Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aşı olunca genelde oluyor bu sıkıntılar:KK66:Bu gece nöbet tutacaksın o zaman:KK66:
Dikkat et canım ateş çok önemli:anne:
Ates düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atesten :( uyutmak icin ayağima aldm bakm smdi uyurda uyanmaz inşaAllah yavrum sabaha kadar
Her aşısında ateslendi buda kacinilmazdi 3 tane oldu :(
Kolayca atlatrm insaAllah bu geceyi

Ates düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atesten :KK43: uyutmak icin ayağima aldm bakm smdi uyurda uyanmaz inşaAllah yavrum sabaha kadar
Her aşısında ateslendi buda kacinilmazdi 3 tane oldu :KK43:
Kolayca atlatrm insaAllah bu geceyi
Benim kızlarda çok ateşlenirdi:(Ama oğlumda hiç olmadı her çocuk başka oluyor;)
İnşaallah rahatça uyur:nazar::anne:

Yo

Yok ya o öyle değil,65-56 arası yeni kilolar onlar kolay gitti şimdi öyle olmuyor artık 56’dan aşşağı zor gidiyor, az kaçamak hop artı getiriveriyor maalesef :KK43:
Ben de aynı durumdayım:(Takıldım burada;)Ne güzel düşmüştüm 60 kiloya bir daha görecek miyim acaba:(

Büyüttüm canım çok şükür :KK66:Yoksa ben çok zorluk çektim:KK66:Hem de gurbette tek başıma:KK14:
Cok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun ha :KK14: buyumusler ya şükür Rabbim guzel bir hayat gelecek nasip etsin inşaAllah yavrularına ♡
Gurbet zor :( bende gurbeteyim annemi bacimi mumla arıyorum :(

Cok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun ha :KK14: buyumusler ya şükür Rabbim guzel bir hayat gelecek nasip etsin inşaAllah yavrularına ♡
Gurbet zor :KK43: bende gurbeteyim annemi bacimi mumla arıyorum :KK43:
Öyle canım.Amin inşaallah tüm evlatlarımıza:KK200:
Aynen zor ama ben alıştım;)16 yıldır dışardayım:KK14:

Naptın vero ya :KK43: sabahki harika tartiya bü menü yapılır mı.. kahvaltibzaten baya sağlam. Üzerne 5 dolma biber bir suru tatl i kuru meyve ve çikolata.. bir şeye mi sinirlendin neden bu kadar yedin :duduk:
Yok ya . Biz ona yüz buldum diyelim. Kahvaltı dan sonra hastane ye falan gittik çokk yorulmuştum . Bi de sürpriz regl var ki tatlı krizim tuttu. Market alışveriş ı yaparken elim cikolataya gitti. Ve nakavt istee. Neyse ki 1 tane kare yedim . De kuruyemiş abartılı oldu.:kızgın::kızgın::kızgın:

Back
X