Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin canım seninki de bağışlaan Rabbim inşaallah
Benm kizin 4 aydan beri kaşıntıyı ama bi gelişme yok, hala salyalar desen sel gibi mübarek
Geçtim canım sabahları yumurta sarısı yiyo 3 gündür
Bu günde havuç pates çorbası yapicam tavuk suyuna inşaallah
Siz gectnzmi emiyomu seni?
Maşallah canım bizimde 4 başlangıcından başladı kaşıntı daha bişey yok ,gecmedim ama verecem arada yoğurt elma veriyorum,

Yeni üyelerin katılım formu:

ADINIZ:melek
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:esimin istahi bulasti:-)KK72:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli olmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim
Canım hoşgeldin bol eksili günler inşaallah :KK200:

Günaydın minikuşummm
Günaydın kuzum nasılsın :KK200:
günaydın kuzumm sütü daha şimdi kaynattım:KK50::KK50:
sütlü kahve yaptım sana
Eki Görüntüle 2121872
Oyy ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş:eğlence::KK15:Nasılsın :KK60:
Despicable-Margo-Edith-Agnes-with-kyle-50p.webp

916025.webp

arkadaş sabah sabah 89 nedir ya.+1800 ödem mi olur bi günde.neyin ödemi bu valla çok sıkıldım.şeytan diyo bırak herşeyi bu nedir ama yaa:kızgın:
Dün tuzlu bir şey mi yedin canım lavaboya çıktın mı az su mu içtin yorgun musun gece geç mi uyudun hepsi bir sebeptir öyle bırakıp pes etmek nedir lugatımızda yok yahu En Büyük TÜRKİYE

Dün tuzlu bir şey mi yedin canım lavaboya çıktın mı az su mu içtin yorgun musun gece geç mi uyudun hepsi bir sebeptir öyle bırakıp pes etmek nedir lugatımızda yok yahu En Büyük TÜRKİYE
tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu:KK43::KK43:

afiyet olsun kuzum ne demek beklettim biraz ama anca süt aldım.
kötüyüm ya demin tartıldıım 89 çıktım gene bütün motivasyonum gitti:işsiz:
Olsun geç olsun da güç olmasın :eğlence::KK15:
tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu:KK43::KK43:

Onlardan oluyordur canım tuz şişkinlik yaptı yüksek ihtimal yediklerine dikkat ettiysen o artı normal bir artı değil imkansız yani o yüzden motivasyonunu lütfen düşürme moral bozukluğuna gerek yok yeni bir hafta ve cumaya daha var o artı gider ne güzel eksiler gelir :KK200:

Olsun geç olsun da güç olmasın :eğlence::KK15:

Onlardan oluyordur canım tuz şişkinlik yaptı yüksek ihtimal yediklerine dikkat ettiysen o artı normal bir artı değil imkansız yani o yüzden motivasyonunu lütfen düşürme moral bozukluğuna gerek yok yeni bir hafta ve cumaya daha var o artı gider ne güzel eksiler gelir :KK200:
15 gün dukan birası yapim bari napim ödem tutmamak için :(
akşamları da yoğurt yiyim yoksa böyle olmicak:KK61::KK61:

begum75 begum75 Begüşüm düşmedim herhalde sendeyimdir yine :dua::KK15:dün ki sporum 1 saat tempolu + 1,5 saat normal yürüyüş :confused: 240 point :KK37: bugün yarında çok güzel yürüyüşlerim olacak sabahtan 30 dakika tempolum var servisim yok işe kendim geldim:KK31: inşallah evde spor yapmaya zaman bulamadım ama yürüyüş yapacağım :KK71:

Back
X