Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oturum iznin yok mu habibte.niye sınır dışı edilicen ceza da bile olsan işlemleri başlattığın an cezanın silinmesi lazım
Burda kanunlar çok farkli ben ziyaretçi vizesi ile gelmisim hemso..3 ayda bir uzatmam lazım ülkeye çıkış yaptık 3 ay önce zamanımız dolmadan tekrar uzatmak için gittiğimizde mühür basmamis lar şuan onlarla uğraşıyoruz ülkeye kaçak olarak girdiğimiz görünüyor. .bu da geldi başıma..KAÇAK HABİBTE :deli::deli::deli::deli::deli:

sen ballı çörek değil misin?çörek gevrek olur yani çıtırsın :halay:

images

bana çıtıv didi :halay::halay::halay:

:KK200::KK200::KK200:
:KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15:

Burda kanunlar çok farkli ben ziyaretçi vizesi ile gelmisim hemso..3 ayda bir uzatmam lazım ülkeye çıkış yaptık 3 ay önce zamanımız dolmadan tekrar uzatmak için gittiğimizde mühür basmamis lar şuan onlarla uğraşıyoruz ülkeye kaçak olarak girdiğimiz görünüyor. .bu da geldi başıma..KAÇAK HABİBTE :deli::deli::deli::deli::deli:
offf:olamaz::olamaz:

Günaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt

öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt

akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal

2 litre su

bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego

hande ya çok tahlikeli cnm 7 gün hemde şeker sorunu olan birisi için
lütfen bırak protein beslen bak yine gidecek kilooo

hangi ülkeesin sen cnm ?
ay bi mühür ile hayat degişiyor ya

Ben geldiiimm
3 mil leslie ile
15 dksi 8 kilo bebegim kucagmdayken yaptim :ruh:

En son kilo bildirimini nehirnil111 nehirnil111 yapiyoduk hala sanami yapiyoz canimmm
Canım yeni başladığın için süperstarlardan giriş yapacaksın ben eklemeye başladım kaptanıma bilgisini veriyorum :KK15: @MiuLego :KK200:

Ördek artık benimle pek ilgilenmiyor :lülülü: @Portakal Sulu Ordek Günaydın Begüşüm ben gelene kadar öğlen oldu gerçi:KK51:

Günaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt

öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt

akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal

2 litre su

bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego
Canım senin önceliğin kilo vermek değil sağlığını geri kazanmak olmalı.
Şekerini bu şekilde düzeltemezsin.
Herşey daha kötü olur.
Ben bu hurma diyetini de yapmıştım bıraktığım an çok kötü olmuştu miden kaç gün normale dönmesini bekledim.
Ayrıca şeker dalgalanmalarını düzeltmeden kolay kolay kilo veremezsin bıraktığın an vücut yağ depolamaya başlar az da yesen.
Kendimden biliyorum.
Bence buşekilde yeme bidaha.
Senin durumuna en iyisi karatay diyeti canım. Şekeri ancak o düzenler.
1 2 haftada sıkıntılarının geçtiğini görürsn.
Karbonhidrat ihtycnı sağlıklı olanlardan karşıla.
Sabah zeytin ceviz ye mesela ekmek yerine.
Akşama da baklagilleri koy. Şişlnlk yaparsa da yapsn önemli olan sistemin düzelmesi.
Sistem düzelirse zaten kilolar gitmeye başlar.
Lütfen ama lütfen bu diyeti bırak.

Fikrim geldi :KK58: ayın elemanı seçin beni :KK58:

Storm- Storm- hızlı sonuç için dukan atak evresini yapsan daha iyi en azından şekerin oynamaz.
Hiç bir sıkı diyet sana iyi değil şu an buda kötünün iyis
i

Sabah11:00
1 dilim kepek ekmeği
4 dilim kaşar
Dom sal
Tahin pekmez
Yeşillik

Ara16:30
1 muz

Akşam18:00
1 kuru dolma 2 pancar sarması(dolma küçük)
Ayran yeşillik

Su:2 lt
Spor:45 dk leslie
200 ip atlama
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
5 MART PAZARTESİ MENÜSÜ

Bu gun itibariyle menü vermeye başlıyorum insaAllah yoğunluk bitti evimdeym artk kaldgim yerden devam tabi +3 kg döndm memleket tehlikeli yer

Simdiki kilom 84.1 mium @MiuLego 06.03.2018 salı günü tekrar baslama tarihim
Whiteblacklife Whiteblacklife malipina malipina
spor kaptanm nehirnil111 nehirnil111

Zor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyim:işsiz: allah hayirlisini versin:dua::dua::dua::dua: herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru:110::110:

inşallah çözülür bu sorun
gerçekten can sıkıcı ama senden ötürü olmadığı anlaşılır heralde

hee çıtır begüş piliç begüş yavyum begüş:KK53:

yani o kadarda çıtır sayılmam
azcık karta kaçıyorum artık

Canım yeni başladığın için süperstarlardan giriş yapacaksın ben eklemeye başladım kaptanıma bilgisini veriyorum :KK15: @MiuLego :KK200:

Ördek artık benimle pek ilgilenmiyor :lülülü: @Portakal Sulu Ordek Günaydın Begüşüm ben gelene kadar öğlen oldu gerçi:KK51:

neden ilgilenmiyor sence
vurulmaktan hali kalmadıda ondan

sen geç geç kaldın bugün hayırdır?

Canlar
İşyerindeyim ben.. öğleden sonra çıkıcam ama.. annemi alıcam bi kahve içeriz dışarıda.. iyi gelir bize..

Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız:KK200:
tamam canım anneciğinide öp yerimize iyiki doğurmuş senin gbi güzeller güzelini ❤️❤️ Bizde seni çok seviyoruz iyiki varsın

Back
X