- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Bu günlerime zor demeyim ben ozamanİyi hadi çok şükürİkiz annesi olarak söylüyorum
Büyüdüklerinde daha zorlaşıyor.Bir de okula giderlerse kendini kökten unutuyorsun
![]()

Atesi cikti simdide cok huysuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu günlerime zor demeyim ben ozamanİyi hadi çok şükürİkiz annesi olarak söylüyorum
Büyüdüklerinde daha zorlaşıyor.Bir de okula giderlerse kendini kökten unutuyorsun
![]()
Aşı olunca genelde oluyor bu sıkıntılarBu günlerime zor demeyim ben ozaman
Atesi cikti simdide cok huysuz![]()
Ates düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atestenAşı olunca genelde oluyor bu sıkıntılarBu gece nöbet tutacaksın o zaman
Dikkat et canım ateş çok önemli![]()
Yok ya o öyle değil,65-56 arası yeni kilolar onlar kolay gitti şimdi öyle olmuyor artık 56’dan aşşağı zor gidiyor, az kaçamak hop artı getiriveriyor maalesefSen yesen de çok almıyorsun.Bknz:tatil![]()
Iyi geceler darisi bana inşaAllahKızlar ben yatıyorum iyi geceler![]()
Benim kızlarda çok ateşlenirdiAtes düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atestenuyutmak icin ayağima aldm bakm smdi uyurda uyanmaz inşaAllah yavrum sabaha kadar
Her aşısında ateslendi buda kacinilmazdi 3 tane oldu
Kolayca atlatrm insaAllah bu geceyi
Ben de aynı durumdayımYo
Yok ya o öyle değil,65-56 arası yeni kilolar onlar kolay gitti şimdi öyle olmuyor artık 56’dan aşşağı zor gidiyor, az kaçamak hop artı getiriveriyor maalesef![]()
InşaAllah inşaAllah teyzesi ♡Benim kızlarda çok ateşlenirdiAma oğlumda hiç olmadı her çocuk başka oluyor
İnşaallah rahatça uyur![]()
Büyüttüm canım çok şükürInşaAllah inşaAllah teyzesi ♡
ikiz annesi olmak düşünemiyorum 1 taneyle zor ilgilenirken![]()
Evet ben de 56’ya takıldım gibi hissediyorumBen de aynı durumdayımTakıldım burada
Ne güzel düşmüştüm 60 kiloya bir daha görecek miyim acaba
![]()
Cok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun haBüyüttüm canım çok şükürYoksa ben çok zorluk çektim
Hem de gurbette tek başıma
![]()
Yürüyüş dışında çok fazla yapamıyorum.Havalar düzelince onu da artırırım inşaallahEvet ben de 56’ya takıldım gibi hissediyorum
Sporla ancak kırılır bu dirençler
![]()
Öyle canım.Amin inşaallah tüm evlatlarımızaCok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun habuyumusler ya şükür Rabbim guzel bir hayat gelecek nasip etsin inşaAllah yavrularına ♡
Gurbet zorbende gurbeteyim annemi bacimi mumla arıyorum
![]()
Amiin inşaAllahÖyle canım.Amin inşaallah tüm evlatlarımıza
Aynen zor ama ben alıştım16 yıldır dışardayım
![]()
Yok ya . Biz ona yüz buldum diyelim. Kahvaltı dan sonra hastane ye falan gittik çokk yorulmuştum . Bi de sürpriz regl var ki tatlı krizim tuttu. Market alışveriş ı yaparken elim cikolataya gitti. Ve nakavt istee. Neyse ki 1 tane kare yedim . De kuruyemiş abartılı oldu.Naptın vero yasabahki harika tartiya bü menü yapılır mı.. kahvaltibzaten baya sağlam. Üzerne 5 dolma biber bir suru tatl i kuru meyve ve çikolata.. bir şeye mi sinirlendin neden bu kadar yedin
![]()
İlk yıllar zor geçiyor.Çocuklar büyüyünce çok hissetmiyorsun.Tek zorluğu birilerine ihtiyaç duyduğunda yalnız oluyorsunAmiin inşaAllah
Bende alisrm insaAllah 2 sene olacak benmde mayıs ayindadaha yolun basndayim
İşşallah canım ben de koşuyu arttıracağım hava düzelince..Yürüyüş dışında çok fazla yapamıyorum.Havalar düzelince onu da artırırım inşaallah![]()