- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
45 dk hımm.. bebeği uyuttum ipimi atladım şimdi evin işini bırakıp ders çalışıcam inş.. 2 mil yapmaya çalışırım ama :))Vaaaay alkışşşşş
Belki leslie 3 mil de yapar beni şaşırtır aşırı mutlu edersin he
yap yaaaap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 dk hımm.. bebeği uyuttum ipimi atladım şimdi evin işini bırakıp ders çalışıcam inş.. 2 mil yapmaya çalışırım ama :))Vaaaay alkışşşşş
Belki leslie 3 mil de yapar beni şaşırtır aşırı mutlu edersin he
yap yaaaap![]()
göz ucuyla baktımEsra acıma fur sopayı fur sopayıııı
Senin morti nerdaaaa @tevafuk55 nerdesin cumaya esra püre yiyor muyuz
Uğramışsın gibi sezdim sanki
Ayrılma burdan bi yere sen
![]()
Esra acıma fur sopayı fur sopayıııı
Senin morti nerdaaaa @tevafuk55 nerdesin cumaya esra püre yiyor muyuz
Uğramışsın gibi sezdim sanki
Ayrılma burdan bi yere sen
![]()
Oy geçmiş olsun eflalim yine mi başladı?Benim küçük yine kabız , nereye varacak sonu bilmem. Bir şişe şurup bitmek üzere. İki gündür tutuyor yine. Uykuya daldı sancıdan geri uyanıyor... zeytinyağı vs hikaye ah ah
Oyyy bonusumBirisi eflale söyleyebilirmi lütfen sırtta yada boyunda fıtık varsa ve sinirlere baskı yapıyorsa uyuşmalar en çok ondan olur.
Romatizmal agrılarsa eğer bahar havasına hiç gelmez azarlar iyice.
Ağrılara iyi gelecek sporlar esneme hareketleri olabilir. Hafif ilaçlar, pozitif düşünce ile kısmen geçiyor.
Allah şifa versin herkese. Hacamat yada kuru kupa denemekte fayda var
sen niye söylemiyosunBirisi eflale söyleyebilirmi lütfen sırtta yada boyunda fıtık varsa ve sinirlere baskı yapıyorsa uyuşmalar en çok ondan olur.
Ağrılara iyi gelecek sporlar esneme hareketleri olabilir. Hafif ilaçlar, pozitif düşünce ile kısmen geçiyor.
sen niye kendisine söylemiyonBirisi eflale söyleyebilirmi lütfen sırtta yada boyunda fıtık varsa ve sinirlere baskı yapıyorsa uyuşmalar en çok ondan olur.
Gelmiyor balım diyete devam edersenSen beni tutuyordun hatırlatayım dedim
Bu arada ertesi gün normal yemeğe geçince o iki kilo dan geri gelen oldumu ben hep öyle olacağından korkuyorumda
Deli :)eflal sabah kalbin atıyoduçarpıntın mı var kuzum
.soyunmadım da niye öyle oldu
![]()
Eflal canım ihmal etme nolursun doktora bir git yahu..Çarpıntı yokta sol kolda uyuşma tam kalbin arkasında sırtta ağrı var. Hık diye giderim bir gün, demişti dersiniz![]()
Ben de istiyorum beni de alınEvet kuzum ankaradayım, bana ters bi yerdesin bi ara ayarlasak da görüşsek güzel olur ama![]()
Tam seni etiketleyecektim nerdesin özledim diyeGelmiyor balım diyete devam edersen
bana da öyle geldi .o kadar çok tartılınca illallah diyo sanırım tartımalipina kuzum malim
Senin tartıda sıkıntı yok gibi
4-5 kere çıkınca en çok hangisini gösteriyorsa o rakam doğru ben öyle anladım
Teşekkürler bonusss severim tarkani
Allah zihin açıklığı versin45 dk hımm.. bebeği uyuttum ipimi atladım şimdi evin işini bırakıp ders çalışıcam inş.. 2 mil yapmaya çalışırım ama :))
Bakma bidahaaagöz ucuyla baktım![]()
ben uslu uslu oturuyodumEsra_4378 beni
böyle zorla çekti oraya
ama hiç canım çekmedi
gerçekten çekmedi çünkü migrenim geliyor tatlı görmek istemiyorum şuan![]()
Sitem edebilirsin bonus bu en doğal hakkin
başka şeylerde yaptı ama ben söylememAllah zihin açıklığı versin
Güzelce çalış derslerini geç aferin:)
Bakma bidahaaa
Esra_4378 beler duyuyorum esraaaağğppppp
![]()