Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rica ederim canim afiyet olsun dene bakalım ben bitkilerin çok iyi geldiğini düşünüyorum
Bende severim canım bitki çayı demlemeyi yeşil çayım bitti mesela boşluğa düştüm gibi :KK70:
evet gereği yok tuzun.kullanmicam artık.bana normal geliyodu demek,ama yemeğe gelenler hiç de şikayet etmiyodu ne biliym normal atıyorum sanıyorum ben de:silah:
Mesela çok arkadaşım var daha tadına bakmadan yemeğe tuz atan o kadar kızıyorum ki onlara ön yargılı yaklaşıyorlar ve sağlıklarından oluyorlar şeker nasıl zararlıysa tuz da o kadar zararlı :KK51:

Ahahahha :KK70:

Benim en yakın arkadaşım psikolog, onun psikoloğu da benşm, herkeşe lazım, psikologların da canı var dimi? Doktorlar hasta olmuyor mu sanki o mantıkla bakılırsa
:dondurma:
Heç:63:

Evett yaaa hepsi benim sucummmm...
Iyiyim kuzum ama sen nasilsinn
Ben de iyiyim çiçeam çok şükür
Daha sık gel özlüyoruz:KK200:

İğde noluyor bahar mı çarptı :stop: feylosofu mu özledin :KK36:
Yok kız çok özlemedim az özledim onu:deli:

Gitmeyeyimmi arka odaya mesela kim çağırıyor kulağıma söyle:sus:
Hiç belli olmaz her an herkes çağırabilir kendine dikkat et buralarda ben bile çağırabiliyorum bazen.
Özellikle "birer drink alır mıyız diyenlerden gaç gaç gaç:deli:

Ayy keşke aynı mahallede de olsaydık bana gelirdin, çocukları başına atardım sıkıntı kalmazdı :KK45::KK45:

Ayrıca ne alakası var psikolog olunca duygular alınıyor mu:KK200: hem biliyormusun benim vakti zamanda istediğim bölüm rehberlik ve psikolojik danışmanlıktı:KK42: ruh sağlığım bozk ama güzel dinler yol gösteririm:deli:
Bir terapi yöntemi olaraktan çocuk bakmak hımmm:KK53:
Aramızda kalsın psikologlar da pek normal değiliz. Terzi kendi söküğünü dikemiyor zaar:sus:
Bu arada dünki boy analizinden benim @MiuLego dan daha çıtır olduğum gerçeğini yüzüne vurduğun alıntı için ağzından öperim:KK53:

Sus s bakayım hafta basında seni örnek gösterdim :KK67: Sen naptın :oha:

Mesajının içindeki sevgiyi görmedim sanma :KK8:

Püreler konuşamaz sandıydım ne bileyim :KK53:

:KK70::KK70::KK70:

Igdeeeeeeaaaggggg demirden korksak trene binmezdik be gülüm :süslü:

Sil kız bende sildim alıntılarıma etiketlerime cevap vermiyor :tokat: @eflalim
Bu hafta alacaz anahtarını. Ebediyen Esracıyız Esra_4378 Esra_4378 :halay:

Sonra severim ama :KK200::KK60:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Screenshot_2018-03-02-09-04-16.webp

Hayırlı günler herkese:KK200: nehirnil111 nehirnil111 nehirin bana mesajı bu, elimi her cısa götürdüğümde :KK48:

Bende severim canım bitki çayı demlemeyi yeşil çayım bitti mesela boşluğa düştüm gibi :KK70:

Mesela çok arkadaşım var daha tadına bakmadan yemeğe tuz atan o kadar kızıyorum ki onlara ön yargılı yaklaşıyorlar ve sağlıklarından oluyorlar şeker nasıl zararlıysa tuz da o kadar zararlı :KK51:

Ahahahha :KK70:
tamam kuzum.şimdi yumurtaya tuz atmadım biber de atmadım.peynirle zeytini de sıcak suya bastım.onlar da tuzsuz oldu:confused:

Back
X