- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı 1e doğru
1 dilim irmikli muhallebi (kaç gündür tatlı krizindeydim cuma tartısı için yemedim bugün kahvaltıda yedim)
İnanmazsınız çünkü bende kendime inanamıyorum.. yedikten sonra acaip midem bulandı akşama kadae bişi yemedim..
Akşam 18.30da
4 etsiz çiğköfte
Bikaç dilim domates
Marul
Ayran
Kızlar hala midem bulanıyo..
Akşam 22 de türk kahvesi ile incir ceviz yedim..
Spor
250 ip: 50 puan
@MiuLego @nehirnil111
Hoşgeldin takımımızaBirinciliginizi tebrik ederim.umarim herkes istedigi kiloya kavusur.hepinize iyi geceler
Hippo kaç git gelme birkaç günKahvaltı 1e doğru
1 dilim irmikli muhallebi (kaç gündür tatlı krizindeydim cuma tartısı için yemedim bugün kahvaltıda yedim)
İnanmazsınız çünkü bende kendime inanamıyorum.. yedikten sonra acaip midem bulandı akşama kadae bişi yemedim..
Akşam 18.30da
4 etsiz çiğköfte
Bikaç dilim domates
Marul
Ayran
Kızlar hala midem bulanıyo..
Akşam 22 de türk kahvesi ile incir ceviz yedim..
Spor
250 ip: 50 puan
@MiuLego @nehirnil111
Yeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:melek
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:esimin istahi bulastiKK72:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli olmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim
Ne desen haklısın.. ama bugün yemesem kriz devam ederdi.. yedim ama midem bulandı.. bütün gün..
Bende tanımış oldumHoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermeler
Adım Fatma yarışmaya Gaziantep katılıyorum izinli uyeyim izin kilolarimi vermek için tekrar başladım istediğim performans i gösteremeyen de en azından frenledim cok şükür ibreyi yukarı değil aşağı indirmeye başladım
106 kilo civarında yım
4 oğlan anasiyim 46 yaşındayim
Ev hanimiyim şuanda yaklaşık 20 yıl çalışma hayatım oldu
Kendime sana tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim
YaaaaMortim sonra cok ac kalip bayilma kiz lazmsin sen bana![]()
Kriz mriz ben anlamamNe desen haklısın.. ama bugün yemesem kriz devam ederdi.. yedim ama midem bulandı.. bütün gün..
Tebrik ederimmm işteee 7. Takımmm yine 1. Yiz harikayızz @Sidelya95 tebrik ederim canım miu sevinçten uçtu şimdiMenğ nerde?????????
Cidden pasta mı yedin?????
Menü nerde -500 ün üzerine
Yarın sabah toplıcam tüm menğleri biliyorsun değil mi??????![]()
Neden yemedin canom?Yaaaa
Canim mortim benide dusunurmus
Aksam minnacik tavuk yedim
Miu meyve sut yalan oldu
Tebrik ederimmm işteee 7. Takımmm yine 1. Yiz harikayızz @Sidelya95 tebrik ederim canım miu sevinçten uçtu şimdi
Hoş geldin canımBirinciliginizi tebrik ederim.umarim herkes istedigi kiloya kavusur.hepinize iyi geceler
Cuma günü spor bildirimi
2200 ip = 440 point
6 mil leslie = 270 point
= 710 poit
@MiuLegoStorm- @nehirnil111
Ellerine sağlık sonuçlisteleri için canımmmm
Ne güzel arada kaynardım.. sen herkesin gözüne soktunHippo kaç git gelme birkaç gün![]()