- Emoji Skoru
- 66.690
- Puanlar
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne güzel günaydın diyon oyleMisss gibi gününuz aydın eviniz huzurlu bedeniniz sağlıklı bol.eksili bol sporlu gunler bizim olsun hatunlar
Oooo keşke benim olsaYoK cnm artı yok hatta eksi var regl olmama.rağmen ödeme ragmen![]()
Olabilir fitim cumaya gider o artı insallahSen ne güzel günaydın diyon oyle
Oooo keşke benim olsahımmm bi bakım pzt tartısı nasıl olacak, buara çok yoruldum bi de eliptiğe başladım onun etkisi de olabilir benimki
![]()
Fitim detoks sonrası artı gelmez ama odem yapacak birşeyler olabilir regl uykusuzluk aşırı sporSen ne güzel günaydın diyon oyle
Oooo keşke benim olsahımmm bi bakım pzt tartısı nasıl olacak, buara çok yoruldum bi de eliptiğe başladım onun etkisi de olabilir benimki
![]()
Olabilir fitim cumaya gider o artı insallah![]()
gitmeliiiiSpora yuklendim biraz bi de enfeksiyon varmış(rahimde) ilaç kullanıyorum 3 tane, bakalım ödem var herhalde bi günde bu kadar kilo alamamFitim detoks sonrası artı gelmez ama odem yapacak birşeyler olabilir regl uykusuzluk aşırı spor
Sogan suyunu dene eğer ki ilaç fayda gormezsen bak gebelik istiyorsan bile faydalı bu ay kardeşime icirdim yanindsydim bu ay gebe kaldiKız gitmezse miu benigitmeliiii
Spora yuklendim biraz bi de enfeksiyon varmış(rahimde) ilaç kullanıyorum 3 tane, bakalım ödem var herhalde bi günde bu kadar kilo alamam![]()
Bende az bi artı var ama malum gece boyu şu üç.eye devam ediyorumKız gitmezse miu benigitmeliiii
Spora yuklendim biraz bi de enfeksiyon varmış(rahimde) ilaç kullanıyorum 3 tane, bakalım ödem var herhalde bi günde bu kadar kilo alamam![]()
teşekkür ederim tatlım.Geçmiş olsun cnm..
başınız saolsun esracım. mekanı cennet olsun.Kızlar uzaktan bir akraba vefat etmiş köye gidiyoruz orda pek net çekmiyor giremeye bilirim bilginiz olsun
Başınız sağolsun tatlimm..Kızlar uzaktan bir akraba vefat etmiş köye gidiyoruz orda pek net çekmiyor giremeye bilirim bilginiz olsun
Kuzu düşünmüyorum gebelik, antibiyotik ve fitil bitsin geçmezse içerim yine deSogan suyunu dene eğer ki ilaç fayda gormezsen bak gebelik istiyorsan bile faydalı bu ay kardeşime icirdim yanindsydim bu ay gebe kaldi![]()
Ben de içiyorum ama öyle böyle bi artı değilBende az bi artı var ama malum gece boyu şu üç.eye devam ediyorum
Allah rahmet eylesin esram, mekanı cennet olsunKızlar uzaktan bir akraba vefat etmiş köye gidiyoruz orda pek net çekmiyor giremeye bilirim bilginiz olsun
Kuzum mali o avatar ne ola ki?? Poh dicem Ama yanlış görmemişim dimi?
Kuzum tartıldım +400 sadece o da içtiğim sütten sudan falandır@HAbibte bi gel hele, detoks sonrası bugün artı çıktın mi?
Eğer detoks 'dan değilse benim artı proteinden demektir![]()
Allah rahmet eylesin...Kızlar uzaktan bir akraba vefat etmiş köye gidiyoruz orda pek net çekmiyor giremeye bilirim bilginiz olsun
Ben de bi sıkıntı var o zaman ya, eve gidince dukan şeysi ıceyimKuzum tartıldım +400 sadece o da içtiğim sütten sudan falandır

He valla geçen ayki çarşamba perşembe başlamıştı artı çıkmıştım cuma günüBuarada çok güzel günde adet oldun beacumaya inersin mis gibi