzlaarrr
dedim ya netim yok nisan telasi ve is birbirine girdi diye ask olsun
Esimden baglandim simdi.onceden demistim
@MiuLego @nehirnil111

Gecen hafta: 72.8
Bugun: 71.7
Fark : - 1.1 kg
Yuzde :1.5

Harikasın canım tebrik ederim :KK9::KK73:

Böyle gidersen vuracağım kesin ördek :KK45:o kıbrıs tatlısıyla kaldın bir kere :duduk:lavaşlı döner neyin nesi tek yesen hepsini yesen yani :deli:

Canlar sporlarınızı not alın bugün yarın spor grupları belli olur yazarsınız ekleriz :KK15:

Harikasın canım tebrik ederim :KK9::KK73:
Kıbrısın hangi tatlısıymış acaba ona göre seçerdin silahını .şerbetli hamurluysa pompalıyla vururdun:KK45:

Kıbrısın hangi tatlısıymış acaba ona göre seçerdin silahını .şerbetli hamurluysa pompalıyla vururdun:KK45:
Kıbrıs şerbetli güzel bir tatlıdır üzerine de muhallebi eklerler yani anlaşılıyor ki muhallebiye şerbete giden ortaya karışık bir silah olmalı :KK45:Ahahhaa ördek ya @Portakal Sulu Ordek bir de vuramayacaksın demiş o menüyle :KK70:

@MiuLego Kaptanım dün ki misafirliği de atlattım yemedim tatlıları börekleri :rolleyes: @begum75 :KK15: @Portakal Sulu Ordek bizde de tatlı vardı yemedim:KK70:

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden az şehriye çorbası + 1 ad.kağıt kebabı + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 kase salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:45 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:45 - Yarım kase mercimek çorbası + 3 ad.yaprak sarması + 5 minik sulu köftenin köftesi + 2 ymk kaşığı çoban salata + 4-5 çtl yoğurtlu havuç mezesi + 1 çtl kayınvalide böreği tadımlık :rolleyes:

Son düzenleme:
Kıbrıs şerbetli güzel bir tatlıdır üzerine de muhallebi eklerler yani anlaşılıyor ki muhallebiye şerbete giden ortaya karışık bir silah olmalı :KK45:Ahahhaa ördek ya @Portakal Sulu Ordek bir de vuramayacaksın demiş o menüyle :KK70:
hee bildim bildim çok güzel olur o bi ara yapacaktım da araya diyet girdi kaldı.bence bazukayla vur :KK45:

Back
X